הלו

P i x i e s

New member
הלו../images/Emo42.gif

מישהו עוד נמצא פה? יאללה, כל מי שקורא כאן שיגיד מי הוא, בן כמה הוא, איפה הוא מתנדב... Shoot

אני../images/Emo26.gif

אני נופר, בת 14 וחצי, מתנדבת ב"לתת" וב"כנפיים של קרמבו".
חבל שהפורום כזה ישנוני..... שיהיה חנוכה שמח לכולם!

אני D:

מיכאלה ^^ בת 14 מיהוד P: אני לא ממש מתנדבת בצורה סדירה ^^ ..אבל אני שמחה לעזור מתי שיש מבצע או משהו P:

היי יוב:))

לא ידעתי שהפורום עוד קיים:) אני דורין תלמוד בת 16 וחצי ואני מתנדבת בנמל"ה. יאללה אנשים! מחיים את הפורום!!

שלום=]

אני נועה בת 18 אני מתנדבת באקי"ם, אומנם בינתיים אני בחיפושים אחר מקומות נוספים... אולי אוכל אפילו למצוא דרככם מקום מתאים=]

tixi

New member
חדשה ../images/Emo140.gif

אמ, קארין-בל מכפ"ס, כרגע לא מתנדבת, אני מחפשת מקום חדש. הספקתי לחנוך ילדה, ליצנות רפואית, אוכל למשפחות נזקקות וכו', אבל כרגע אני מובטלת. חבל, היה המון זמן בשביתה, בדיעבד. בכל מקרה, שלום :)

כי

אני לא מכירה פה עדיין אף אחד ואני רוצה לראות אם יש כאן עדיין אנשים שנכנסים באופן קבוע.=]

Retama

New member
היי :)

אני רותם בת 16 עוד מעט, מחדרה כרגע לא מתנדבת בשום ארגון, אבל מדריכה בתנועת נוער ולפי דעתי זו תרומה ענקית בפני עצמה. לקחתי חלק קטן מאד בנמלה, אבל לצערי זה לא התפתח כ"כ... מקווה למצוא זמן להתנדב בצורה סדירה :)

זאת בהחלט תרומה

המון נערים גם מוצאים בתנועות האלו סוג של "בית שני". אה, וברוכה הבאה רותם! (במקרה ואת חדשה... כי האמת היא שאני לא מכירה עדיין את חברי הפורום הוותיקים..
)

למעלה