הלילה בלגאן

rapgamer4ever

New member
הלילה בלגאן

אבל לפני הכל- צריך להזכיר שטיג'יי פורד ניצח את קליבלנד על הבאזר. פשוט לא דובר על זה פה, ויש לזה מקום. בלי שאנחנו שמים לב, עברנו כמעט שני שליש עונה ועכשיו, במיוחד כשמדובר על הגדולות, כל הפסד קובע. ללייקרס כבר יש יתרון של 2 הפסדים על פני בוסטון שבמקום השני וזה אומר שיש לה עודף של משברון. זה לא מעט. הלילה יהיו כמה מפגשים מרתקים מאוד. אורלנדו תארח את דנבר, בלי לשים לב הם במרחק של משחק אחד מקליבלנד וזה אומר שהם עדיין חזק במאבקי הרביעייה. הנאגטס הצליחו לפתוח פער על מקומות 4 ומטה ורודפים עכשיו אחרי הספארס- אם צ'ונסי יתפור את אנתוני ג'ונסון אולי הם יעשו צעד נוסף הלילה. מפגש נוסף הוא קליבלנד מול פיניקס. על קליבלנד דובר פה מספיק, פיניקס ממש על סף הפלייאוף. בין כל דיבורי הטרייד, חשוב מבחינה מוראלית לסאנס להגיע לפגרה בשמינייה. ב-3 ניו אורלינס תארח את בוסטון. טייסון ואני חושב שגם ווסט בחוץ, פול בספק. אם הוא ישחק- בכל מקרה אמור להיות מעניין לראות איך הוא יתמודד עם ההגנה של הסלטיקס. שעה מאוחר יותר יוטה תארח את הלייקרס למפגש שהאמת לי אישית כבר קצת נמאס ממנו. אבל אמור להיות כדורסל ברמה טובה על הדרך יהיה גם מפגש מיקום מעניין בין אטלנטה לדטרויט- שתיהן יכולות למצוא את עצמן בקרוב בכל מקום בין 4 ל-7.

Oxycodone

New member
גם אינדי באקס יהיה מעניין

הבאקס משחקים טוב עם שניישס ואינדי נלחמים כל משחק , אני בעד אינדי שינצחו יותר ממשחק אחד רצוף פעם אחת. אגב חוץ מהזריקה של פורד...גריינגר ניצח את לברון....שניה לסיום כדור אחרון לברון קופץ ודני לדעתי חוסם נקי ! אבל מקרם זריקות...08 שניות לסיום אותו מהלך בצד השני גריינר תופס מהאוויר לברון חוסם ודני מנצח מהקו את המשחק. אני מאוד אופתע במידה ודטרויט ינצחו את ההוקס הלילה.

gambit forever

New member
שניישס = סשיונס/ SESSIONS???

זה כבר העיוות ה-20 שאני שומע לשם שלו, וכיוון שהשם שלו הופך להיות חם יותר ויותר וכנראה הוא הולך לעלות פה הרבה אני מציע לקרוא לו בשם אחיד (השם שעבוד הציע, הוא גם הכי הגיוני)- סשיונס.

carmelo

New member
נראה לי שמבטאים את זה סשנז

שזה גם הכי נוח וקצר לכתיבה

ikrmr

New member
סשנס. והמובן בעברית הוא

בס"ד צורת הרבים של "ישיבה; מושב; פגישה; מפגש; אסיפה; עונת לימודים". הנה קישור לאתר עם מילונים ועם אפשרות השמעה של צורת היחיד הבסיסית. יש ללחוץ על "תרגמני" בשורה הכחולה או על "חיפוש" כדי לשמוע את הגיית המילה (ניתן להגיע לאפשרות השמעה אחרת גם דרך "סנופי" שבשורה הכחולה).

ikrmr

New member
שוב, הוגים סֶשֶׁנְס או לכל היותר סשנז

בס"ד אך לא סשיונס/ז

OrEl74

Well-known member
מנהל
רררררראמון או שאפשר להסתפק בראמון? ../images/Emo13.gif

King LBJ

New member
משחקים מצויינים

כמה מפגשים מאוד מעניינים וחשובים הלילה. בקשר לסל של טי ג'יי פורד. זה לא מה שניצח את המשחק אבל היה סל יפה מאוד. פאול שלא היה (!!!!) נשרק לטובת דני גריינג'ר ששם אחד מהקו 0.4 שניות לסיום והביא לפייסרס ניצחון בנקודה. פשוט בושה של שריקה! אינדיאנה מנצחים הרבה משחקים צמודים עם סל בשניות הסיום. ממה שזחור לי כרגע העונה הם כבר ניצחו ככה את הלייקרס (מרפי), פיניקס (גריינג'ר) ועוד משחק עם סל של ג'ק. זה סתם מזל? או שיכול להיות שהם ווינרים... נשמע לא ממש הגיוני אז אני הולך על המזל..

Oxycodone

New member
קודם כל ..

גם המלך לפני שלברון קיבל שני זריקות שניה וחצי לסיום לא היה פאול ! גריינרגר חסם אותו נקי ולברון קיבל פאול סתם..אחר כך 0.8 לסיום אותו מהלך..דני תופס מהאוויר פאול ותופר את לברון. ואינדי אולי הפסידה הכי הרבה משחקים צמודים בליגה....הם צריכים להיות הרבה יותר גבוה במאזן הם הקבוצה שהובילה הכי הרבה במשחקים ואחר כך הפסידה אותם וגם הפסידה מלא משחקים בסל אחד אני ממש מקווה שבנס הם יכנסו לפלייאוף

נראלי שגולדן סטייט הפסידה הכי הרבה משחקים

צמודים, בין אם זה באזר ביטר של לברון או שלושת ההארכות נגד פאקינג סקרמנטו ובטח עוד המון...

Orenseg

New member
לא יודע על כמה אפשר לדבר מוראלית בסאנס.

נאש פצוע בכל הגוף בערך ("The All-Star break might come just in time for his ailing back, shoulder, hamstring and knee."), היל banged up צריך לשמור על לברון ואמארה מדבר כאילו הוא כבר עבר בטרייד (די ברור לכולנו שהליגה תעביר אותו רק אחרי שיפתח באולסטאר, במשחק הבית האחרון שלו כסאן).

Orenseg

New member
נאש day2day

כנראה לא ישחק, וטוב שכך. הסאנס בכל מקרה לא ינצחו את המשחק הזה.

לא טי ג'י ניצח

TJ קלע סל עם 0.8 שניות לסיום אבל לא הוא ניצח. לברון עוד הספיק להשוות ולהשאיר 0.2 שניות. ואז גריינג'ר עלה להאלי אופ, ונשרקה עבירה פשוט שערורייתית ללברון. גריינג'ר עשה אחת משתיים כדי לנצח את המשחק. צודק המאמן של קליבלנד, וגם קינג LBJ כאן שאומרים שזו שריקה לעבירה שלא הייתה. מה שכולם שוכחים להזכיר זה שזו השריקה הכי צודקת והכי הוגנת שהייתה בתולדות הכדורסל. כי אף אחד לא טורח להזכיר איך לברון השווה את המשחק. בדיוק באותה דרך. 0.8 שניות לסוף, כדור של קליבלנד מהאמצע, זריקה ללברון להאלי אופ, גריינג'ר מפריע לו, ונשרקת שריקה לעבירה שערורייתית ופשוט שריקת כוכב. השופטים רק איזנו את כף המאזניים בצד השני. בשני המקרים לא היה צריך להישרק כלום, ואינדי היו צריכים לנצח בכל מקרה. תראו את התקציר באתר של הNBA. מה שמצחיק זה שאת העבירה של LBJ על גריינג'ר מראים בהילוך חוזר כמה פעמים, אבל את אותו דבר בצד השני, העבירה של גריינג'ר על LBJ לא מראים בהילוך חוזר. בקיצור שערורייה דו כיוונית = צדק.

Oxycodone

New member
כן השופטים עשו טוב

דווקא בהילוך החוזר זה נראה שלברון מקבל בלוק נקי מגריינגר ושלברון תופס אותו באוויר מונגע ממנו לסיים את הליי אפ סוף סוף אינדי מנצחים משחק צמוד

אינדיאנה קוטלת הגדולות!

אינדיאנה ניצחו את בוסטון פעם אחת ועוד פעם גרמו להארכה אבל הפסידו העניקו לליקרס את ההפסד הראשון (או השני, לא זוכר) שלהם ניצחו את אורלנדו לפני כמה ימים ועכשיו את קליבלנד... וואו...

למעלה