הלחץ שבפנים -מוקדש לך...

הלחץ שבפנים -מוקדש לך...

אחרי 20 שנה שאותך אני שומר בהתחלה אני לא מבין מנסה להתגבר. נוגע לא נוגע ולבטן שוב חוזר זה הדחף שלוחץ בי , אבל אומר לי תזהר. תזהר מאנשים שינסו בך לפגוע תזהר מאנשים שכבר לא ירצו לשמוע תזהר מלקבל סטירה אל הפנים, הרי שקט לי פה עכשיו ורגוע לי בפנים. אז יושבים עכשיו כבר לילה אני אתה והבפנים הוא ממש רוצה לצאת כי לא אכפת לו מה אומרים. הוא מרגיש עכשיו בטוח כשמסביב הכל שחור והירח שם למעלה מסמל לו את האור. ומעכשיו הוא כבר לא שלי כי שיחררתי אותו מהלב זה עושה לי קצת רגוע והרבה פחות כואב. אז איך ציפיתי ממך לשמור בלב ואיך לא הבנתי שגם לך אולי כואב בהתחלה אני לא מבין מנסה להתגבר זה הדחף שלוחץ בי אבל אומר לי תזהר תזהר מאנשים שינסו בך לפגוע תזהר מאנשים שכבר לא ירצו לשמוע תזהר מלקבל סטירה אל הפנים, הרי שקט לי פה עכשיו ורגוע מבפנים. הזמן יעשה את שלא אני עוד אתגבר כמו כל סוד אחר גם הוא יגמר. אם רק היית יודע כמה אני מבין ומנסה הכי שבעולם לסלוח

ZVI Z

New member
לדעתי

זה מכוון למישהו פה בפורום. שיהיה לכם בהצלחה.

jeackyh

New member
זה רק אני או ש...

הסגנון של 'עברי' צ-ו-ע-ק מתוך השיר הזה?

ZVI Z

New member
אביב גפן היה אומר-אולי יותר מידי...

אולי יותר מידייייי!!!!!! קודם כל על ההתחלה עם ה-20 שנה..זה חייב להזכיר את איש יקר ואז אנלא זוכר בדיוק אבל יש 'אבל אומר לי תזהר' כמו כבשים וסטירה אל הפנים גם מזכיר לי את כבשים אבל גם עוד כמה שירים שאנלא מצליח להיזכר(לא עברי.) וטוב יש כמה שברורים כאלה,שהם מתאימים לעברי ולא לשיר מסוים. וירח כמו באיש יקר אז..כן יש קצת דמיון

ZVI Z

New member
אה.סטירה על הפנים זה חלק משיר

של אתניקס.אז אולי לא קשור.

לשדון כחול 82 המיסתורי

שלום רב לך אדון יקר. אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי, אך עושה רושם שעוברת עליך תקופה לא פשוטה בזמן האחרון ועל זה אני מצטער. אני אדבר בשם כל הפורום (ואני מקווה שאף אחד לא יתנגד) באומרי שאנחנו באמת מבינים לליבך ומשתתפים בכאבך. מה שקצת קשה לעשות משום שאיננו יודעים על מה מדובר. גם דרך התנהגותך בנושא קצת תמוהה בעיני. מצד אחד נראה כאילו זהו נושא נורא אישי שלך ומצד שני את הודעותיך אתה מפרסם בפורום לעיני כולם. בלי צורך בתרגום בגוף הסרט, מובן שזה מכוון למישהו ספציפי ולא לכלל הפורום. לכן נראה לי עדיף לך, שתשתמש באפשרות של העברת המסרים האישיים כדרך להתקשרות עם אותו גורם (ואני לא מדבר ספיצפית על ההודעה הזו). אם אני טועה, ובכוונתך לפרסם הודעות אילו בפורום ממניע מסויים, נשמח לדעת אליו, ובכלל להכיר אותך כ-כל חבר פורום שמצטרף אלינו לקהילה. אז גם נוכל להגיב בצורה יעילה להודעותיך. כי אם לא תגובות אתה מחפש בכתיבת הודעותיך בפורום, אז מה כן? איש יקר.

dAfyAf

New member
היי אנשים ....!!!!

היי אולי תעזבו את בן אדם הוא יכול לרשום מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה ואף אחד לא חייב לנתח את הדברים שלו!!!! ואם זה באמת מופנה למישהו מהפורום אז הוא בטח כבר מבין והוא יחליט אם להתייחס או לא!!!! הוא לא חייב לרשום לו בפרטי - אולי הוא רוצה שכולם יקראו את זה!!!!!! ואולי הוא סתם רוצה לפרוק רגשות תנו לו לעשות את זה בדרך שהוא רוצה ואל תנתחו את הדברים שלו!!!!!!

ZVI Z

New member
היי היי היי

הוא יכול לרשום כל מה שבא לא וכמה שבא לו,מסכים איתך. אף אחד לא חייב לנתח את זה,מסכים איתך. אם זה מופנה למישהו אז המישהו יבין,מסכים איתך. אבל אבל אבל. אם הוא מפרסם את זה במקום 'ציבורי', הוא לא יכול להתלונן שאנשים מחליטים לנתח או להגיב,זה טבע העולם וזה..זכותנו.. הוא אפילו לא רשם שהוא לא רוצה תגובות. ומי אתה בדיוק?העו"ד שלו? שיהיה לשניכם בהצלחה.

dAfyAf

New member
היי היי היי אתה

אף אחד לא חייב לנתח את מה שהוא אומר כל אחד יכול לנתח לעצמו את הדברים איך שהוא רוצה ואף אחד לא חייב לקשר את זה למישהו שכן נמצא בפורום!!!! מי שזה מופנה אליו יודע!!! נקודה!!!! וכן אני העורך דין שלו!!

ZVI Z

New member
אתה מתחיל לעצבן אותי

בטימטום שלך! קודם כל אני וספיר(ג'קי) וגל(איש יקר) אמרנו את דברינו כשלא ידענו שזה בטוח מכוון למישהו בפורום,מאיפה אנחנו אמורים לדעת?! הוא לא כתב את זה!הייתה לי מין הרגשה כזאת..ואז בדקתי בהודעות קודמות שלו וזה די אישר לי את זה. אני לא חייב לנתח את מה שהוא אומר,גם בזה אני מסכים איתך. אבל זכותי המלאה לעשות זאת.אני לא רואה שום פסול בזה,כי(וכבר אמרתי לך) הבנאדם אפילו לא ביקש שלא יגיבו. תעשה מצידי סקר בכל הפורומים ותשאל ככה: אם מישהו יבוא ויכתוב שיר אצלכם בפורום,האם יש סיכוי שתגיבו..? ובמיוחד כשזה מזכיר לכם דרך כתיבה של מישהו שהוא גם במקרה 'נושא הפורום'. אז שתוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווק כבר. או לפחות תגיד דברי טעם,כי עם עו"ד כמוך,אפילו הבנאדם הכי הגון בעולם עוד יופלל באונס וברצח כפול.

ZVI Z

New member
ועוד משהו

אם זכרוני איני מטעה אותי אזי בפעם הראשונה שה 'קליינט' שלך רשם את 1 מהגיגיו כאן,אז היו לו די הרבה תגובות ודווקא טובות. לא זכור לי שהוא התלונן על כך. למה אז לא הגעת ואמרת שהוא לא רוצה תגובות? את הפעם השניה,אני כבר ממש לא זוכר שהוא כתב.

dAfyAf

New member
אני יותר לא מגיב...

לדברים שלך (ולא לא בגלל שאתה צודק אלא בגלל שפת הדיבור שלך) ואת הקללות תשאיר בבקשה לעצמך!!! "אחלה" פורום יש לכם פה!! ממש "כייף" להיות פה!!!

לירן מם

New member
אמממ גל...תקרא את ההודעה הקודמת

שלה/ו, ותבין למה היא/וא שמ/ה את ההודעות האלה שלה/ו כאן..ולמי...

תסלחו לי כולם!!

אוקי מי שלא יודע למה השדון הכחול כאן שירים את ידו... יופי!! כולנו יודעים למי הוא בא.. אז אולי מספיק לטחון את זה????????

אז למה הוא לא שולח מסרים אישיים??

אין לי שום בעייה עם זה שהוא פה אין לי שום בעייה עם זה שהוא מפרסם את זה בפורום אבל כמו שכבר אמרתי בעבר בנושא אחר-יש לזה השלכות שהוא יודע עליהן. באמת משעמם לטחון את זה טוב אני לא אכתוב את ההמשך

כן אבל מה זה עניינך???

אתה פשוט לא יאמן, פשוט לא קולט מה מנסים לומר לך. אם לא שמת לב הפורום הזה מלא בדברים אישיים. אף אחד לא התלונן שהוא מפרסם את ההודעה הזאת בפורום. מה שאני כתבתי זה שהוא מוזמן לפרסם אותה פה אבל הוא יודע שיש לפרסום הודעה פומבית היא שיהיו עליה תגובות וכך גם קודמי. אתה טוען לזכות הדיבור שלו ובו בזמן מונע את זכות הדיבור שלנו ואז חושב שאתה עושה מעשה צודק. מהההה נסגר איתך???

dAfyAf

הצלחת לבלבל אותי כהוגן בכרטיס האישי שלך כתוב שאת/ה בחורה ואילו בהודעות את/ה כותב בלשון זכר... בקשר לעניינו של שדון כחול: דבר ראשון השיר מקסים - ולבן אדם שזה מיועד אליו, תעשה משהו בעניין!! דבר שני בקשר לזכות לדיון הפורום הוא מקום ציבורי ויש זכות לחבריו לדון בכל מה שכתוב בו אך מצד שני אן בן אדם כותב משהו אישי ומעדיף שלא יגיבו הוא יכול ומוזמן לכתוב זאת בהודעה שלו (לשיקולך שדון כחול) אבל דבר אישי עדיף ורצוי לכתוב במסריים שיאיים (למרות שאני מסכים שזכותו לכתוב גם מעל דפי הפורום) חברים יקרים אני לא יודע מי זה/זו dAfyAf או מה טיב הקשר בינו/ה לבין שדון כחול אבל אם ביקשו מאיתנו להפסיק להגיב לנתח בואו נכבד את הבקה הזו במקום לריב ריבים מיותרים בפורום

תומר, אני ממש לא מסכים איתך

בתור אחד שהתחיל את על העניין, אני עדיין עומד מאחורי כל מה שכתבתי, ואני אגיד עוד משהו. ראיתי את תגובותו של מר dAfyAf היקר עוד בבוקר והחלטתי לא להגיב. רציתי לראות מה יהיו המשך התגובות. עכשיו אני מוכל להגיב, ועוד איך מוכן. קודם כול לאותו מר dAfyAf יקר. איזה חוצפה יש לך לקפוץ פעם ראשונה לפורום שלנו, בין אם אתה קורא פה או לא ולהעביר ביקורת על דרך ההתנהגות שלנו לאנשים. כל הזהות שלך והיחס שלך לסיפור תמוהה ובכלל הקשר שלך למקום הזה בכלל לא ברור. זה דבר ראשון. דבר שני, יש לנו את כל הזכות להגיב ולעשות כל העולה ברוחנו לגבי כל הודעה שמתפרסמת בפורום הזה, כי הוא שלנו. את הקשר שלך, לפורום הזה, לעומת זאת, יש עוד לבדוק. ולשדון, תרגיש חופשי לעשות כל העולה על רוחך, אך כך את האחריות על העניין, שזה מתפרסם במקום ציבורי בו לכל אחד יש זכות להגיב ולעשות כל העולה ברוחו עם העניין. גל איש יקר

למעלה