הלייקרס מטיילים

somone14

New member
הלייקרס מטיילים

וכנראה ימשיכו לטייל בגלל ההגרלה הנוחה (הורנטס, היט, פיניקס, יוטה ומינסוטה, הכל בבית), W חמישי ברציפות, קובי עם 30, 8 ו-7 בפחות משלושה רבעים, מדהים. אם היה משלים את מנת הדקות הקבועה שלו, היה תופר גם 50+, אבל לא צריך, היה גם back to back, שיהיה. קצת יהיר אולי לומר הגרלה נוחה עם פיניקס ויוטה, אבל בסטייפלס אין להן סיכוי, ומשהו באמת צריך להשתבש כדי שאחרי המסע הביתי הזה LA לא תיהיה עם 10 W רצופים, יש הפרש של יומיים+ בין כל משחק, הלייקרס יכולים לברוח למערב ולליגה כולה. פאו חזר לכושר והכימיה הקבוצתית בשיאה, תרתי משמע. האם יש לקבוצה הנוכחית הזו סיכוי להשוות את שיאה של הבולס מ-96? (70 ניצחונות). הנטס מעוררי רחמים. מלבד לופז, שעדיין שחקן בהתפתחות, ודווין האריס, אף אחד שם לא שווה מקום בחמיישית NBA, גם לא אלסטון שירד דרסטית ביכולת שלו מהפיינלס. לא אותו שחקן בשיט. הקבוצה הזו זקוקה נואשות לשועל וותיק על הקווים.

WorldCenter

New member
W 6 והשיא

של הבולס היה 72 ניצחונות, השיא של המועדון זה 69 (נקבע פעמיים) בכל מקרה אם יגיעו ל70 ניצחונות ישברו שיא אחד.. היט פיניקס ויוטה זו לא ממש הגרלה קלה, שלושתם קבוצות פלייאף.

5 באמת קרוב ל-6, הרי ההפרש ביניהם רק אחד!

OrEl74

Well-known member
מנהל
בינתיים גם פיניקס מטיילים

פתיחה די מפתיעה של הסאנס שנכון לעכשיו מחזיקים במאזן הטוב בליגה (ניצחון אחד יותר מהלייקרס). מעניין כמה זמן זה יחזיק להם

תום116

New member
אם הלילה אנחנו לא עושים סוף סוף את

ה-7 ניצחונות רצופים האלה, אני באמת לא יודע מתי כן...הזדמנות טובה לשבור את הנאחס על המשחק השביעי הזה.

go lakers go

New member
איזה נאחס ?

בעונה שעברה היה להם רצף אחד של 9 , שני רצפים של 7 , וכמה רצפים של 6 , 5 , 4 . בעונה של 82 משחקים להפסיד בממוצע משחק אחד כל חמש משחקים זה יותר ממצויין/מעולה . הפסד אחד כל 5 משחקים = 16 הפסדים בעונה

Orenseg

New member
הלוח של הלייקרס פשוט בדיחה

לא יודע אם שמת לב בכלל, אבל במשך חודש שלם (בין ה13 בנובמבר ל12 בדצמבר) יש להם 11 משחקי בית ומשחק חוץ אחד - באולם הכי קרוב גיאוגרפית לLA (הווריורס באוקלנד, טיסה של שעה). לא מבין למה 17 מ21 המשחקים הראשונים של הלייקרס הם בבית, אבל זה אומר ש37 מה61 הבאים שלהם יהיו בחוץ. בסופו של דבר הלוח יתאזן. עד סוף דצמבר יש להם 5 סטים של back2back.

somone14

New member
גם אני מתבאס מזה לפעמים

המשחקים נגמרים אחרי רבע וחצי, האינטנסיביות לא קיימת, אווירה של פרי סיזן, מעפן ומדכא, קובי נח כל הרבע ה-4 על קבוע, שזה מצוין, אבל שכחתי מתי בפעם האחרונה הוא נזקק לעשות מהלכי קלאץ' אופיינים. זה קצת חסר לי, כל ההייפ הזה מסביבו.. אבל המנוחה הזו תשתלם להמשך העונה. בטח לפלייאוף. בסופו של דבר LA תשחק מול כולן, בדיוק כמו פיניקס, בוסטון ואורלנדו. הסדר לא ממש משנה. בדיחה או לא,WE ARE THE BEST ANYWAY!

Orenseg

New member
זה משנה

בינואר יש לכם 11 מ17 בחוץ עם 5 סטים של back2back (משחקים בקליבלנד ובבוסטון, back2back בסן אנטוניו ובדאלאס). גם במרץ יש לכם 11 מ15 בחוץ. הלוחות הצפופים והמתישים האלה גורמים לשחיקה ולעייפות, כשבחלק המאוחר יותר של העונה לפעמים גם לפציעות. טובים או לא, בשלבים המתקדמים של העונה הלייקרס יקיזו דם בחוץ במאבקי מיקום מול קבוצות פלייאוף בזמן שהסאנס יטחנו קבוצות טנקינג אחרי רבע או מחצית. ככה זה עובד ואני שמח שבסוף זה יתקזז.

למעלה