הליכוד...

almogm

New member
הליכוד...

היייי...הייתי בבחירות והיה מצחיק!!! כמה אכלתי....
חח...אסתר מותק, תודה רבה רבה רבה על הסנדוויץ'....בא במקום!! ואפילו זיכיתי אותך בברכת המזון!! קיצור...הרגליים שלי נהיו כמו של סבתות....הכל היה רטוב שם!!! ממממ....טוב..לילה טוב לכולם...ואחלה סופ"ש ושבת של שלום!!! =]

MS6

New member
גם אני הייתי...

מה אתם יודעים? דני דנון נבחר למקום ה25 בליכוד...

וגם אני... (+ חידה אידיאולוגית)

הייתי, ופגשתי כמה צעירים חצופים (והם יודעים שאני מתכוון אליהם) שחושבים להם שהתנועה קיימת מהיום שהם הגיעו אליה... הם לא מבינים שבתקופתי, לא היה לנו זמן לפורומים ולאינטרנט (בעיקר בגלל שאלה עוד לא הומצאו), ושכדי להודיע לחניכים על פעולות היינו צריכים לשלוח ינשופי-דואר (ובניגוד למה שאולי קראתם ב'הארי פוטר', ינשוף היא חיה די מטומטמת. מטומטמת, אבל זולה). אבל לא נורא, הם עוד יבינו. בכל אופן, באתי לפה לראות על מה אתם, הצעירים, מדברים היום. טוב לראות את התנועה כל כך שוקקת חיים. מגיע לכם ח"ח עצבני (איך אני מבסוט כשאני מדבר במונחים שלכם, הילדים). אני ממש אשמח לספר לכם עוד על התקופה שלי בתנועה, להעלות פה קצת אווירה של נוסטלגיה (תפתחו את החלונות, הרבה אבק הולך להתפזר פה), אבל קודם כל הבטחתי - חידה אידיאולוגית: מי הראשון שיספר לכולם קצת על הכינוי שלי?

ASTAR3

New member
אני יודעת ליאור..

משורר המזוהה עם תנועות המרד(לח"י,אצ"ל וכדומה)

צדיקה אחת בסדום...

...או שאולי היה לך מידע פנימי?
אכן צדקת - אורי צבי גרינברג, אצ"ג, היה המשורר הרשמי של התנועה הרוויזיוניסטית של ז'בוטינסקי, ובעצם למשורר הרשמי של המחנה הלאומי כולו. היה ידוע בקו התקיף שנקט כנגד הקיבוצים, ההסתדרות הציונית והשמאל. בעקבות פוגרומים שונים באירופה, שהיו עבורו אירועים טראומתיים, כתב מספר שירים ופואמות שעד היום נחשבות כאילו חזו את השואה. עוד בחייו נהפך למשורר לאומי של עם ישראל (יחד עם ביאליק, אלתרמן ונוספים). לצערי, היום בבתי הספר כמעט לא מלמדים אף שיר שלו, וכאילו דוחקים אותו מהמקום שהוא ראוי לו. אני מצרף שני קישורים - האחד, לערך על שמו בויקיפדיה. השני, לבית מורשת אצ"ג בהנהלת לא אחרת מאשר גאולה כהן. שווה לקרוא קצת לעומק.

MS6

New member
ליאור!

בוא ספר לנו על מעו"ז נתניה האגדי (או בדיחה פרטית לאורן קלימי... מעו"ז נתניה ההגדי).

MS6

New member
אתה מניח שהליכוד יקבל מעל 25

מנדטים בבחירות הקרובות? אל תשכח שיש סיכוי יותר מסביר שלליכוד לא יהיו מספיק מנדטים בשביל שדני דנון יבחר.

who is this

New member
אני למדתי עליו..

בספרות.. את "עם אלי הנפח" ו"שיר אמי והנחל"...

ASTAR3

New member
הליכוד הוא בלב ,הליכוד הוא בראש.

גם אני הייתי בבחירות של הליכוד...היה אחלה! חחח אלמוג אני שמחה...מכל הלב-כמה חיפשתי חבל על הזמן!.. גם הרגליים שלי נהיו כמו של סבתות....היה גשם..פעם הפסיק פעם חזר.--סיוט! אבל למרות הכל היה כיף..ואחלה!

FashiBoy

New member
גם אני הייתי בבחירות..

והיה בהחלט איכותי :) חוץ מכמה אנשים שהחליטו שהם תומכים במועמדים לא ריאלים בעליל והרסו הרבה...

Oded Hashoded

New member
הליכוד הוא כבר לא כסבוד גדול!!

שכחתם שהליכוד הביא לתוכנית הגרוש לא משנה מי עמד בראש הוא עדין בא מהליכוד...! ומשה חבל באמת חבל שדני דנון שלך לא נבחר ככה אולי הוא היה עוזב אותנו וואלה אני מקווה שהליכוד יקבל 25 מנדטים רק בשביל שהוא ילך!! ובאמת בא לי סיפור יפה על נוסטלגית התנועה בטור אחד ש9 שנים בתנועה מענין אותי לשמוע על דברים שהיו אצלנו פעםםם... לפני שהדור הצעיר הגיע... כי באמת בבית"ר יש הרבה מאוד חדשייםם!!

Eliavzz

New member
עודד אני בטוח שאתה לא היחיד שיש לו

טענות על ראש ההנהגה העולמית של בית"ר אבל בחוקי הפורום רשום במפורש שאסור להשמיץ ובבקשה שזה יהיה האחרון.. כן גם אני לא אוהב את מעשיו לש דנון אבל ככה זה אנחנו נלחמים לא בשביל דני דנון אנחנו נלחמים בשביל התנועה, בשביל שלנוער יהיו ערכים, בשביל שלדור הבא יהיו קצת יותר ערכים, חינוך ממה שיש לדור שלנו (אבל למזלנו לא לכולו).

עודד,

שלום, אני זה אצ"ג מלמעלה. תראה, כשהייתי מפקד מעו"ז נתניה לפני כמה שנים, השתדלתי נורא שלא לערב בין בית"ר לבין פוליטיקה, ולא משנה מאיזה סוג. והיו לנו חניכים שהזדהו עם הליכוד, עם המפד"ל, עם מולדת...אפילו היה לנו תומך מר"צ שהצלחנו "להמיר את דתו". אולי אתה מכיר אותו, הוא עשה שנת שירות בתנועה והיה מפקד מעו"ז עלי-זהב. מה שכל אחד בוחר לעשות בזמנו החופשי - למה לא, בכיף. ואני לא אומר שאסור להזכיר את זה ואסור לדבר על זה...אבל לריב על זה? ליצור ויכוח שאתה יודע שרק יפגע באחרים ובסופו של דבר בתנועה? אולי זה הזמן לבקש ממשה לספר לנו קצת על "איש הלהכעיס" של ז'בו, כדי שנדע לרסן את עצמנו מדי פעם, אפילו כשקשה (ואני מבין למה אתה עצבני. ואם תשאל אותי, בצדק) ואנחנו ממש רוצים להשמיץ.

Oded Hashoded

New member
לא השמצתי סה"כ אמרתי שאני רוצה

שהליכוד יקבל 25 מנדטם ככה הוא יעזוב אותנו!! אני לא רואה בזה השמצה... ודווקא לא כזה אפת לי לדבר על פוליטיקה כי והקטע עם דנון כמעט כולם בקטע שלי... אבל מ'זה משנה???

Eliavzz

New member
בגלל זה אמרתי בהודעה שאתה לא היחיד

ואני בטוח שאתה לא היחיד אבל לא להשמיץ כי אם משהו יבוא מבחוץ הוא יכול לקרוא את זה לא נכון..

למעלה