הליכה בדרך אישית

EZONERGY

New member
הליכה בדרך אישית

הלכתי בדרכי האישית בתוך טיפול, לא לפי הכללים הנלמדים,פרקי זמן, לעומת מחויבות לתהליך שנפתח, הכוונה לסיים טיפול אחרי שהגענו לאדמה בטוחה עם המטופל, ולא רק ע"פ זמן שעון(כשם שקורה תכופות בטיפול רגשי קליני). התמסרתי לתהליך ולצורך של המטופל. היה מדהים, הושגו הבנות והתבוננות ממקום אחר על "תגובות אוטומטיות" ארוכות שנים. זה היה אתמול. ממני גבה המפגש אנרגיה רבה. זה מחק לי כמה שעות אחה"צ. היום בשיחה עם המטופל היה פדבק מפרגן מאד, על הטיפול אתמול. עם המון הבנות ותובנות, ממש התקדמות. ואחרי 5 דקות מפרגנות לטיפול הגיע בקשה בנוסח"עכשיו שכבר הכל ידוע לי וברור לי והשגתי את מטרתי,אני רוצה לסיים את הטיפול". חברים אני יודעת שזה חלק החיים וקורה בין מטפל למטופל, וכל נותר לי הוא לבדוק עם עצמי למה אני מרגישה כל כך ריקה , הרי נתתי ברצון. מעבדת את זה ברגעים אלה. אשמח לתגובות. EZONERGY

כל מה שאת צריכה להבין

זה, שזה שלו ולא שלך.. אין לך שום קשר להחלטה הזו,לא לטוב ולא לרע.. את עשית את הטוב ביותר שאת יודעת ובזה זה נגמר..אמנם יותר קשה להגיד מאשר התחושה שלך.. אבל צריך לעבור את זה כמה פעמים עד שיודעים לקחת את זה מהמקום הנכון{ את הפרידה אני מתכוון} גם אם זו לא פרידה מתוכננת ומקובלת על שני הצדדים.

vca

New member
איזה יופי !

מצד אחד - נהדר. יש שיפור במצב המטופל ואצלך יש עוד ידע בטיפולים אלה. מצד שני - המטופל עוזב. לא נעים, בטח שקורים כאלה מצבים ועדיין מבאס. אני מקווה כי את תלמדי את השיעור שלך מהפגישה איתו וברגע שתהיי מוכנה אני מקווה כי הוא יחזור עם רצון גדול לדעת על עצמו יותר, עם יכולת גבוהה יותר של התמסרות לטיפולים שלך והליכה יחד איתך במשעול אל עבר המודע. אני מניח, ואולי רוצה להאמין, כי המטופל נרגש עקב הגילויים האחרונים על עצמו. אינני מכיר אותו אך אולי תוכלי להרים טלפון, לברר מה שלומו ולשוחח איתו קצת. אני מתנצל אם לא קלעתי וכתבתי בלשון נקבה במקום בו הייתי צריך לכתוב בלשון זכר. שבת שלום.

כל מה שאני יכולה להוסיף לנאמר,

שלמטופל זה הספיק,הוא לא רוצה יותר מסיבות שלו.אולי אינו יכול להכיל כרגע,הן מבחינה פיזית והן מבחינה רגשית ואולי מסיבות אחרות שלא קשורות בך. מה שאת יכולה להפיק מהטיפול איתו זה את מה זה עשה לך,איפה זה הרגיש לך טוב ואיפה זה נותן מקום כ"כ חזק לתחושות האלה ולמה. כמו שרשמת,זה חלק מהחיים.. קחי את זה רק באהבה.

יפיופי

New member
כמו קודמי

המשיכי בדרכך,מטופלים סופם ללכת לדרכם עם המטען שהענקת להם, לפעמים זה ארוך לפעמים קצר.

csh018

New member
מעניין שכתבתי אתמל תגובה ואני לא

רואה אותה. טוב נו אני רוצה לחדד יותר בקשר להרגשה ולריקנות. כאשר את אומרת הרגשתי ריקנות אחרי הטיפול את יכולה לתאר באיזה איברים הרגשת ריקנות ? ואחרי הודעת הפרידה מה הרגשת? האם גם אז הרגשת אותה הרגשה כמו אחרי הטיפול ? והאם באותם איברים? שבת שקטה שלומי

למעלה