הלו!

הלו!../images/Emo170.gif

שלום לכולם! אמממ... אני לא ממש יודעת למה אני כותבת את ההודעה הזאת... אין לי ממש על מה לדבר.. אה, רק שסבא וסבתא שלי ממש מעצבנים (גרררר מרק עוף...) וגם,אהה... אוף!!! משעמם לי!!! וגם ההורים שלי חוזרים מחר בערב, אז זה יהיה נחמד כי הם קנו לי ליפגלוס ולק... עשיתי להם שלט ממש נחמד, בעצם, הכנתי אותו כבר בנסיעה הקודמת שלהם (לניו יורק, אתם מבינים!!! בלעדי!!) וכתוב שם-"ברוכים הבאים, מה הבאתם?" וזה ממש נחמד.. טוב די, נראה לי שאני אלך לחפש לי משהו אחר לעשות כי אני מרגישה שאני מתחילה לשקוע בתרדמת...
ביי!

sivani

New member
מגניב!

ואין לי עוד משהו להגיד. סורי,אני באמת במצברוח רע. רע מאוד.

sivani

New member
והנה הצלחתי להפנות גם את שלך.

מדהים,לא? קים,תפסיקי עם השטויות. כמו שאחרים פה כותבים בשרשורים שמבאס להם וכאלה,ואפילו את עושה את זה לפעמים,גם לי מותר. מה הקטע שלך בכלל?

EROTOMANIA

New member
.....................

לפחות הם כותבים מה קרה להם, ולא כותבים קודם "בא לי למות" ואז מחכים שכולם יתחננו שיספרו מה קרה. ואני לא עושה את זה. לא עשיתי את זה בפורום הזה אפילו פעם אחת. אני לא צריכה שירחמו עליי, ואני לא צריכה שישכנעו אותי לא להתאבד, אני לא צריכה שיעודדו אותי, אני לא צריכה להפנות אליי את התשומת לב של כל חברי הפורום. טוב יודעת מה? מצטערת. אני אוהבת להיות ביצ'ית לפעמים. במיוחד שזה ממש, אבל ממש דורש את זה.. ואת פשוט היית שם :\

sivani

New member
טוב לדעת שאני השק אגרוף שלך.

לא כתבתי שבא לי למות,אפילו לא בסגנון פשוט כתבתי שאני במצברוח רע אני לא יודעת מה הקטע הטיפשי הזה אני לא צריכה שירחמו עלי ולא כלום זכותי לכתוב מה שאני מרגישה ולדעתי מה שאת עושה,וזה שאת באה ויורדת עלי זה מגעיל.

Doctor Evil

New member
../images/Emo124.gifCAT FIGHHHHHHHT

יאללה תורידו בגדים ותתחילו להתגושש בבוץ

Odish16

New member
../images/Emo94.gifות...צ'יל אאוט...

אוקע..סיון..שייק דובדבנים בכלל פתחה שרשור של משהו אחר..יכולת לפתוח שרשור חדש..ובאמת זה מעצבן שלפעמים את כותבת רע לי..או אני לא במצב רוח ולא מפרטת..אם כבר אז כבר..גם מספרים מה קרה. וקימושית..חחח:) חומד..ביצ'ית קטנה שלי:) פפפפפ..תנשמי עמוק...חחחח סתם. דיי אנשים..רוציפ מקום לריב..ולפרוק תעצבים???? פתחו שרשור "פירוק עצבים" ויאללה..לעבודה..תתחילו לריב P:

sivani

New member
אודיש,

ואח"כ כשמישהו פותח שרשור כזה צועקים עליו שהוא יכל לשרשר לשרשור דיכאון אחר,נכון?

Odish16

New member
חחחחחחח

מישהו צעק פה???
אבל לא נצעק..ולא צעקנו...תראי כמה שרשורים למשל אני פתחתי של דיכאון או סתם שירשורים מפגרים..צעקו עליי?? לא..רק הגיבו. אז אותו דבר, אני לא חושבת שהיו מתעצבנים שפתחת שרשור חדש או משהו.. בינתיים לא ראיתי ולא שמעתי שום צעקות ממישהו שהיה בדכאון ופתח שרשור..

אני לא אודליה אבל...

ממש לא. כל אחד רוצה שיתייחסו אליו בלבד. בגלל זה אני חושבת שאם היית פותחת שירשור דיכאון קים היתה מגיבה אחרת... (אתם בטוחים שזו היתה קים???) אז שתפי אותנו, ואם ירד לך החשק לשתף את חברי הפורום את יודעת שאת יכולה למצוא אותי אי שם במסנג'ר או באייסי... לוב יו בובית שלי

sivani

New member
האמת שלפעמים באמת לא בא לי לספר

בגלל שאני מפחדת בדיוק מתגובות כאלה. גם אם אני אכתוב שבא לי למות,זכותי. כל אחד מרגיש ככה,ואפילו קים לא יכולה להגיד שלא,כי לכל אחד לפעמים נמאס והוא רוצה להעיף הכל. הדבר האחרון שאני צריכה לשמוע כשאני במצברוח רע זה "סיון את צומית" אז ממש תודה קים,עזרת יופי.

Odish16

New member
סיון..את צומית!

חחחח סתם קוקי! מקווה שיהיה לך יותר טוב!! קבלי

sivani

New member
חחח ../images/Emo25.gif תודה מותק,יש לי חדשות

לפחות את צינית. אני מקווה להרגיש יותר טוף.. אבל את יודעת מה?אני מדברת עכשיו עם הפרסי כל ערב ורק אתמול השגתי את האימייל הוא ממש חמוד,אנחנו שואלים אחד את השני דברים כמו זמר אהוב וכאלה והוא ממש אחלה וסתם גם דיברנו על מה שהיה ואיך אני בכלל מכירה אותו. הוא ביקש תמונה שלי. התלבטתי ובסוף נתתי לו, וביקשתי את שלו. אמא אומרת שהוא ממש שווה (אני יודעת,תודה.) ודיברנו על מה שהולך במזה"ת,ואנחנו בהסכמה מסתבר. הוא חושב שהפלשתינאים משוגעים לחלוטין. שותביני שהוא מוסלמי יש לו שכל,באמת. והוא גם ממש מצחיק ועכשיו אני מבולבלת בגלל זה
הוא חמוד מדי..

Odish16

New member
חחחחח קוצ'ים:)

דונט וורי סיווני..בסופו של דבר.(בדרך כלל..חחח) הדברים יוצאים לטובה..אבל כחי את זה כרק עוד ירידה..העליה עוד מעט תבוא..סו דונט וורי. ואולי העליה התחילה עכשיו?
הקיצר..מה זה סבבה שאת מדברת איתו וכאלה..ושלחי תמונה שלו לפה.. P: נראה איך הוא..חחחחח ולמה את מבולבלת מזה? בינתיים סבבה לך לדבר איתו? תמשיכי לדבר איתו..למה לא? לא יצא מזה שום רע..אם כבר רק טוב. נ.ב..כבר אמרתי שתשימי תמונה שלו פה?

למעלה