הלידה השניה

הלידה השניה

הייתי צריכה לבדוק דופק של העובר אחרי שבוע 40 ,"נו עזבי כבר את הקפה, אל תוכלי את האוכל ,נו מהר נווווווו כלבה יותר מהר שמנה זונה " לקחתי את התיק שלי ויצאתי ללא מילה מיותרת מהבית,היית לי הרגשה רעה לא הבנתי את ההרגשה הזו זה היה משהו חדש כאילו הסכין שלו חודרת לי בבטן הסתכלתי עליו במעלית הרגשתי שניאה עזה כלפיו הרגשתי לא טוב מן תחושה של מות באויר לא הבנתי אז היום אני יודעת מה זה ההרגשה הזו ולמה היא באה , הגענו לבית החולים , נכנסו למיון יולדות ניגש לרופא שם ואמר לו " אני מקווה שתילדו אותה היום " לא הייתי מוכנה בכלל למהלך הלידה , אבל כאילו אלוהים שמע אותו , ניגש אלי הרופא ואומר לי " גב` ,,,,,,, יש לך רעלת הריון חייבים ליילד אותך זה או את או העובר" הוא התקרב אלי (בעלי) נו מיילדים אותך או לא ? אמרתי לו "הם רוצים ליילד אותי ואני בכלל לא מוכנה " פחדתי מהתגובה שלו ראיתי איך הוריד בפנים שלו מתחיל להשתולל בשיא המהירות , "טוב בסדר אני אסכים שיילדו אותי תרגיע" נגשנו לחדר הלידה לאחר הכנה החדירו לי בלון שיתחיל את זירוז הלידה , פתחו לי את שק מי השפיר ,התחילו הצירים להגיע , הוא קרא לרופא "ד"ר הנה זה מתחיל היא צועקת מה עושים עכשו ? " להמתין צעק לו הרופא מהחדר השני, הוא עזר לי ליילד את התינוקת זו היית הפעם הראשונה מזה 6 וחצי שנים שאני ראיתי עדינות בעיניו, התינוקת יצאה בריאה ויפה , הגיע הרופא בכדי להוציא את השליה , ומרגע זה התחלתי לאבד את ההכרה והתעוררתי אחרי 4 ימים בחדר טיפול נמרץ , איך שפתחתי את עיני אני עדיין תחת השפעה של סמים בכדי להקל על הכאבים הוא התחיל לכעוס עלי " זבל מה עשית לי " "חבל שלא מתת על שולחן הניתוחים" " טוב עכשו התעוררת אז תתחילי להתעורר כי אני לא יכול לבוא כל יום ולהיות איתך" הייתי המומה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני והיכן אני בכלל ניגשה אליו האחות וביקשה ממנו לצאת ,אני הייתי עדיין מחוברת עם הרבה צינורות ומכשיר אחייה מחובר לגרון מהפה , הוא רב עם האחות אז בא שוטר והוציא אותו , האם משהי עברה מהלך לידה כזה? בטוחה אני כל מי שסבלה בחיי הנשואים שלה לפחות היית לה לידה טובה וזיכרון מצויין כולי תקווה שכך לילה טוב שבוע טוב לכולם

שילה1

New member
עצוב עצוב.אבל-מקוה שבבתך המקסימה

תתנחמי,וזו תיתן לך הכוחות להמשיך! תודה ששתפת אותנו,מבינה כמה קשה לך.

למעלה