הליכה על גחלים

הליכה על גחלים

שלום! לאחר שעשיתי הליכה על גחלים בסמינר של טוני רובינס, החלטתי שאני ממש רוצה לעשות את זה שוב. אני מחפשת מי שיודע להעביר את התהליך הזה בארץ. אני מאוד אשמח לקבל הפנייה אם אתם מכירים מישהו שיודע להנחות כזה דבר, וכמו כן להנחות איך לשבור קרש עם היד ועוד כל מיני תרגילים כאלו של פריצת גבולות תודעתיים תודה!

אולי תספרי על זה מעט?

נשמע מעניין מאוד! לא שמעתי על זה בארץ. אולי ספורט אקסטרים אחר יכול לעניין אותך ואיכשהו לספק חלק מהעניין.

ladybug4NLP

Active member
סאלי-זה לא ספורט אקסטרים

זה סוג של מבחן אומץ ויכולת התנתקות שבעבר ביצע טני רובינס שהוא אחד המקאוצ'רים הידועים ביותר בעולם בסוף הקורסים שלו

הסבר

הליכה על גחלים ושבירת קרש באמצעות היד הן פשוט טכניקות שבאמצעותן ניתן להמחיש ולהדגים את היכולת שלנו לעשות מה שנתפש בעיניו כ"בלתי אפשרי" ומאפשר הגדרה מחדש של- אם אני יכול לעשות את זה- מה עוד אני יכול לעשות שלא חשבתי שאני יכול לעשות קודם? טוני רובינס הוא אחד המאמנים הטובים ביותר בעולם, שבנה את עצמו מתוך קריירה של 30 שנה ומופיע כיום מול אלפי אנשים בכל סמינר שלו. הייתה לי הזכות להשתתף במספר סמינרים שלו ולמדתי מהם המון על עצמי. הליכה על גחלים היא לא מבחן אומץ בעיניי אלא פשוט טכניקה שמציבה בפניך את מה שהחיים תמיד מציבים בפניך- האם תיקח את הצעד הבא? או שתיתן לפחד לעצור בעדך? וזו גם לא יכולת התנתקות אלא היכולת לדעת שיש לנו היכולת לשנות את הרגשות שלנו בכל רגע נתון. אני יכולה להגיד שזה לימד אותי המון על עצמי, ורציתי לחזור על החוויה הזו שוב, ולכן חיפשתי איפה תודה על ההכוונה

ladybug4NLP

Active member
אז ככה

בזמנו בבית הספר של צביאלי רייס (NLP ) היו שוברים קרש-לבנה) לצערי יעל יצאה עם בעלה לשבתון ועדיין לא שבה. אחת התלמידות שלה לאה יסעור שגם היתה אסיסטנטית בקורסים , מלמדת NLP, אולי תחפשי אותה בגוגל והיא תוכל להמליץ לך איך, היכון, מתי ולמה
ופתאום נזכרתי- יש לטוני רובינס נציג בארץ לצרכי הקורסים שלו. לא בטוח שעדיין מהלכים ע גחלים שנה טובה

arieg

New member
הליכה על גחלים

אכן חוויה מדהימה אישית עברתי את זה פעמיים בסשינים שונים אני יודע כי יש בחור בשם איתמר שמעביר את זה 054-6410140 בהצלחה

למעלה