הליך Bmbi בסכסוך עסקי

s h o n s i

New member
הליך Bmbi בסכסוך עסקי

שלום לכולם בעקבות סכסוך בין שותפים. נזרקה לעברי מצד עו"ד של הצד השני, אפשרות לפתור הסכסוך ע"י הליך הקרוי BMBI. (buy me, by you) אודה לכל אחד אשר יוכל לשפוך אור על הליך זה. את בסיסו אני מכיר אך, לעולם לא נאלצתי להתמודד איתו. האם ישנם בו מוקשים? האם ניתן להתנגד לו ובמישדה וכן, בעזרת איזה טעון מומלץ על מנת לשמור על המשך מו"מ (למרות שאולי ודווקא זה הליך טוב אך אני רק מעוניין לדעת את האופציות שיש לי)? האם יתכן כי הצד השני צופן בהליך זה תחבולות עסקיות?? אני מניח כי הצד השני יודע כי אין לי כסף רב לקנות את חלקו. והוא היה מעוניין להמשיך ולהחזיק בו. מצד שני אם יוצע סכום גבוהה מספיק הוא עלול לקחת זאת. אני מנגד, לא בטוח כי אני כבר מעוניין להישאר. אודה על כל הרחבה בנושא בתודה מראש

מציעה לך

להיות מיוצג ע"י עו"ד מטעמך. לא מספיק להציע מנגנון במבי, יש לדעת את פרטי המנגנון המוצעים ולבדוק אותם בהתאם לעסקה הספציפית.

s h o n s i

New member
תודה ואכן עו"ד .....

לי יש עו"ד אבל הוא רק קיבל את ההצעה היום מהעו"ד של הצד השני. וודאי שברגע שנסכים להליך זה, נבדוק כל הפרטים. אני רק מנסה לברר האם כדאי לי להיכנס כלל להליך זה ואיכן ישנם מכשולים או נקודות חוזקה שאני יכול לצפות בהיכנסי אליו. אומנם עוד לא דיברנו העו"ד ואני בהרחבה, וכידוע כל דקה עולה כסף עם עו"ד והרבה. אני פשוט מנסה לקבל מידע ממקורות רבים ולא רק מהעו"ד שלי. אני מוצא כי זה לפעמים לא מכין אותי יותר טוב רק כנגד הצד השני, אלא גם מול עו"ד שלי. אני שואל שאלות יותר ממקודות ומבין יותר מהר את העניין. זו הסיבה שאני מנסה להרחיב בעזרתכם את ידיעתי, כך שבאמת אודה על כל הרחבה, אם יש למשהו להציע.

u 1000

New member
איך תופרים חליפה ליתום?

אפשר להכין את ההליך במליון צורות שונות וצריך להכיר את החומר בשביל לתפור את החליפה המתאימה. רצוי שאם יש לצד השני עו"ד גם לך יהיה אחד כזה.

s h o n s i

New member
קודם כל תודה .....

לי יש עו"ד אבל הוא רק קיבל את ההצעה היום מהעו"ד של הצד השני. עוד לא דיברנו, וכידוע כל דקה עולה כסף עם עו"ד והרבה. אני פשוט מנסה לקבל מידע ממקורות רבים ולא רק מהעו"ד שלי. אני מוצא כי זה לפעמים לא מכין אותי יותר טוב רק כנגד הצד השני, אלא גם מול עו"ד שלי. אני שואל שאלות יותר ממקודות ומבין יותר מהר את העניין. זו הסיבה שאני מנסה להרחיב בעזרתכם את ידיעתי, כך שבאמת אודה על כל הרחבה, אם יש למשהו להציע.

למעלה