הלו!

yuki kun

New member
הלו! ../images/Emo132.gif

בשיתותיי בתפוז מצאות את הפורום מאושרת על הטיימינג המושלם. אני בדיוק בעוד התקף רומח חביב, ודיי מחפשת פורום חדש, [בעברי אני פורומיסטית נהלהבת.. ] ביינתיים הספקתי לקראו את הרשומות והאגדות ואת כבשן הנשמה ועכשיו אני קוראת את אחים לנשק. על המדף מחכה לי דרקוני להבת קיץ אבל כבר שניים הזהירו אותי לא לקראו אותו כי לטענתם הוא ממש גרוע והורס את הסידרה. דעתכם תתקבל בברכה כי אני ממש סקרנית, אבל אחרי שני המלצות חמות להתרחק מימנו אני תוהה אם הסקרנות תהרוג את החתול. אממ חוץ מי זה גם מלחמת הנשמות מכחה לי ליד להבת קיץ בקוצר רוח, ועליה לא שמעתי עדיין אף דעה... ארמ, וזהו. D: יוקי

Gutterball

New member
דבר ראשון, ברוכה הבאה!

דבר שני: לא הייתי מגזים ואומר שהספר הזה הורס ת'סדרה... אמנם לדעתי הוא לא להיט אבל ספר בסדר גמור וחשוב לקרוא אותו אם את רוצה להתקדם ברצף הזמן ולקרוא אח"כ את טרילוגיית נשמות [שהיא, אגב, אחלה טרילוגייה, ממש עליית מדרגה של וויז והיקמן]. קיצר - דל"ק - לא יהרוס לך כלום. נשמות - אחלה טרילוגיה [אבל חובה לקרוא את דל"ק לפני].

dralan

New member
מסכים

באמת חובה לקרוא את דל"ק, אפילו רק בשביל להבין את ההמשך

אני דווקא אוהבת את דל"ק.../images/Emo54.gif

אחלה ספר לדעתי, חוץ מהתרגום המזעזע. מלחמת הנשמות זו טרילוגיה נהדרת, מהרי וקראי!

yuki kun

New member
תודה! DDD:

על קבלת הפנים. בהחלט אקרא את דל"ק ומלחמת נשומות. [עוד מעט מתחיל בצפר.. צריך ספרים טובים לרוב השעורים
]

RoCKeR121

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

כמו שכבר אמרו פה: דל"ק ספר טוב אבל עם תרגום מזעזע(ובגלל זה כדאי לקרוא אותו באנגלית) ומלחמת הנשמות טרילוגיה מצויינת שלא נופלת מהאגדות ולדעתי *היכונו לסקילה* אף לוקחת את הרשומות

yuki kun

New member
וואו! עם כזו המלצה חמה ...

אני לא יעיז לוותר... אבל אני כניראה כן יקרא את הגירסה המתורגמת כי אני עצלנית מדי לקראו באנגלית..

somebodddy

New member
וגם...

דל"ק מרגיש כמו "הילדים של", מפלטו של כל סופר נטול רעיונות... אבל מלחמת הנשמות כבר מרגיש כמו סיפור אמיתי.

lironlondon

New member
אני ממש לא אהבתי את דל"ק ../images/Emo58.gif

המוות של תניס, המוות של גדילן, אושה, היעלמות האלים, רייסטלין ללא כוחות, אושה, הדמות של פאלין שהייתה... בינונית כזאת, בלי משהו שייחד אותה, ואושה. זה היה הספר הזה שכתבו "שדים" במקום "אלפים"? ><

למעלה