הלו!

CabriA

New member
הלו!

אני חדש פה. פעם ראשונה שהגעתי לסונטה זה היה דרך חבר שהביא לי שיר שלהם וממש אהבתי (Picturing The Past), אז המשכתי ומצאתי שיש להם שירים נחמדים, אבל לצערי גם חלק מהשירים יותר מדי קיצ'ים בשבילי (Letter To Dana למשל). אני גם שומע בעיקר נייטוויש, ראפסודי, סימפוני איקס והכי הרבה... דרים ת'יאטר! להקה ענקית. נ.ב. נחמד שהקמתם פה גלרייה קטנה לראפסודי... להקה בת זונה!

חחחחחח

"אני גם שומע בעיקר נייטוויש, ראפסודי, סימפוני איקס והכי הרבה... דרים ת'יאטר! להקה ענקית. נ.ב. נחמד שהקמתם פה גלרייה קטנה לראפסודי... להקה בת זונה!" חחח אבל העיקר סונטה קיצ'י מדי בשבילך.....

CabriA

New member
............

מה בדיוק קיטשי בנייטוויש? בדרים? בסימפוני? תסביר לי אולי כי אני ממש לא מבין....

אממממ...

קודם כל אין לי בעיה נגד משהו שהוא קיטשי... פשוט אם תשאל פה את כולם, תקבל תשובה זהה, חלק מהלהקות שאמרת הן פשוט קטשיות וזה בסדר גמור, אני גם אוהב את הלהקות האלה....

meiritamir

New member
אני מניח...

שהוא דיבר על רפסודי ונייטוויש... דרים וסימפוני הם לא בדיוק קיטש. רספודי ונייטוויש שרים על דרקונים, אבירים, ויקינגים - מה לא... חיים בימי הביניים - זה קיטש.

CabriA

New member
..................

בקשר אליהם, ראפסודי באמת כל השירים שלהם זה אבירים, דרקונים, נסיכות וכו' וכו', אגב אם יצא לכם תורידו קליפ שלהם זה בין הדברים היותר מצחיקים שקיימים. נייטוויש דווקא לא ממש מתעסקים בקטע של כל האגדות האלה... לפחות לא מהשירים שלי יצא לשמוע וזה די הרבה.

קודם כל ברוך הבא ותהנה ../images/Emo13.gif

דבר שני...אני מנצל ת'שירשור שלך כדי להודיע שנפתחה גלריית נייטוויש, בינתיים היא קטנה, אבל אם יש מישהו שרוצה לתרום תמונות...אני האחרון שתהיה לו בעיה עם זה. אז תתרמו. והרבה. עוד דבר קטן- הוספו 5 תמונות לגלריות סונטה ארקטיקה השונות. תהנו

למעלה