הליכה חדשה

• פותח הנושא bone
  • פורסם בתאריך

bone

New member
הליכה חדשה

היה לי קצת חופש מהעבודה השבוע אז הולכתי את הדמות החדשה שלי שגם תככב בסרטון הגמר הבא שלי(לומד בחשיפה)-בקצרה זה יהיה כמה תחרויות ספורט והוא יפקשש בכולם.אני אעלה סטוריבורד כשיהיה. הערות להליכה?

Newbie 91

New member
אני לא ממש מבין באנימציה :)

אבל נראה לי די אחלה! הנה לינק שיעבוד אני חושב!

hermonir

New member
מוצלח מאד.

תזיז את הגוף טיפה קדימה, כרגע נראה שהוא נופל אחורה על כל צעד ושעל. תראה את ההליכה גם מקדימה. כרגע לא ניתן לראות העברות משקל מרגל לרגל. בדריכה של הרגל, היא מתחילה להתקפל לפני שהעקב נוגע ברצפה. חכה עם הקיפול עד שזה יקרה. גם בעזיבה את הרצפה כף הרגל מתרוממת בלי שהבהונות תישארנה נוגעות ברצפה, וזה מפריע. אני מנחש שזו הליכה בלי ריג IK משוכלל? אני אוהב את התנועה של הידיים. עוד הערה קטנה - הפריים שלך ריק ברובו. אפשר להגדיל את הדמות בפריים עד שתמלא כמעט את כולו, כדי שנראה יותר ברור. ניר.

bone

New member
תודה על התגובות

הזזתי את הגוף טיפה קדימה ותיקנתי את הקיפול של הברך. בקשר לזה שכף הרגל מתרוממת ישר עם הבהונות אז זה אפשרי עם הריג רק שזה מסבך לי את העניינים(לדאוג כל פעם ל 3 נקודות שליטה לכל כף רגל גם בMOVE וגם בROTATE פשוט ויתרתי על זה ...פעם הבאה...)באמת הריג הוא לא משוכלל ואני עדיין נעזר בחומר כתוב בשביל לרגג . צירפתי את התיקונים + מבט קידמי

domnin

New member
אני לא מצליח להגיע לדף, GEO חוסמים

כל הזמן. ואני רוצה לראות!

bone

New member
storyboard

גירסה ראשונית שבטח תשתנה כמה פעמים,אני פתוח להצעות מכל כיוון. אני מקווה שזה מספיק מובן ואם יש למישהו שאלות אז הוא מוזמן לשאול לא להיבהל מהשוני בין הדמות המאויירת לתלת זה פשוט המקסימום שהייתי מסוגל לו כרגע.

hermonir

New member
חביב, ועשוי טוב.

הבעיה היחידה שאני רואה היא שהסיפור טיפה צפוי מדי. כל מי שראה קרטונס בעשרים השנה האחרונות או פחות ינחש מה הזבוב יעשה לו. תנסה לחשוב על משהו יותר מפתיע. אולי הזבוב דווקא לא יצליח לעשות נזק? או שמי שייפגע בסוף יהיה זבובי? אולי הוא יעשה התחמקויות נואשות עם המשקולות כדי שהזבוב העקשן לא ינחות עליו, ויפגע בעצמו בדרך? ודבר אחר - תשקול להכניס גם זויות מצלמה אחרות, כדי להדגיש הבעות פנים למשל. ניר.

hermonir

New member
לא רוה, חסום.

אם אתה רוצה שלח לי את הקבצים בדואר ואני אענה לך כאן. ניר.

hermonir

New member
ראיתי, ו...

התנועה של הגוף קצת חדה מדי לטעמי - הנפילה שלו. זה משליך גם על הידיים. והגוף עדיין מאד אחורה. תגיד לי שזה מכוון ואני ארד ממך, אבל זה פשוט נראה מוזר. בקשר למבט הפנים: חסרה לי העברת המשקל. התנועה על קו אחד, אין ימינה שמאלה ואלכסונים של האגן. גם הרגליים יכולות לנוע לא רק מתחת לחיבור שלהן אלא יותר באמצע הגוף, כשהרגל יוצאת ונכנסת כדי לחלוף על פני חברתה. אני מקווה שזה ברור מספיק. ניר.

bone

New member
צודק

בפרונט רואים את כל הבעיות של העברת המשקל והתנועה של הרגליים. יש לי גם תרוצים אבל אני אחסוך ממך (ומכולם)ופשוט,כרגיל,אנסה לשפר בפעם הבאה... בקשר לסטוריבורד אז קודם כל קניתי את התוספת שהוא מנסה להתחמק מהזבוב לפני שהוא מתישב על המשקולת ומפיל אותו. אין לי ממש בעיה עם זה שהעלילה היא קרטונית צפויה אני פשוט לא מנסה להתחכם(בנתיים) בעניין זויות מצלמה אז גם אני לא כלכך מיומן בסטוריבורד בשביל להעביר שם את מה שיש לי בראש וגם אני חושש מיצירת בלאגן שלא לצורך(כעיקרון אני עובד על גירסה אלטרנטיבית,אני אעלה אותה כשתהיה מוכנה) אני בכלל מתכנן לעשות 3 סרטונים כאלה כשהרעיון הוא להפיק לקחים מהאחד לשני.

למעלה