הלו!!!

Sheepe D

New member
הלו!!!

התגעגעתי לפורום הזה..... טוב אז יש לי שאלה, מתי תתחיל העונה השישית של באפי בסטאר וורלד? לא ראיתי סטאר כבר כמה חודשים טובים מאז סיום העונה ה5 וממש התגעגעתי... גם לסטאר ובמיוחד לבאפי... אז בבקשהההההה תענו לי... אני נואשת... ומה זה בשבילכם דקה אחת לעשות מצווה ולענות לי על השאלה..?

הייזל

New member
האמת?

אף אחד לא יודע. להערכתנו זה יקרה מיד כשתסתיים העונה הנוכחית של דארקאנג'ל ורוזוול אבל בהתחשב בתכנים הבעייתי של העונה השישית ובאופי של הערוץ הנ"ל אם וכאשר תשודר העונה השישית היא תהיה מצונזרת. וואו זה יצא רשמי.

Sheepe D

New member
מה זה?!

איזו חוצפה! עכשיו אני לא מתחרטת על זה שאני לא צופה בסטאר.. הם חוצפנים ו.. ו... ו... חוצפנים! אין לי עוד מילים!!! טוב נקווה שביפ יביא בקרוב את בעונה ולא יצנזר (מה שלא נראה כלכ כך מבטיח)

Skunk On Wheels

New member
אמממ, רק אני לא חשבתי שיש כל כך

הרבה מה לצנזר בעונה השישית של באפי??

Skunk On Wheels

New member
אמממ, רק אני לא חשבתי שיש כל כך

הרבה מה לצנזר בעונה השישית של באפי??

יש המון. ../images/Emo58.gif 6 (?)

וגם אם היה קצת, זה מאוד משנה לגבי העלילה הכללית. ואל.

Lady of Buffdom

New member
דוגמא - 6X10 ../images/Emo58.gif

בואו נראה מה הם ישדרו מהפרק הזה... את הסרט המצוייר בהתחלה, את הקטע עם הפנקייקים ואת ההליכות ממקום למקום.
טוב, זה לא ממש ספויילר אבל שיהיה.

IDOffryn

New member
מה?? ../images/Emo58.gif6x10

סרט מצוייר?? פנקייקים? הליכות ממקום למקום?? אממ הרבה זמן לא ראיתי את 610 אבל לא יכול להיות שאני לא זוכר כלום מהפרק!!

Lady of Buffdom

New member
תראה... תשמע... ../images/Emo58.gif 6X10

ישדרו חלק מהסצינות של ווילו והכישוף, אבל אני לא כל כך בטוחה בקשר ל-high שהיא נכנסת אליו. והסצינות של באפי-ספייק גם לא את כולם. מה שמזכיר לי - את הסוף של פרק 9 לא ישדרו בכלל...

נכון- ו../images/Emo58.gif עד 6x08

הנשיקה בפרק הראשון, הריב עם טארה בסוף 606 בברונז, כל השיר של טארה, כל השיר של טארה וג´יילס, טאבולה ראסה- התחלה, אמצע וסוף. ואני בטוחה שיש עוד שאני לא זוכרת. ואל.

ShadowFlash

New member
הצנזורה של סטאר יכול ליהיות../images/Emo58.gif

(אבל לא נראה לי..... נראה לי שזה קרה בעונה הרביעית...) כמה שירדתם על הצנזורות של סטאר צפיתי שם כמאט בכל העונה החמישית... ולא היה לי שום אבל שום מושג שווילו וטארה לסביות עד שקראתי על זה כאן הייתי כזה wtf!!!!!!!!!! הייתי בטוח שקראתי איזה ספויילר..... אבל אז הכל התחיל ליהיות הגיוני..

Lizz

New member
אבל זה היה ברור מהרגע הראשון....

טוב, אולי רק לאנשים שמתעסקים בסאבטקסט. (בד"כ אותם האנשים שהכחישו או לא שמו לב לווילו/טארה עד שהן ממש יצאו מהארון היו גם אותם אנשים שמכחישים סאבטקסט בין אנשים אחרים בסדרה... סתם לידע כללי)

IDOffryn

New member
סאבטקסט!!

לא נראה לי שבבאפי יש הרבה סאבטקסט בעונות הראשונות היו מלא! אבל עכשיו הכל די ברור..

WiccaWitch

New member
עוד הרבהה זמן!

זה מתחיל ב-2 למאי... יש עוד זמן עד אז! לא להתיאש! זה יבוא בסוף!

למעלה