הלזניה של קדין

קדין

New member
הלזניה של קדין

מצרכים: עלי לזניה ברילה עגבניות מרוסקות מעורבבות עם שמן זית ועשבי תיבול ירקות מאודים בשמן זית כמו קישואים חצילים בצל פלפל ירוק ואדום גבינות קשות למינהם (אני שמה גבינה צהובה מגוררת ובולגרית מגוררת). אופן ההכנה: לשמן תבנית עם טיפת שמן זית להניח שכבת עלי לזניה מעל, את העגבניות המרוסקות מעל העגבניות את הירקות המאודים ועל הירקות את הגבינות וחוזר חלילה כמה שמספיק מסיימים בגבינות לבסוף מערבלים ביצה עם שמנת לבישול 'השף הלבן', מלח ופלפל ושופכים מעל מכניסים לתנור עד שהלזניה מתייצבת ומשתזפת בתיאבון, קדין!

לא הוגן מה שאתן גורמות לי

לי אין את האמצעים והתנאים והתכונות המיוחדות שלכן יש. אני נשאר רעב,עם כאיבי בטן.ריר ולשון בחוץ,מיצי קיבה פעילים. אם חלילה אקבל אולקוס בגללכן,זה על מצפונכן. בכאב ובאהבה

תודה קדין,רוצה אותך חזקה לא רק בפה

למרות שאני לא מזלזל ביכולתו של הפה,:"להרוג" ו"להחיות". הכדור אצלך. בידידות מתוק"ה"

מתוק

קח מתכון , הכנס למטבח התחל לבשל , תדאג לדייק בכמיות, לטעום לתבל , שיהיה טעים דיר בלאק... גם מרק תימני יתקבל ... עם פיתות או עסיד אנחנו נגיע לטרוף את הארוחה (רק ששון ישאיר משהו)
טלי וגם בשימכן בנות נכון???

טלוש יקרה.אני אוהב את המטבח אבל לא.

ברמה שלכן,אהבתי פעם את המטבח,כיום יש לי מעט מרחק בטח לא ברמה שלכן,(אין על הנשים במטבח ובכלל,רק אם תהיינה נשים) אני מבשל על פי יכלתי ואני מבשל. אני מכין עסיד וזום(מאכל תמני בדרך כלל חורפי). אני מכין מרקים תמניים עוף ובקר. אורז מיוחד.תפוחי אדמה אפויים,או מבושלים במים(מחית) אין בי מומחיות בירקות לסוגיהן ובתבשילים. אם מותר לי,אנו מדברים המון בפורום,מאחורי מקלדת. אהיה שמח ומאושר יותר(אני חושב גם פרקטי)אם נעבור למפגשים בבתים או בחוץ, לאכול לדבר להכיר,להעביר תכנים,מתכונים ובכלל נחמד לראות מי מאחורי המקלדת זה בטוח יעזור גם להתנתקות מהמחשב,לשחרור שרירי הישבן. יעזור גם להבין דברים מה שקשה על המסך. אז לא להפחיד אותי עם האוכל,מי שלא תזמין, אני אוכל "במסעדה"בחוץ(תרתי משמע). אוהב ומחבק אתכם ליום טוב מתוק,פורה מחזק ומחדש.

למעלה