הלייבל הכי בארץ אין

אביתר13

New member
הלייבל הכי בארץ אין

הום מגה-טראנסים איכותיים ביותרר!!!!! http://homm
ega.trackitdown.net/

DorDassa

New member
חחחח היית מת...

אין על כימיכל קרעו של סקאזי המלך! Hit N Runnn Kamisa Hit N Runnn צ'ומפפה צ'ומפפה אין לי כשרון כתיבההה =]

Mad Sorcerer

New member
hommega productions

אחלה לייבל עד סביבות 2002 /03 נונסטופ של קוסמה היציאה הטובה האחרונה שלהם

MidNight Flame

New member
Cosma ../images/Emo10.gif אוף כמה אני מתגעגע...

קשה לי מאוד כששואלים אותי איזה אומנים אני אוהב להצביע על שמות ספציפיים, לרוב אני מעדיף יותר סגנון או טראקים מסויימים... אבל COSMA, אהבתי כל טראק וטראק, אולי האומן שאהבתי הכי הרבה עד היום...

DorDassa

New member
ת'אמת שלא שמעתי טראק אחד שלו עד...

היום... תמיד חשבתי שמהללים אותו ומשבחים אותו רק בגלל שהוא נהרג... אבל מסתבר שלא... בכל מקרה אני אלך לחפש טראקים שלו.... יש משהו מומלץ?

Cosma-Simplicity אלבום טוב

אני מקווה שרשמתי נכון הסטלה כבדה עליי הכל נמס לי...גם המסך של המחשב מתחיל לינזול....יאללה סלמת אני עף.....

Mad Sorcerer

New member
זה מה שנקרא ניפוח

הוא היה בנאדם עם המון כישרון, המציא ז'אנר משלו והייתה לו יכולת מיוחדת להביע כמות עצומה של רגש בטראקים פשוטים ביותר, אבל המוות שלו בדיוק לפני שנונסטופ היה אמור לצאת הפך אותו מאומן טוב לאומן אגדי - האלבום התעכב עוד כמה חודשים ויצא עם חוברת זיכרון מדהימה, אנשים היללו אותו והאלבום אוטומטית קיבל מעמד של קלאסיקה למרות שבעייני סימפליסיטי היה יותר טוב.

X Ripper

New member
מה אתה מבלבל תביצה יפופאי

הטראקים באלבום השני עשו שמות ברחבה עוד לפני התאונה של אביחן ז"ל יוק יוק,פיפולאון הולד,דה טיים האז קאם,ליימוןלייטףפרידום,נון סופ,מינמיל ורטיקל,כולם ניטחנו במסיבות בין 2002-2003 אה שכחתי לציין את הרהמיקס ל פרפל פלוטינג של ויברה ספייר מה שאני כן יכול להצדיק אותך פה זה שאחרי המוות הטראקים קיבלו משמעות רצינית יותר :)

אביתר13

New member
עלק עלוב

לכו לישון על האף הכל שמה פול און פצצות לגבות אתם שומעים בטח דארק כבד
זה דופק תשכל וזה מגעיל אחושרמוטה יותר מדי עיוותים זה מה שאני אומר על דארק

למעלה