הלו?

סיון b

New member
חוכמית......

איזה כיף!!! סוף סוף נפש חיה! מה נשמע, מתוקה? שמחה לראות כאן מישהו. תכתבי, אני מתה משיעמום!!! ביי ביי ויום נפלא. סיון

חוכמית

New member
היי חמודה ../images/Emo13.gif

מה קורה? למה את כל כך משועממת? נגמרו כבר כל העיסוקים? בא לך סתאם לא לעשות כלום??? סבבה. אני מוכנה בכיף למלא קצת את הזמן המשועמם שלך רק הגידי לי על מה תירצי שנדבר??? באהבה רבה מאוד

סיון b

New member
אני בעבודה...

ואין לי מה לעשות.... אז אני יושבת משועממת, ומדי פעם בודקת מה קורה כאן.... הפורום הזה התייבש. איפה גיל שיוסיף חיים? אז, חוכמית, בואי נוסיף אנחנו! יאללללה! תגידי, את גם בעבודה משועממת? יש לי כאן דואר לפתוח, אבל הפורום יותר מענין.... אז בין לבין.... איזו מסירות! אבל... יום חמישי היום! ויאלה - סופ"ש! נראה לי שאני אלך לטייל בשבת. לשיפור מצב הרוח. יש!!!!!!! ביי ביי סיון

גיל.

New member
אהלן! ../images/Emo6.gif

גיל בא כדי להוסיף חיים! (
) מה קורה? אני רואה שהתגעגעתם! אבל הנני! התגעגעתי חזרה... הרבה! מה נשמע אצל כולם?

סיון b

New member
גילווווווושש

התגעגענו.... היה כאן נטוש. חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא?????? יאללה, גילוש, סוף סוף נוכחות! יום נפלא! סיון

גיל.

New member
סיוונושקה!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

מה קורה!? התגעגעתי מאוד! חזרתי מההגנה על המולדת ועכשיו אני כאן! מה נשמע?

סיון b

New member
שלום !!!!!!

וואוו, גילוש, הגנת עלינו??? טוב, אז גם אני התגעגעתי.... רציתי לכתוב בזמן שלא היית, אבל ראיתי שאין כאן אנשים אז ויתרתי..... אבל, גילוש, חשבתי הרבה, והגעתי למסקנה אחת לגבי (אומנם מצערת, אבל אפשר לעבוד על זה....), והיא ענין הבטחון העצמי. והגעתי למסקנה הזו אחרי שיחה עם האקס (המפורסם), ואחרי ששפכתי את כל שהיה לי על הלב. דיברנו ובין היתר הוא הבהיר לי שתמיד הוא יחשוב עלי את אותם הדברים כמו שעכשיו, וההבדל היחיד יהיה שהוא כבר לא יהיה מעונין בי מבחינה רומנטית / אישית... אחרי השיחה הבנתי עד כמה אני פוחדת שהבאה שלו תהיה יותר טובה ממני (עד כמה אני פוחדת להפסיק להיות הכי טובה בשבילו), ו... הבנתי שאני פשוט לא מרגישה שאני שווה הרבה כשאני בלי מישהו שיגיד לי את זה כל הזמן.... בעיה רציית, אבל אני חודשת שמשהבנתי מה הבעיה אז אפשר לעבוד על זה... (החל מיום שלישי.....). נקווה לתוצאות טובות. אבל אני חושבת שיש התקדמות קלהוזה גורם לי להרגיש טוב יותר! (אם כי לא מאושרת....) אז, גיל, בנימה קצת יותר אופטימית מימים קודמים - ביי ביי שיהיה לך יום נפלא. אשמח לשמוע את תגובתך..... נ.ב - בהמשך להודעתך... תשאיר את השם בכחול - זה יפה!!!!!!!
סיון

גיל.

New member
לא ינום ולא יישן שומר ישראל...

(חוץ מברכבת לעתלית... שם ישנתי בגדול...
) ועכשיו לנושא... למה את צריכה את האישור הזה מאחרים? את מקסימה! את נפלאה! את הכי טובה! הנה, אמרתי את זה, עכשיו את מרגישה שונה? לא! למה? כי המילים שלי לא משנות אותך! את נשארת אותה סיוונוש נפלאה בין אם אומרים לך את זה ובין אם לא! מה יקרה אם האקס ימצא מישהי חדשה? מה זה אומר עלייך? כלום!!! למה? כי זה אומר בסך הכל שהיא יותר מתאימה לו כרגע מהסיבות שלו! למה? אני לא יודע, וזה גם לא משנה! הוא החליט שהוא רוצה להיות עם מישהי אחרת, ו... מה? כלום! את לא הושפעת מכך כהוא זה!!!!!!! סיוונוש!!! את נפלאה בכל מקרה! את יודעת למה? כי את פשוט כזו! אף אחד לא יוכל לקחת את זה ממך! גם אם מישהו יבחר במישהי אחרת על פנייך, זה לא כי את פחות טובה ממנה, אלא כי היא עונה על צרכים אחרים שהתעוררו בו, ועדיין, זה לא הופך אותה לטובה יותר או פחות ממך ואותך זה בוודאי שלא משנה! מי כן השתנה? הוא!!! הוא צריך עכשיו משהו אחר, הוא מרגיש צורך בבחורה שונה ממך, שוב! לא כי את השתנית, אלא כי הצרכים שלו כנראה השתנו! ולראיה: הוא אמר בפירוש! "הוא הבהיר לי שתמיד הוא יחשוב עלי את אותם הדברים כמו שעכשיו, וההבדל היחיד יהיה שהוא כבר לא יהיה מעונין בי מבחינה רומנטית / אישית..." מה זה אומר? מי השתנה? הוא!!! סיוון! את נפלאה בלי שום קשר לסובבים אותך! פשוט כי את כזו! אני איתך!
גיל!

סיון b

New member
גילוש,

וואוו, איזו תגובה.... אני מסמיקה
(אפילו שאני לא ג´ינג´ית...). אז זו בדיוק הבעיה, שכשהוא לא אומר לי את זה (או יותר נכון, כאשר לא יהיה לי אותו שיגיד לי את זה) אז אני מרגישה שאני שווה פחות. כאילו איפשהו שאני תלויה במחמאות כדי להרגיש שווה ממש. הוא מעריך אותי יותר משאני את עצמי.... (הבטחון העצמי שדיברתי עליו מקודם). רק דבר אחד קטן, שקצת קצת נוגד את מה שאמרת.... אני זו שסיימה את הקשר הזה. אני לא יודעת אם אמרתי את זה, אבל הקשר היה קצת בעיתי... הוא מבוגר ממני בהרבה שנים והוא גרוש עם ילדים (שלא גרים אצלו)... מה שאומר שלא הייתי בדיוק בראש סדר העדיפויות. כמובן שהילדים הכי חשובים (אין ספק), וחשוב לו נורא נורא החופש שלו (גרוש טרי....) וכו´ וכו´... ומשהבנתי שאני צריכה יותר מלראות אותו פעמיים בשבוע וסופ"ש אחת לשבועיים, אז סיימתי את הקשר (ביוזמתי)! הייתי גאה בעצמי על כך! טפיחה אחת של השכם... אז- זו שהשתנתה זו אני. מה שהיה ביננו הספיק לי תקופה, ועכשיו כבר לא. אני צריכה רוצה ומגיע לי יותר מזה... אבל... יחד עם זה, ברגע שהוא ימצא מישהי אחרת - אני ארגיש פות טובה. היה לי כיף לדעת שאני כל כך מיוחדת עבורו (וצעירה, מה שעשה הרבה בשבילו...), וזה לא מתכוון להישמע אנוכי כמו שזה נשמע, אבל אני רוצה להישאר כזו בשבילו, לא רוצה שתהיה מישהי שתחליף אותי, ואז היא תהיה בשבילו כזו (פילו שהיא לא תהיה צעירה...). אני יודעת שזה רק טבעי שהוא ימצא מישהי, והוא יהיה איתה (בהתאם למגבלות הקשר ביניהם), אבל שוב... הקינאה!!! טוב, לא נורא, גילוש, אני חושבת שברגע שעליתי על הבעיה, אני כבר בהתקדמות. מה אתה אומר???
אחד גדול על העידוד והתמיכה.... סיון

איה@

New member
סיוונוש´ ../images/Emo6.gif

אני גם חושבת שאת מקסימה! מהמעט שהספקתי להכיר אותך כאן. אבל אני רוצה לתת לך עוד זוית ראיה, נניח שהאקס שלך ימצא מישהי "רעה" שתמרר לו ת´חיים....מה תרגישי אז?? הקלה??... סיוון - עשית החלטה חשובה מבחינתך, (כנראה גם חכמה...) תהיי שלמה איתה! ותמשיכי בדרכך, מאחלת לך מכל ה-
שתצליחי!
איה.

סיון b

New member
איה יקירתי,

שמחתי לשמוע תגובה ממך! באמת! אז ככה... בגלל זה כתבתי שזה לא מתכוון להישמע אנוכי כמו שזה נשמע... אכפת לי ממנו נורא, ואני באמת רוצה שיהיה מאושר. רוצה שיהיה לו טוב... אבל איפושהו (וכאן זה מתחיל להישמע לא טוב, למרות שזו לא הכוונה) - אני רוצה להישאר מיוחדת בשבילו. הוא אמר לי פעם שהוא תמיד יזכור אותי כאחד הדברים היפים ביותר שקרו לו בחיים. בא לי שהוא ימשיך לחשוב ככה. זו הכוונה... אבל, איה, אני מקווה שאני אכיר בקורב מישהו וא אני בטוחה שזה יטריד אותי פחות... אז כבר לא יהיה לי אכפת כמו עכשיו מה הוא חושב עלי וכו´... כי יהיה לי משהו אחר להתעסק בו! אבל תודה! שמחה של החיזוקים שנתת לי! מקווה לשמוע ממך עוד! סיון

גיל.

New member
קודם כל, נכון! ../images/Emo22.gif

ברגע שאת יודעת מאיפה זה בא, את כבר בחצי הדרך לפתרון! הקינאה... לדעתי זה הרגש הכי נורא שבני אדם חווים! לא? אני אישית סבלתי מהקינאה המון! גם מצידי וגם מצד אחר כלפי... זה היה אחד הדברים הכי איומים שאפשר להיות בהם, אבל תודה לאל, זה עבר! אני מנסה שלא לחוש קנאה כי לדעתי הקנאה לא נובעת ממעשהו של אדם בחוץ, אלא מחוסר בטחון פנימי שלנו שמושלך החוצה... אני מקווה שאני ברור... סיוונוש, הוא ימצא מישהי... אני לפחות מקווה בשבילו שהוא ימצא מישהי, אבל את יודעת מה יפה כאן?
גם את תמצאי מישהו!
מישהו שיעשה לך כל כך טוב שיום אחד תראי את האקס שלך ברחוב עם החברה החדשה שלו וכל כך תשמחי שגם הוא מצא מישהי כי לא היה לך נעים שלך כל כך טוב והוא לבד... נכון? את מאמינה בזה? תאמיני!
זה נכון!
!!!

סיון b

New member
גילוש,

מה אני אגיש? אתה צודק! ברגע שגם לי יהיה מישהו (מקווה שבקרוב) אז יהיה לי פחות אכפת מה הוא חושב עלי, וכן... אני ארצה שהוא יהיה מאושר! בהחלט! הוא נורא חשוב לי, ואני רוצה שיהיה לו רק טוב! מגיע לו! בתשובה לשאלתך - אני מאמינה בזה! כן! ובאמת גיל, אני מתחילה לעבוד על ענין הבטחון העצמי.... תאחל לי בהצלחה, ואל תדאג - אעדכן אותך!!!! ואת כל מי שזה מענין אותו כאן בפורום... ואולי, גיל, מי יודע, בקרוב אני אוכל לכתוב לך שאני מאושרת.... תודה, חמוד.... אתה מקסים (אפילו שאתה לא מכיר אותי)...
סיון

גיל.

New member
בטח שבהצלחה! ובטח שמעניין!

את תהיי מאושרת! אני יודע את זה! בהצלחה חמודה! ואת מקסימה בחזרה!

למעלה