הלו

LOOST

New member
הלו ../images/Emo13.gif

אני חדשה בפורום... בקרוב (עוד 5 ימים בערך) אני אתחיל טיפול תרופתי. בתרופה זו רק המעשנים סובלים מתופעות לוואי (כמו בחילה, שינוי בתאבון...), לכן החלטתי שאני רוצה להיגמל מעישון! אני מעשנת "רק" שנתיים, ולכן אני חושבת שיהיה לי קל יותר מלאחרים... בהצלחה לי
וכמה שאלות: 1. האם כדאי להפסיק לעשן בצורה דרסטית או הדרגתית? 2. האם כדאי להפסיק עכשיו (לאחר שאגמור את הקופסא...) או לחכות עד לתחילת הטיפול התרופתי?

LOOST

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

סיימתי את הקופסא... אני יוצאת לדרך חדשה, נקייה וטובה
wish me luck

Udontwannaknow

New member
אחה"צ טובים : ) בהצלחה : )

אני כבר שלושה ימים בלי הפסקתי באמצע הקופסה - יש לי עוד 10 סיגריות בה ... המטרה שלי זה עד הבגרות האחרונה לא לעשן ואז ....

LOOST

New member
תודה ../images/Emo13.gif

(אחרי הבגרות?.. אתה מתכוון לחזור לעשן?..)

LOOST

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ממ אני מעשנת בערך 5-7 סיגריות ליום... ואמרתי את הסיבה שאני רוצה להפסיק לעשן- אני מתחילה טיפול תרופתי שבו רק מעשנים סובלים מתופעות לוואי, אז החלטתי שעדיף לי להפסיק (עד עכשיו רציתי להפסיק אבל לא היה קל כי לא היה לי את ה"פוש"...)

LOOST

New member
../images/Emo10.gif

אויי לאאאאא מצאתי קופסא בחדר (עם 4 סיגריות בפנים...) מה עושים? מה עושים? מה עושים? מחזיקה את עצמי!!! אוףףףף
למה???

LOOST

New member
../images/Emo10.gif לא מסוגלת... ריח (../images/Emo99.gif)

אולי אני אעשן אותן...
ומחר אני אתחיל בגמילה מחדש...
(עוד לא התחלתי ליטול את התרופות...)

האם את מעשנת?

הפסקת עישון דורשת השקעת אנרגיה בשלב ראשון ,מובטח לך שההשקעה תחזור אליך .פשות צריך לעבור את הימים הראשונים ולדבוק בכל הכח במטרה .מקווה שאת בעסק ,שיהיה בהצלחה!

למעלה