הלו.....

שירי1981

New member
הלו.....

באתי קצת לרפרף בפורום אחרי שאתמול מישהו השמיע לי שיר של להקה ממש לא מוכרת... שלא נדבר עך ההקלטה. לפחות זה היה באנגלית ושאלתי - תגיד מי אלה - נשמע אחלה - אז התשובה הייתה guidance.... אז אני שאלתי " מה הפ אנגלים חדשים ". וקיבלתי תשובה "לא ממש לא - ישראלים" . אז עכשיו לחלק של הפירגון.... למרות ההקלטה המאוד גרועה.... ולמרות שאתם ישראלים - (עזבו את החלק הזה - יש לי בעיה עם מוסיקה עיברית) היה אחלה שיר. אין לי מושג איזה שיר זה היה. - טאבל גם מה זה משנה. בקיצור - באתי להגיד שנהנתי. עכשיו תזרקו עליי אבנים על הגישה המתנשאת שלי.

GUIDANCE

New member
העיקר שנהנית...

בכל אופן אם היית רוצה לשמוע עוד, את מוזמנת לאתר שלנו www.guidanceband.com אני לא יודע איזה הקלטה שמעת אבל היום יש לנו דיסק בחוץ שאף אחד לא יכול להתווכח על האיכות שלו (אלה אם ניסית לעקוץ בכוונה) הוא מושקע! ואנגלים?! זה כן מעליב...

Long Distance

New member
אופיר, הפעם אתה צודק

הקלטה מצויינת, אלא אם כן היא שמעה את EXAGGERATE? אבל הוא לא בדיסק, למה הוא לא בדיסק?!?!?!?!?!

PurpleGoat

New member
רק רציתי להגיד

שקניתי היום את הדיסק והוא פשוט מצויין! יעיד על כך כפתור ה"replay all" במערכת שלי שעובד היום שעות נוספות =) דרך אגב- אתם עיצבתם את החוברת? היא ממש יפה..

שקר החן

New member
אממממ

אם את מחליטה שאת ממש רוצה להיסחף וגם לבוא לראות אותם בהופעה (מה שמאוד מומלץ) אז ב-28 לפברואר תתקיים הופעה בתמונע בת"א... פרטים על ההופעה ודאי יגיעו בהמשך

GUIDANCE

New member
תודה רבה עיזה ../images/Emo9.gif

וכן, אנחנו עיצבנו את החוברת והכל...

שירי1981

New member
לא....

לא שמעתי משהו מוקלט מסודר..... הוריד לי את זה מאיפה שהוא אבל אני אכנס לאת בכיף. anyway בהצלחה.....

למעלה