certified.woke
Well-known member
גלעד שרון מר-נפש על שלא הצליח להתברג לצמרת הלכוד.
אגב, הבקורת על "איזבסטיה-היום" ועל "פראבדה14" - מוצדקת...
גלעד שרון מר-נפש על שלא הצליח להתברג לצמרת הלכוד.
הביקורת שלו דווקא על הח"כים מהליכוד.גלעד שרון מר-נפש על שלא הצליח להתברג לצמרת הלכוד.
אגב, הבקורת על "איזבסטיה-היום" ועל "פראבדה14" - מוצדקת...
רק נזכיר שהוא מהוגי תוכנית ההתנתקות (בשמה המכובס), אותה הגה עם כמה מקורבים לאביו כדי להגן על הזקן מכתב אישום פלילי. במסגרת זו לא רק שלא הייתה לו בעיה לגרש אלפי אנשים מביתם על לא עוול בכפם, אלא גם לא הפריע לו לסכן את בטחון ישראל, סיכון שחלק מתוצאותיה נצפו בין השאר בתחילת מלחמת חרבות ברזל.הביקורת שלו דווקא על הח"כים מהליכוד.
גלעד שרון מייצג ליכוד שפוי של פעםרק נזכיר שהוא מהוגי תוכנית ההתנתקות (בשמה המכובס), אותה הגה עם כמה מקורבים לאביו כדי להגן על הזקן מכתב אישום פלילי. במסגרת זו לא רק שלא הייתה לו בעיה לגרש אלפי אנשים מביתם על לא עוול בכפם, אלא גם לא הפריע לו לסכן את בטחון ישראל, סיכון שחלק מתוצאותיה נצפו בין השאר בתחילת מלחמת חרבות ברזל.
לאור ההיסטוריה הזאת של האיש אני ברצינות לא מבין מהיכן יש לו את החוצפה והעוז בכלל לבקר מישהו. לא משנה אם מדובר בח"כים מהליכוד או בערוץ 14. אילו הייתי במקומו הייתי נועל את עצמי בבית, אולי מחליף שם, ולא מראה את פרצופי בציבור יובל שנים לפחות. בוודאי ובוודאי שלא רואה עצמי מוסמך להשמיע ביקורת (וזה כלל לא משנה מה דעתי על אותה ביקורת) כלפי אחרים, למשל כאלה בהם הציבור דווקא כן בחר, בניגוד אליו.
אילו היית ליכודניק בעבר או בהווה, הייתי מתעניין בדעתך בעניין. בהנחה שאתה לא, תצטרך לסלוח לי, אבל כל הצהרות הרל"ב והשמאל על מה שהיה הליכוד של פעם ומי מייצג אותו וכמה הליכוד השתנתה וכו', פשוט מגוחכות בעיני. כל כך לא רלוונטיות לשום דבר, פעמים רבות חסרות כל יסוד (בהחלט כך המקרה בדבריך על גלעד שרון ימ"ש), שאני ברצינות לא לגמרי מבין את אלו שמשמיעים אותן (ואשר בחלקם היו מגדולי תוקפי הליכוד באותם זמנים "של פעם"גלעד שרון מייצג ליכוד שפוי של פעם
הם לא רק שלא השתלטו, אלא תמיד היו חלק מהליכוד. זה זה הליכוד (וזה בעיני מה שיפה בה), מפלגה של שלל סוגי אנשים, לא בעלי שטנץ אחד ומבלי שסוג אחד יכול להשתלט עליה על-פני סוגים אחרים (על אף שכך בדיוק יטען הרל"ב כמובן).עד שרגבים ואמסלמים למיניהם השתלטו אליו.
זאת הבעיה עם להגיע רחוק, אתה מגיע למקום שממנו אפשר רק ליפולמאס בגין (פעם ראשונה שבחרתי) אני רחוק מתפישות הליכוד. אני לא בימין בכלל ומה ששרון הצעיר אמר נראה לי יותר כמו משאלת לב. אני בהחלט צופה לליכוד נפילה
כמו פעם ל 10-15 מנדטים. לליכוד קרה בדיוק מה שקרה למערך בשנות השבעים. מרוב שהם בשלטון כבר מאז 2009 פחות או יותר ברצף, השתן עלה להם לראש
לתפישתם, העם עובד אצלהם ולא להפך.
מסכים, אבל זה נכון באותה מידה לפתק 'אמת' ואף למפלגות כמו המפד"ל בעברן (או מה שמצטייר כיום כהמשכן). דרכו של עולם. עדיין זה לא אומר כמובן שכל מצביעיה הם כאלה וברי לכו"ע שרבים ממצביעי הליכוד דהיום עושים זאת פשוט כי הם סבורים שזאת המפלגה ו/או זה ראש הממשלה המתאים ביותר להנהיג את מדינת ישראל בדורנו.יש עדיין ציבור גדול ששם פתק "מחל" בקלפי מתוך בחירה רגשית, חינוך מהבית. הם ילכו לים, לא יצביעו בכלל ולא ישימו פתק שאינו "מחל".
נזכיר שוב כפי שהזכרנו קודם, שבתקופת בגין השמאל תקף את הליכוד והעומד בראשה בביטויים שלא נופלים מאלו שנשמעים היום כלפי התנועה והעומד בראשהלכן, הליכוד לא יעלם.
אני כן מאחל לליכוד לחזור ולהיות תנועה ערכית.
היום הליכוד הוא הכל חוץ מזה.
ליכוד של בגין
זה עוול להתנחל כאזרח ישראלי מחוץ לשטחי מדינת ישראל הריבונית.לגרש אלפי אנשים מביתם על לא עוול בכפם
להזכירך אתה מדבר מאותה זווית של המפלגה שוויתרה על סיני , שהיו"ר העכשיווי שלה חתם על הסכם בראון חברון, הצביע בעד אותה התנתקות, הגה את נאום בר אילן , ושלח את מקורבו רון לאודר להיכנס למו"מ עם סוריה על מנת לותר על רמת הגולן.אלא גם לא הפריע לו לסכן את בטחון ישראל, סיכון שחלק מתוצאותיה נצפו בין השאר בתחילת מלחמת חרבות ברזל.
אולי ואולי גם לא. שאלה של השקפת עולם. אולם זה כלל לא קשור לעניין. אילו שרון ימ"ש היה מחליט על גירוש היהודים מאחר והגיע למסקנה ש"זה עוול להתנחל...וגו'.", הייתי מקבל את דבריך אלו ואת הקשרם לענייננו. אבל איש לא טוען ושרון בעצמו לא טען שזה היה השיקול שלו.זה עוול להתנחל כאזרח ישראלי מחוץ לשטחי מדינת ישראל הריבונית.
ועוול נוסף במידה והאדמה לא נרכשה כדין קודם. כמעשה נוער הגבעות למשל. אבל לא רק.
אוותר על דיוק הדברים שחלקם לא מדויק ואזרום עם מה שכתבת. זה כלל לא משנהלהזכירך אתה מדבר מאותה זווית של המפלגה שוויתרה על סיני , שהיו"ר העכשיווי שלה חתם על הסכם בראון חברון, הצביע בעד אותה התנתקות, הגה את נאום בר אילן , ושלח את מקורבו רון לאודר להיכנס למו"מ עם סוריה על מנת לותר על רמת הגולן.
לא, דווקא לא. יש גבול כמה אני מוכן לזרום עם חרטוטיםוגם השותפים הגועליצונים העכשווים שלו הודיעו גם הם בראש חוצות שהחמאס הוא נכס.
לא יודע מי היה מר ג'ונסון, אבל כאמור, דעתי היא דעתיאז די עם ההצגות של הפטריוטיזם הביטחוני כי במקרה שלך/שלכם ברור שהם רק מפלטו האחרונה של הנבלים , כפי שאמר פעם אחד סמואל ג'ונסון. תגיד ת'אמת פעם בחייך. אתה תומך בביבי מכיוון שהוא סחיט. וזה משרת את האינטרס שלך.
אין קשר, שוב העיוורון המטופש הזה. וודאי שיש קשר . החמאס שימש גם לסמוטריץ' עילה להתקרבן ומשם גושפנקא ציבורית בישראל להמשיך להתנחל ולדחות את הקץ לגבי כל הסדר מול פלסטינים. זה גם היה הפרשנות של סמוטריץ' עצמו לדבריו.לא, דווקא לא. יש גבול כמה אני מוכן לזרום עם חרטוטים. סמוטריץ' אמר את המילים הללו בהקשר מאוד ספציפי וצדק בכל מילה שאמר שם. אבל אין לזה שום השלכה לענייננו או לדברי למעלה וכמובן שדעתו לפיה צריך להשמיד את החמאס ידועה לכל.
שום עוורון אין בדברי. ס"ה תיאור סיטואציה עובדתית-היסטורית. הצורך הפבלובי שלך לתאר את זה בצורה מסוימת, נובעת כנראה מהקושי שלך להתמודד עם מה שאתה קורא, במקרה הזה, עם המציאות העובדתית-היסטורית. אז אמנם הצורך שלך ושל כמותך להפוך את זה להשמצה בכל מחיר כלפי ראש הממשלה הנבחר ו/או סמוטריץ' במקרה הזה, מובן וידוע, מקובל ומוכל. מכאן ועד לדרך שאתה בוחר לעשות זאת, אצל אנשים מכובדים היה פער. חבל שאצלך קשה לאתרו, אבל זה עניין שלך.אין קשר, שוב העיוורון המטופש הזה. וודאי שיש קשר . החמאס שימש גם לסמוטריץ' עילה להתקרבן ומשם גושפנקא ציבורית בישראל להמשיך להתנחל ולדחות את הקץ לגבי כל הסדר מול פלסטינים. זה גם היה הפרשנות של סמוטריץ' עצמו לדבריו.
רק שנכסים צריך לטפח. היה מי שבממשלה הזו המשיך להזרים להם כספים. היה מי שהעלים עין מכך. ואז הגיע 7.10.23
ומאז ממשלת הבלהות מנסה לכסת"ח את עצמה על מנת לשרוד ויהי מה.
אתה יכול להתכחש עד מחר זה רק יגרום לכך שתשקע עמוק יותר בבוץ.
למה דווקא שם? יש יותר לקקנים עם הרבה יותר ניסיון בליקוק ישבנים ביתר הערוצים
לא ישבנים של פוליטיקאים.למה דווקא שם? יש יותר לקקנים עם הרבה יותר ניסיון בליקוק ישבנים ביתר הערוצים
גם וגםלא ישבנים של פוליטיקאים.
כי אין צורך. אנשי הערוצים האחרים (המתקראים 'עיתונאים') הם פוליטיקאים בפני עצמם, רובם ככולם. הם פשוט לא מגדירים עצמם כך ומעדיפים להיתפס כמי שלא קשורים כביכול.לא ישבנים של פוליטיקאים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.