הלחמניות של בראל

הלחמניות של בראל

סופית נמאס לי מהן ויש לי עוד קצת. מישהו רוצה אותן? או שלמישהו יש רעיון מה אפשר לעשות איתן מלבד לאכול כמו שהן? (אפשר לשלב אותן בפשטידה למשל או משהו בסגנון?)

leale1

New member
יש לי רעיון

את יכולה לחצות אותן לשתיים, לשים על כל חצי קשקבל ועליו קצת פפריקה חריפה ולהכניס לתנור. יוצאים מעין טוסטים מיוחדים וטעימים. ביחד עם סלט טוב יש לך ארוחה נהדרת ........

אני לא חושבת...

לא יודעת מה השתנה, אבל בהתחלה הן היו לי נחמדות ועכשיו אני פשוט לא אוהבת אותן, לא משנה מה אני מוסיפה להן יש להן טעם לוואי מוזר. אני יודעת שיש פה עוד אנשים שאוהבים אותן ולכן אני מעדיפה לתת מתנה למישהו במקום לזרוק (קשה לזרוק לחמניות שעולות 18 ש"ח לרביעיה...)

leale1

New member
איפה את גרה ?

ייתכן שאכלת אותן לאורך זמן, ואז באמת פשוט נמאס, גם לבת שלי אני עושה הפסקות ונותנת לה משהו אחר במקום. את יכולה להקפיא אותן, ולחזור אליהן עוד חודש, או אם החלטת למסור אותן הגידי לי היכן את גרה ? אני בטוחה שישמחו לקבל אותן.

noosh 19

New member
מחר אני ואמא שלי עושות לחמניות ללא

שמרים, וללא גלוטן שחברה נתנה לה, עם זה יצא טוב אני יפרסם את המתכון. ועם אמא שלי עושה אותו אז זה באמת צריך להיות פשוט להכנה

leale1

New member
אשמח לקבל חוות דעת

אני מחכה מספר ימים ל"אמא דנה" שהבטיחה לשלוח מתכון ללחמניות מצויינות. אבל לצערי היא לא עושה זאת. אשמח לקבל ממך חוו"ד על הלחמניות שאמא שלך תנסה. - בהצלחה !!!!!!!

Hannyle

New member
גם אני

והיית בצבא? שחררו אותך? אני הייתי 7 חודשים בצבא ואיך שגילו לי שחררו אותי

noosh 19

New member
אז אני סבלתי בצבא שנה ו 8 חודשים

לקראת סוף השירות רק גילו לי את הצליאק שירתתי בקיצור שנה ושמונה, מהיכן את?

Hannyle

New member
וואי...

רק בסוף השירות?? אני עשיתי 7 חודשים וזה נראה לי ממש מספיק... אני מאשקלון... ואת?

noosh 19

New member
כן רק בסוף, וזה עוד כלום

מה שאני עברתי עם הצליאק הזה את הבת של leale1
בכל מקרה אני חייבת ללכת, אז שיהיה יום טוב.

Hannyle

New member
כן חחח אני הבת

ועכשיו את מרגישה יותר טוב לפחות? מאיפה את?

נצר1

New member
אני מרגישה נפלא ../images/Emo13.gif

התכוונתי אבל שמשך השירות שלי היה אותו דבר.. אני מאובחנת כבר 6 שנים ומקפידה על הדיאטה.

noosh 19

New member
עם אפשר לשאול

אחרי כמה זמן מאז הדיאטה התחלת להרגיש טוב?

נצר1

New member
התחלתי להרגיש טוב מבחינת מצב רוח

מיד! עירנות וחיות גם כן השתפרו על ההתחלה, כבר בשבועות הראשונים. הבטן סופית נרגעה, והיציאות הסתדרו כחצי שנה אחרי תחילת הדיאטה.

למעלה