הלילה בלגאן

Oxycodone

New member
אבל זה לא מספיק

לפי הסטיסטקיה הם הקבוצה שהפסידה הכי הרבה משחקים שהיא הוליכה היא וגודלן מלא משחקים עם חצי ראשון חזק או 3 רבעים ואז הפסדים , וגם מלא הפסדים במספר נקודות מועט. גם דאניבלי פצוע כרגע לדעתי...מגיע להם פליאוף אבל הם צריכים לייצר רצף כלשהו...הם מנצחים את הלייקרס ואז מפסידים בבאזר לטאנדר וגם הפסידו בנקודה אחת לוושינגטון , זה לא הגיוני.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מו וויליאמס מפציץ לכבוד האולסטאר

44 נק', 18 מ-26, 7 מ-9 מחוץ לקשת, 7 אס' ו-3 חטיפות. זה ההספק של הגארד של קליבלנד בניצחון על פיניקס 109:92. לברון היה סייד קיק לא רע ותרם 26 נק' 6 ריב' ו-6 אס'. פיניקס שיחקו ללא נאש ונראו כמו עדר ללא רועה... אמרה סיים עם 27 נק', שאק עם 11 בלבד אבל ב-5 מ-7 (נראה לכם שהיו צריכים למסור לו קצת יותר?)

Orenseg

New member
לפחות עכשיו אף אחד לא יאשים את ההגנה של נאש

ברבוסה גרוע יותר. ברור ששאק היה צריך לקבל יותר כדורים, אבל בכל מקרה המשחק הזה היה נגמר בהפסד. אמארה קיבל את ה21 זריקות שלו, ועד המשחק הבא הוא כבר יהיה בקבוצה אחרת...

Or Amit

New member
נלסון ככה"נ בחוץ לשאר העונה, מה עם טי-מאק?

יעבור כנראה ניתוח. טי מאק חזר להתלונן על כאבים בברך, MRI לא הראה שינוי, אבל יכול להיות שהוא יצטרך לעבור ניתוח מיקרו-שבר שיסיים לו את העונה. בין לבין עדכונים על שאר פציעות: מאריון נפצע באימון וככה"נ לא ישחק היום בוזר דוחה שוב את תאריך החזרה שלו ועדיין לא ידוע מתי יחזור (היה אמור לחזור ביום ג' הבא) קיימן אמור לחזור שבוע הבא

spinebuster

New member
חבל

על נלסון הייתה לו עונה מצוינת טי מאק כ"כ גרוע (או שזה הצוות הרפואי של יוסטון?) על בוזר לא חבל וגם לא מפתיע שהוא מושך פציעה

Or Amit

New member
יש לי הרגשה שזה הצוות הרפואי

אין לי הסבר אחר למצב הרפואי של כלל אנשי יוסטון ולזה שהם (כמעט) אף פעם לא עומדים בתאומי הציפיות לחזרה לכשירות

OrEl74

Well-known member
מנהל
האמת שאף פעם לא חשבתי על זה מהזווית הזאת

אבל יש המון במה שאתה אומר. לא הגיוני שכולם בקבוצה הזאת נפצעים כל הזמן ולוקח להם כל כך הרבה זמן להחלים. כנראה שבאמת יש שם צוות רפואי לא מדהים במיוחד.

Orenseg

New member
הצוות הרפואי שם גרוע, הם צריכים אהרון נלסון..

בכתבה שפורסמה לפני כמה שבועות ב'הארץ' על שאק המתחדש, הקקטוס סיפר: "הגעתי לפיניקס עם ירך כואבת ומטרידה, כך שלא היתה לי זכות לבקש 15-20 זריקות במשחק", מסביר אוניל, "כעבור 11 חודשים הבעיה נפתרה לגמרי בעזרתו של נלי". אהרון נלסון, או נלי בשפתו של אוניל, הוא מאמן הכושר של פיניקס. "נלי הוא לא אחד מהמאמנים הזקנים האלה ששמים עליך ישר קרח או מכשיר אדים", מתאר שאק, "מיד כשהוא ראה אותי הוא אמר 'אין לך בעיה בירך', והסביר לי שהבעיה קשורה לשרירים האחוריים באזור הזה שלא פועלים נכון". נלסון בנה תכנית, אוניל החזיר לעצמו את אותם שרירים והרגיש כיצד הדינמיות מתפוצצת ממנו. זה קרה בחודש שעבר ואוניל ניגש עם הבשורה לפורטר: "אתה רוצה שאהיה השאק שכולם מכירים? ובכן, אני מרגיש מעולה, אני בכושר הכי טוב בקריירה, תן לי את המושכות". שאק כבר הקניט את הצוות הרפואי העלוב של ההיט כמה פעמים בעבר ("כשנפצעתי לא באמת בדקו לי את הרגל, שמו לי שקית קרח ואמרו לי לנוח"). הקאמבקים שלו, של היל, של נאש ושל אמארה מוכיחים שלפעמים הבעיה היא לא בשחקן, אלא בצוות הרפואי ובגישה שלו.

Or Amit

New member
הצוות הרפואי של פיניקס ידוע כטוב כבר המון זמן

אני לא יודע כמה זמן נלסון הנ"ל נמצא שם, אבל עוד מהתקופה של מאנינג וקיי.ג'יי ומארלי הצוות של פיניקס (ופיניקס עצמה) ידוע בתור אחד שיכול לשקם שחקנים. מעניין אותי כמה בעלי קבוצות שמים לב לזה, יש את מאמן ההגנה המחושב של יוסטון (או סקאוטר?) יש את המאמן הגנה של בוסטון, מערך הסקאוטינג של פורטלנד וסן אנטוניו (בעבר, ואולי גם היום, יוסטון גם היו שם דבר בכך), ועושה רושם שפשוט לא שמים לב מספיק לכך.

למעלה