הלייקרס - מה הלאה?

88nothing

Active member
אתה לא משלם יותר מMLE לסטופר

שלא מסוגל לתרום יותר מידי באספקטים אחרים של המשחק בגלל שלא מתאים לקבוצה! הוא לא מוכן לקבל הרי חוזה של 6M אלה רוצה באזור 8. פיאטרוס מרוויח 5.3M לעונה ונותן לא פחות מאריזה!! לכן אני לא חושב שקבוצות צריכות לתת לו יותר מ6 לעונה ולסתום לעצמם את התקרת שכר ל5 שנים תמורת סטופר! שיין בטיה שחקן הרבה יותר טוב מאריזה(כסטופר) ירויח פחות מ7M בעונה הבאה. ואריזה רוצה להתחיל בחוזה גדל ביותר מ6M. הסטופרים המובילים בליגה לא אמורים להרוויח יותר מMLE כי סה"כ הם שחקנים משלימים! בטוח שלא בקבוצות שיהנו רק מהיכולת שלהם לשמור על שחקן יחיד, ולא לתרום בהגנה הקבוצתית.

Orenseg

New member
אתה מוזמן לבדוק מה פייטרוס עשה עד העונה

ובן כמה הוא היה כשחתם עם המג'יק. פייטרוס אפילו שיחק בקבוצת לוטרי ולא לקח אליפות, בטח לא בעונת חוזה. המג'יק לא יכלו לשלם לו יותר מMLE מלא (כמו רוב הליגה), וזה מה שהם נתנו לו. לא במקרה הNBA היא ליגה overpaid - מספיק שיהיה GM אחד שיציע לאריזה חוזה גדול. רק אזכיר שאריזה נבחר על ידי איזייה תומאס (בחירה מצוינת בסיבוב השני), ואיזייה יודע דבר או שניים על overpay...

88nothing

Active member
פיאטרוס לא מרוויח 8M

אלה 5.3 ומי כמוך יודע מה ההבדל! עוד 3 שחקני רוטציה שכל קבוצה חייבת!! ותוסיף לזה מס מותרות וקיבלתה מכה כלכלית! בטוח ימצא מישהו בליגה שיתן לו את מה שהוא רוצה אחרי פלייאוף כלכך מוצלח, אבל זה לא אומר שהוא שווה את זה. אם איזשהו GM מחפש סטופר הגנתי לא חסרים בחורים רזים ואטלטים בכל דראפט! שעולים הרבה פחות ממנו! לעומת זאת אם מחפשים עוד משהו(ואל תשבח את הקליעה שלו בקבוצה שמוסרת כמו הלייקרס). הוא שחקן חמישיה נחמד לגמרה אבל לא יותר מזה, ואני לא חושב ששחקן נחמד צריך להרוויח ככה

Orenseg

New member
החוזה של פיטרוס נחשב בזמנו למוגזם

גם על ידי. במשך רוב העונה הסדירה הוא לא הצדיק אותו (לא בהכרח באשמתו, הוא פשוט נפצע המון וקורטני לי נתן עונת רוקי מצוינת). יכול להיות שבעונות הבאות הוא שוב יחשב לחוזה מוגזם. כרגע פחות. גם החוזה של אריזה הקיץ עשוי להיות מוגזם, אבל ברגע שנדע מה הסכום, מי הקבוצה שתקח אותו ומה התפקיד שלו נוכל לדעת יותר אם הוא מצדיק אותו או לא. זה תלוי בעיקר בסיטואציה שהוא יגיע וביכולת שהוא יציג לאחר החוזה (אני לא רואה אותו נותן עונת וויאצ'יץ', הוא לא שחקן כזה). תראה את בוריס דיאו: סטיב קר העיף אותו מהסאנס, בין השאר בגלל שהוא לא היה מוכן לתת לחברו הטוב סארבר לשלם 9M$ על 4 מחליף בינוני. דיאו עבר לבובקאטס, נראה כמו שחקן חמישיה לגיטימי, שדרג את הבובקאטס בערך בכל הפרמטרים ואפילו קלע כמעט 50% מחוץ לקשת. מנגד, קר חשב שיהיה חכם יותר להשקיע בג'יי-ריץ' 12-14M$ לעונה וכרגע זה נראה כמו חוזה מוגזם בהרבה משל דיאו. הכל תלוי בסיטואציה. לא לשבח את הקליעה שלו בקבוצה מוסרת כמו הלייקרס? ללייקרס היו מוסרים מצוינים גם בעונה הסדירה. אריזה קלע בעונה הסדירה 31.9% מחוץ לקשת, אבל בפלייאוף עלה ל47.6% ובסדרת הגמר קלע יותר שלשות מכל שחקן אחר בלייקרס. לא רק שאריזה הוכיח שיפור עקבי - הוא גם היה קלעי אמין ברגעים הכי חשובים של העונה. ברור שיש בחורים רזים ואתלטים בכל דראפט. אתה מכיר שחקן מהדראפט שהוא מניה בטוחה? אני לא חושב שקיים היום שחקן אחד בדראפט (או בדראפטים קודמים), שאני יכול להצביע עליו ולטעון שהוא יכול לתרום כמו (או יותר מ)אריזה בגמר האחרון. אריזה נראה כרגע כמו המניה הבטוחה, והוא גם צבר נסיון במעמדים הגבוהים שכל קבוצה (שלא נקראת לוס אנג'לס קליפרס או ממפיס גריזליס) מתכוונת לשאוף אליהם.

ynvgi

New member
יש נושא עיקרי שהועלה פה בקטנה

וזה קבוצה של אליפות. כמה השחקנים מוכנים להקריב בשביל אליפות? back2back? 3peat? אם לא לפחות גמרים ו post season נורמלי. אני לא יודע אם קובי יילך על כל הקופה... כמו שנאמר, הוא יצטרך להיות מטומטם, וה 3-6 מיליון דולר נוספים ממש לא ייתרמו לו כמו סגל חלש. אני בספק אם אודום יירצה לחזור לעונות הקודמות שלו (טרום LA). להוביל קליפרס? להוביל במיאמי? נו באמת. למרות זאת, אני לא יודע כמה לייקרס יציעו לו או יכולים להציע לו, ואני מקווה שזה לא יהיה בריצפה. אין זלזול כלפיו, אבל נראה שהוא יודע את המקום שלו. הוא מוערך והוא תורם הכי הרבה כשחקן השישי. תכל'ס השחקן ה 6 של הפלייאוף ללא שום צל של ספק. ביינום - יצטרך להתחיל\להמשיך להוכיח את הכסף שהוא הולך לקבל. מקווה שהוא ישחזר את היכולת טרום כל פציעה במקום לשחזר את הברכיים. אריזה - מגיע לו לקבל את ה 9 מיליון, אם איך שאני רואה את המשכורות. איך זה יסתדר? אני לא מבין בזה. פארמר - אני לא חושב שלייקרס צריכים רכז פותח חזק וסופרסטאר. הוא מתאים בראון - הוא נתן עונה חביבה, אבל עוד לא לגמרי הוכיח את עצמו (אולי גם כי לא נתנו לא מספיק דקות). רק אחרי שבאמת יוכיח את עצמו יכול לדרוש גם שכר גבוה יותר. אין ספק אבל שהשכר שלו ישודרג משמעותית במידה ויישאר. וויאציץ ומוריסון - חייבים להפטר מהחוזים שלהם. ומהם בכלל. איך? תגידו אתם. בשורה התחתונה כל השחקנים וגם ההנהלה (כלומר צריך להיות מו"מ פייר) חייבים לגלות בגרות ומחוייבות כלפי הקבוצה ולהבין שאם נשארים בסגל הזה יש סיכוי טוב שזה שווה עוד אליפות, ויותר פרסום, ויותר כסף, ולכן כל נושא החוזים חייב להיות גמיש. נתראה בשנה הבאה.

הלייקרס לא ייתנו לאריזה 9

האו גם לא שווה 9, לדעתי 6 זה ריאלי בשבילו, ותכלס הוא שחקן MLE טיפוסי... בקשר אודום, הוא בעצמו הודיע כבר מספר פעמים שהוא מוכן להתפשר על כסף בשביל הצלחה קבוצתית ואפילו ספציפית לחוזה הבא שלו... לאודום היה קשה מאוד ללהתרגל בתחילת השנה לעובדה שהוא לא שחקן חמישייה וכל פתיחת העונה שלו הייתה קטסטרופלית. אחרי הפציעה של ביינום הבטחון חזר, ולמרות שביינום גם חזר אודום נשאר השחקן חמישייה שהוא היה עם הדקות חמישייה, פשוט הוא לא פותח. אי אפשר לדעת באיזה מצב יגיע אודום שנה הבאה אם ביינום יקבל 30 דקות (אם הוא מסוגל בכלל לא לעשות עבירות...), לכן החוזה שיינתן לאודום צריך לקחת גם את זה בחשבון...

Orenseg

New member
אולי אודום הסכים להתפשר לטווח הקצר

ולהתמקד בפלייאוף, אבל אני לא חושב שהוא מוכן להפוך לשחקן שישי שמרוויח פחות ממה שמגיע לו (בהחלט מסוגל להיות שחקן חמישיה קבוע, כבר הוכיח את זה).

זה מה שהוא אמר...

אתה מוזמן לחפש את זה בREALGM, אין לי כח למצוא את זה מחדש... ברור שכל מה שנאמר במהלך ריצה לאליפות צריך לקחת בשומת לב אבל זה מה שהוא אמר

Orenseg

New member
גם פוזי אמר שהוא רוצה להשאר בסלטיקס

לדעתי הוא חזר על זה מספר פעמים, גם אחרי האליפות. הוא לא שחקן חמישיה בדרך כלל ואפילו זקן יותר מאודום, אבל זה לא הפריע לו ללכת על ההצעה הגבוהה. הוא ראה את ההזדמנות לעשות את החוזה הגדול האחרון שלו, לאחר האליפות, וניצל אותה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה אתה הולך רחוק?

לאלטון בראנד היה כבר הסכם עם הקליפרס וברגע האחרון הוא הבריז להם, כנ"ל מקרה בוזר וקליבלנד. זה שהוא אמר שהוא רוצה להישאר בלייקרס עדיין לא אומר שזה יקרה. כסף זה שם המשחק.

Orenseg

New member
מי אמר שאודום יחזור לעונות הקודמות שלו?

לגיטימי שישאף להיות שחקן חמישיה ולא תעודת ביטוח למקרה שביינום שוב יפצע. לקליפרס הוא בטוח לא יחזור, עם זאק רנדולף ובלייק גריפין... הוא יכול ללכת לנטס, שיעברו עוד מעט לברוקלין, ולשחק ליד הבית. פט ריילי תמיד אהב אותו וישמח להחתים אותו שוב (ביזלי ישחק 3). הקאבס זקוקים ל4 פותח ושחקן משלים - אודום יוכל לפתוח בחמישיה של קונטנדרית ולשחק עם לברון. גם הפיסטונס עשויים לחפש 4 פותח והכיוון שלהם עוד לא ממש ברור לי. אפילו לגריזליס הוא יכול להתאים, אבל הם ויתרו עליו בזמנו ואני בספק אם הייזלי הקמצן יסכים לשלם לו הפעם... פארמר עוד לא צריך לחתום. יש לו עוד עונה אחת במסגרת חוזה הרוקי, ואחריה נדע טוב יותר לאיזה כיוון הוא הולך. אף אחד מהשחקנים החופשיים לא חייב לגלות מחויבות לאף קבוצה. כל שחקן יעשה מה שטוב לו ויבחר בסיטואציה המתאימה לו. אין שום סיבה שאודום ישאר שחקן שישי על חוזה נמוך אם הוא מעדיף להיות שחקן חמישיה ויש לו הזדמנות להיות כזה. הוא גם לא יקבל יותר מדי כסף בתור השחקן השישי, והרביעי/חמישי בחשיבותו בקבוצה.

ynvgi

New member
אף אחד לא אמר

אני רק חושב שהוא קצת התבגר ועדיין יש לו רעב לאליפות, וכן נראה שהוא נהנה (יותר קל אחרי שזוכים באליפות). הוא נדבק קצת בקשיחות של קובי. הצליח הפעם להגיע ב money time עם שלשות, חדירות, הגנה, עבירות כשצריך... אני חושב שעונה של 20-25 דקות כשחקן שישי יכולה להתאים לו ולא מביישת אותו. כשצריך ולביינום תהיה בעיית עבירות (ותהיה לו, כי הוא עוד לא התבגר ולמד לשמור בלי פאולים) הוא אפילו יגיע ל 30-35 דקות. אין לו מה לחפש את עצמו עכשיו בקבוצה חדשה, להתאים את עצמו למערכת, ללמוד מחדש, להוכיח את עצמו שוב. הוא בעמדה די נוחה בלייקרס.

Orenseg

New member
זה לא בדיוק נכון

במשך רוב השנה אודום די סבל כשחקן השישי. לאחר הפציעה של ביינום הוא חזר לעצמו, ובפלייאוף ג'קסון נתן לו המון קרדיט על חשבון ביינום. זה לא אמור להמשיך ככה. ככל שביינום ימשיך להתפתח (ויפצע פחות), התפקיד של אודום יצטמצם והמשמעות שלו בקבוצה תרד. אני לא חושב שזו עמדה נוחה מדי. בפלייאוף הוא היה מוכן לוותר על מאבקי האגו ולהתמקד בטבעת (כמו גם בחוזה החדש כמובן), אבל מי אמר שהוא מוכן להתפשר לאורך זמן? אתה מתייחס לעונה, בזמן שהוא כנראה יחפש חוזה ארוך טווח (ובצדק מבחינתו). למה שיהיה מוכן להתחייב לתפקיד של רול פלייר עד סוף הקריירה? בסופו של דבר הכל תלוי בו ובסדר העדיפויות שלו. יש לו את ההזדמנות לקבל יותר כסף, להשיג תפקיד משמעותי ואולי אפילו לשחק בקונטנדרית. את ההחלטות הוא יקבל בקיץ, אבל אני בספק אם הוא יקבל מהלייקרס את מה שהוא רוצה. גם הם מודעים לכך שהתפקיד שלו יקטן עם השנים - וכשיש להם אינטרס להאריך בשנתיים הקרובות את החוזים של פארמר, אריזה, גאסול וקובי תוך שמירה על שפיות כלכלית, זה פשוט לא ריאלי.

somone4

New member
איפה אפשר לראות את קובי עכשיו?! ../images/Emo10.gif

כל החודשים האלה עכשיו בלי קובי! איך אפשר!? כבר מתגעגע. מצד אחד אני רוצה שינוח ויתנתק מכדורסל, מצד שני איך נוכל לעקוב אחריו??????? the greatest

תום116

New member
חדשות פיל:

http://sports.espn.go.com/chicago/news/story?id=4272638 לפי מה שזה נראה לי, יהיה בסדר ופיל יהיה איתנו גם בשנה הבאה. אבל עדיין, מקווה שהבריאות שלו תקינה והבדיקות יעברו בשלום. לא רוצה לראות איזה קורט ראביס או ביירון סקוט על הקווים באל איי. שניהם לייקרים גדולים בעבר, אבל לא מתאימים לאימון הלייקרס. פיל, פליז, עוד שנה אחת!!!

למעלה