הליכוד לא כזה!

E l i z a b e t

New member
הליכוד לא כזה!

אני קוראת הודעות וכתבות באינטרנט ובעיתונים ופשוט לא מאמינה. ובכל זאת תמיד אשאר נאמנה לליכוד. כי למרות כל מה שמגלים ואולי יגלו ויחשפו , הליכוד היא לא כמו שהיא מצטיירת עכשיו באמצעי התקשורת השונים. בזמן האחרון נכנסו לליכוד מספר אנשים( מועט יחסית), שהורסים את התדמית החיובית של הליכוד.הם הבעיה ולא הליכוד עצמו! כי אין מפלגה יותר טובה מזו, בעלת ערכים ועקרונות גדולים וציוניים יותר משל הליכוד! לכל אותם אנשים שלא מבינים את הקרנבל ביום ראשון- בגני התערוכה: זוהי חגיגה לדמוקרטיה , הליכוד זוהי מפלגה דמוקרטית, ומתוקף כך היא חוגגת אירוע דמוקרטי כמו הפריימריס, יש בזה משהו רע? לא!!! כל משנמצא בליכוד ובנוער הליכוד יודע ויסכים איתי כי כל מפגש אצלינו הוא חגיגה! הליכוד כשמו כן הוא מלוכד ומגובש! לא משנה מה יגידו! לכל הבוחרים, אל תסתכלו על השחיתות שמצטיירת,תסתכלו על האנשים שמנהיגים אותנו, על המטרות והעשייה הרבה של מפלגה זו בכל התחומים! כי הליכוד זה נכון! לנוער הליכוד עלינו להתלכד לעשייה בשטח: להגןעל תדמיתו של הליכוד ומעמדו בקרב הציבור! כי אין לנו ארץ אחרת! ערב טוב, אליזבט.

אבל הוא בסכנה של לההפך לכזה.

הבגיניסט היטיב לתאר את התחושה בעקבות האירועים האחרונים במפלגה: פתאום נראה כאילו כל מה שאמרנו על שלטון מפא"י במשך השנים חוזר אלינו בבומרנג. מכה לנו בפנים. אסור לנו לתת לזה לקרות. עוד ימים ספורים תחל תעמולת הבחירות בשטח. זה יהיה המבחן האמיתי של הליכוד - אנשי השטח שלנו, ובכללם הנוער, הם שיקבעו את תדמית המפלגה בעיני הציבור. לכן עלינו לעבוד קשה, קשה מאוד, כדי להראות למדינה שהליכוד משמעו טוהר מידות, צדק חברתי, חירות כלכלית ואהבת חינם כלפי חלקי העם השונים. ועכשיו שאלה - אני מפנה את זה למי שהיה מעורב בעניין הכנסת הנוער לחוקה (רובי, בעיקר): שמעתי שלאחר שהועידה מוכרזת כמרכז, כדי לשנות את החוקה דרוש רוב מיוחד של 50% מחברי המרכז, ולא רוב רגיל. כלומר - דרושים 1450 צירים שיצביעו בעד ההצעה. להזכירכם, בישיבות המרכז שאחרי בחירות הנוכחות נמוכה מאוד, ואין שם אפילו 1500 איש. כלומר - אין סיכוי לנוער להכנס לחוקה לפחות עוד 4 שנים. מה נסגר עם זה?

UM2 חזר

New member
אין סיכוי

מנסים כבר שנים להכניס את הנוער לחוקה אבל עכשיו לפי החוקה צריך 1450 חברים שיצביעו בעד זה עוד כמה שינווים רעננים שניסו חברים להכניס הלכו ללא שוב לפחות ל-4 שנים חוץ מזה זה לא משנה במילא הפכנו לדיקטטורה של איש אחד

Zack DA

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום ../images/Emo65.gif

לפי דעתי יש סיכוי להכניס את הנוער לחוקה - אבל נצטרך לשם כך מבצע רציני להבאת חברי מרכז לישיבה.

Zack DA

New member
דבר אחד בטוח

חייבים להחליף את שיטת הפריימריס. לא יתכן שמלצרית בת 27 שחברה שלושה שבועות בליכוד תבחר לכנסת לפני שר כמו רובי ריבלין. פשוט לא יתכן !

עוד כמה זמן צריכים לחכות?

כדי שיכניסו את הנוער לחוקה,אני לא מבין,מה לחברי מרכז לא אכפת?..מה אנחנו לא שייכים באמת לליכוד?.?...... ובקשר לצחי,תראה במקרה של גבריאלי,אתה צודק,אבל זה לא פייר להביא רק דוגמה אחת ולרעה,אם תהיה הצבעה של 250,000 איש,יכנסו פחות צעירים,ולא נתחדש בכלל,אז גם גילה גמליאל שהיא ידועה בקרב חברי המרכז,היא יו"ר התאחדות הסטודנטים ויש לה רקורד ציבורי אשיר. ונראה אותך מסוגל להתמודד עם מספר כזה ענק של בוחרים,וספירת קולות מורטת עצבים,בשביל מה לנו את זה?...ראית מה קרה במפלגת העבודה..

Zack DA

New member
אמרת דברים של טעם

אבל צריך למצוא את האיזון. המצב הנוכחי הוא קיצוני מדי. חייבים לשנות אותו.

להב יקירי,

גילה גמליאל היא אכן יו"ר התאחדות הסטודנטים הארצית וזהו אינו דבר של מה-בכך, אבל לומר שיש לה רקורד עשיר - זה עוד לא. מה שכן, הרקורד שלה כן עשיר בשחיתויות, מנהל לא תקין, פעילות תמוהה, העברת כספים ללא שום סיבה נראית לעין, מינויים לא תקינים וכו´. כל זאת ע"פ גלי צה"ל, אתה יכול לחפש את התחקירים באתר האינטרנט שלהם. אני לא רוצה חברת כנסת כזו אצלי במפלגה, ובודאי שלא אצלי בכנסת.

דחוף!!!!!!

אין ספק שהרעיון שלך רציני אך יש דברים רציניים הרבה יותר יש דברים שעלינו כפעילי ליכוד להלחם עליהם בכל נושא שבעולם שמפריע לנו אין לי מושג בת או בן כמה אתה או את אבל בכל מקרה חשוב שתבינו שכל מה שמפריע לכם ומציק לכם יכול להפטר אם תפנו לחכ"ים הנבחרים ויש לי רעיון להקמת גוף שירכז כל הפניות והבעיות שיש לנוער ולחברה ולהפנות אותו לחכ"ים ולשרים ולדרוש מהם טיפול מיידי ופרטני כל מי שבעד ליצור קשר ולהביא רעיונות וחברים. הראל

Zack DA

New member
הראל היקר

קודם כל, ברוך הבא לפורום
. לפי דעתי, הבעת עמדת הנוער היא חלק מתפקידיה של הנהגה ארצית - נושא שאנו מקדמים בימים אלה. צחי

צודקת אבל.....

אין ספק שהליכוד הוא הבית היחיד לכולנו אבל לאט לאט רה"מ זז יותר מדי למרכז מי חלםפ על תמיכתו במדינה פלסטינית? אין ספק שצריך להגדיל את תנועת הליכוד אבל אסור לנו להרפות מהחכ"ים ומהשרים שלה שיהיו נאמנים לדרך למצע הליכוד וכן גם לנוער הליכוד יש לשבת להם על הראש שיקימו כל מה שהבטיחו ושיתרמו מכוחם למעננו הראל.

דוד ש

New member
להחזיר את הפריימריז

אני כמתפקד ליכוד ןאיש ימין חושב שחייבים להחזיר את השיטה שכלל מתפקדי הליכוד בוחרים את נציגיהם ולא חבורה קטנה שקל לתמרן אותה כפי שאכן קרה בנוסף בכל מקרה יש להרים את הראש ולשכנע את החברים והשכנים להצביע רק ליכוד ולא שום מפלגה אחרת ולהיזהר ממפלגת שינוי היא שייכת לגוש השמאל מצנע בונה עליהם

Zack DA

New member
אבל אם כל המתפקדים יצביעו

לא ישאר שום סיכוי למתמודדים חדשים - והמפלגה לא תתחדש.

למעלה