הלחי השניה
אתה לוחץ לי על הגרון.
אני שרועה על הגב, האגן שלי מיטלטל באוויר, מנסה נואשות לצמצם את המרחק בינך לביני לאפס, בכל פעם שאתה יוצא ממני על מנת לחזור ולהלום בתוכי בשנית.
כף היד שלך על הגרון שלי, לופתת. והאמה הכפופה והזרוע מפעילות לחץ כנגד היד שלי שמקופלת מתחתיך. לוכדת אותי לבל אזוז.
אני גומעת אויר במהירות, ובשלוקים קטנים כי היד שלך לוחצת אותי חזק, ואני תוהה איך הגענו לסיטואציה הזו, ואיך זה אפשרי שאתה חונק אותי ומזיין אותי בזמן שאני מתפתלת מעונג מתחתיך.
ואז זה קורה.
היד השניה שלך יורדת לעברי,
בתנופה.
הלחי שלי צורבת, חמה.
אני לא לגמרי מעכלת,
זו הייתה סטירה?
אתה סטרת ללחיי ודחפת את הזין שלך הכי חזק שאתה יכול תוך כדי?
אתה סטרת לי! ואני לכודה בזרועותיך ולא מצליחה להדוף אותך מעלי, אני כועסת? אני רותחת!
אני
רותחת. עולה בלהבות. ממש
פרדוקס.
אז איך זה שאני מגורה? בוערת מהשניה ההיא הצורבת, ובכוס שלי לבה רותחת שעוד רגע מתפרצת?
א ת ה
ס ט ר ת
ל י
א ת ה
חנקת, לפתת, מעכת, תלשת, חפנת, נשכת נישקת, חדרת, ואגנך נע כחתול הבית בתוכי, ואני
בעטתי באויר ותלשתי את הסדין וגנחתי והושטתי לך את הלחי השנייה.
וסטרת שוב.
וגמרתי.
אתה לוחץ לי על הגרון.
אני שרועה על הגב, האגן שלי מיטלטל באוויר, מנסה נואשות לצמצם את המרחק בינך לביני לאפס, בכל פעם שאתה יוצא ממני על מנת לחזור ולהלום בתוכי בשנית.
כף היד שלך על הגרון שלי, לופתת. והאמה הכפופה והזרוע מפעילות לחץ כנגד היד שלי שמקופלת מתחתיך. לוכדת אותי לבל אזוז.
אני גומעת אויר במהירות, ובשלוקים קטנים כי היד שלך לוחצת אותי חזק, ואני תוהה איך הגענו לסיטואציה הזו, ואיך זה אפשרי שאתה חונק אותי ומזיין אותי בזמן שאני מתפתלת מעונג מתחתיך.
ואז זה קורה.
היד השניה שלך יורדת לעברי,
בתנופה.
הלחי שלי צורבת, חמה.
אני לא לגמרי מעכלת,
זו הייתה סטירה?
אתה סטרת ללחיי ודחפת את הזין שלך הכי חזק שאתה יכול תוך כדי?
אתה סטרת לי! ואני לכודה בזרועותיך ולא מצליחה להדוף אותך מעלי, אני כועסת? אני רותחת!
אני
רותחת. עולה בלהבות. ממש
פרדוקס.
אז איך זה שאני מגורה? בוערת מהשניה ההיא הצורבת, ובכוס שלי לבה רותחת שעוד רגע מתפרצת?
א ת ה
ס ט ר ת
ל י
א ת ה
חנקת, לפתת, מעכת, תלשת, חפנת, נשכת נישקת, חדרת, ואגנך נע כחתול הבית בתוכי, ואני
בעטתי באויר ותלשתי את הסדין וגנחתי והושטתי לך את הלחי השנייה.
וסטרת שוב.
וגמרתי.