הלו

soulbird

New member
הלו ../images/Emo96.gif

יש לי הפסקונת בלימודים אז קפצתי להגיד שלום. אני לא הרבה פה למרות שאני קופצת לקרוא לפמים. סתם עסוקה בלהאריץ פרויקט מסויים ובמגעים עם כל מיני גורמים (איי מג´ן של לך מייל) מחורה במלוא מובן המילה . אבל אני הולכת להשתדל להחזיר שליטה לדברים כי לצערי שאר התחומים בחיים סובלים. טוב אני זזה יום טוב אני

soulbird

New member
אני מרגישה

שהזמן שלי ברשת בא על חשבונן של דברים אחרים . למשל הלימודים (שאני בקושי מדגישה להם זמן) הרי שי רק 24 שעות ביום . לכן הזנחתי דברים אחרים. למשל חיות שלי (כלבה וחתולה) החתולה שלי היגיע למסכנה שהדרך היחידה להסב את צומת ליבי אליה זה להתישב לי על המקלדת ולהפריע לי להקליד או להתישב לי מול המסח ולילל ולא לזוז משם עד שאני לא מעיפה אותה. או שהיא מתישבת לי על הברכיים בזמן שאני יושבת מול המחשב( למרות שזה לא בריא לי). אני משתדלת ללכת לישון בשעה נורמלית ולעשות ספורט כדי שלא אתפרק לחלוטין - מינימום פעילות. את הפרויקטים שלי הזמחתי כמעט לחלוטין . רוצה לנסות לפחות להחזיר לעצמי את השליטה כי אם לא הפרויקט ילך פייפן . הלימודים ילכו קפוט ! זה לא אומר שאני אגמל לגמרי (זה בילתי אפשרי וגם אני לא רוצה) אני תמיד יהיה מחורה לרשת . אבל המוטו והמנטרה היא שליטה !! לומר אוקי אני מכור אבל אני פה מושך בחוטים ולא הוא !!. נב אני לא חדשה בפורום
יום נעים

e-magine

New member
מה שמשמח אותי

זה שאת לפחות מנסה להתמודד עם ההתמכרות ולא מסתפקת בלהגיד שאת מכורה וזהו.

למעלה