"הלילה אצל פאדי"-APOPSE STO FADI

F a d i

New member
"הלילה אצל פאדי"-APOPSE STO FADI

"בואו הלילה אצל פאדי ינגן לך בגלמה (וגם בוזוקי) וירדו המלאכים וירקדו צפטטלי"
כן חברים...אני חוזר לשדר (שידור ניסיוני) המקום אותו מקום: www.radi-yo.co.il או www.yoyoyo.co.il (וגם com אם תרצו) השעה (כמעט) אותה שעה מוכרת לכם: יום שלישי מחצות עד שתיים לא לשכוח להכנס לצ'ט ולבקש שירים ולמסור ד"שים מובטחת לכם תכנית מאוד מגוונת (כמו שאתם רגילים) ושעה שניה שלמה של שירי רבטיקו וזבקיקו (לא תמצאו דבר כזה במקום אחר).. אז קבענו להת' ולהשתמע לילה טוב

Nava5

New member
פאדימו ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif בשעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לשמוע ONLINE לא יצא לי, אני חוששת. האם יש מצב לשמוע את זה במדיה פלייר כמו שאני עושה עם תכניות רשת ב'?

F a d i

New member
תודה רבה לכם...אין כמוכם!

נאווה,חבל שלא תוכלי להאזין...אבל אני אשאל באתר,אולי ישנה אפשרות להעלות את זה לשרת ולשדר את זה במועד אחר (אני יודע שקטעים אפשר לשדר, לא כל התכנית)...אני אברר ואביא לך תשובה יום טוב ולהשתמע

1Yasoo1

New member
בהצלחה אחי../images/Emo24.gif..עונת היובש נגמרה

סוף סוף אתה חוזר שיהיה רק בכיף....

פאדי - גדול - הרבה מזל טוב ../images/Emo24.gif

אהלן פאדי ! קודם כל הרבה מזל טוב ו - אין ספק כי תנחה ותשדר על הצד הנפלא ביותר כמו שרק אתה יודע לעשות ... כעת אזדרז עם עניין חיבור האינטרנט לביתי (שעות השידור - מחייבים את החיבור - מכיוון שכעת הנני גולשת אך דרך המשרד - בשעות היום). הרבה הרבה איחולי הצלחה והרבה א ה ב ה, ואושיק גם מצטרף כמובן. איילה

F a d i

New member
תודה לכם חברים יקרים

איזקיס,יגאל,אלי,ורד,איילה נאווה וחיים וחיים,לך ולכל הירשולמים אומר רק זאת "אם אשכחכם ירושלמים....." תודה על הכל! איילה מקווה שתתחברי מהבית כמה שיותר מהר..וחיים אני מחכה לך הלילה אז להשתמע

merakli

New member
פאדי בהצלחה ../images/Emo50.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לגאוניסט שלנו ידידנו ,אחינו הצעיר אך הגדול בהצלחה

למעלה