הלו תפוז...כן כן

הלו תפוז...כן כן../images/Emo43.gif

תקשיב ותקשיב לי טוב זה לא מעצבן אותי אתה מבין? אני ממשש לא מתרגזת ואני מזה שלווה רגועה ונינוחה ולא יצליח לך איתי היום אז תפסיק כבר כל פעם שאני באה לכאן לחייך אליי עם החיוך הזה ולהזכיר לי שוקולדה אין לך מסרים חדשים אז אין לי.... מה אתה בכלל יודע מה יש לי ומה אין לי? האמת? בא לי לשיר לך ככה שתתרגז כל הפועל על............... ו שמעון ג..........ב........ז....... <שיו מצנזרת> כל השירים האלה משער <לא יודעת איזה שער,הבן שלי יודע> אבל......אמרתי לך כבר ....אני לא מתעצבנת! אז יש לי שיר שמתנגן לו ככה יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה לי מנגינות של סתו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות .............. ני ננננננננננ
שוקולדה לא מרירה

שוקו../images/Emo25.gif

את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את את ממש ממש ממש ממש ממש מתוקה!!!!!!!!!!!

יו איך שבא לי שוקולדה ברגע זה

והשיר שאצלי מתנגן...... מושיק עפייה, הדיסק החדש "חלום מתוק" בדואט עם שלומי סרנגה! המבט שבעינייך שוב לא אותו מבט הרבה ימים עברו מאז שבליבי נגעת את שותקת לא עונה עוזבת את הכל ואני נשאר לבד בלעדייך לא יכול יש לי עוד מילים בתוך הלב שחונקות אותי וזה כואב תספרי לי מה קורה לך מי שובר לך את הלב למה ומדוע השארת אותי - כואב אל תלכי כי סוף הלילה עוד מעט כבר יעלם בלעדייך עולמי דומם המגע מתוך ידייך כבר לא אותו ליטוף מזמן שלא הרגשתי ריקנות בכל הגוף את שותקת לא עונה עוזבת את הכל ואני נשאר לבד בלעדייך לא יכול יש לי עוד מילים...... מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

יווווווווווווו../images/Emo9.gif

עכשיו הוא כבר לא מצליח לספור התפוז הזה ממתקים- לא יכולה לענות לכולכם <יווווו כמה> אז קחו קוביה - אופסססס לא לדחוף יש לכולם תפוז- תגיד לי - המורה שלך לחשבון? מתי היא מתה? לא כי......"אתה מתבלבל לך כשאתה סופר" הנה עוד משו שמתנגן לי ילדה של יום אחד ילדה של צליל אחד אותך אני פורט אל תוך שירת חיי ילדה של אפאחד ילדה של סתו אחד אותך אני רואה כמו שביל בכף היד. שוקולדה לא מרירה

סנדי32

New member
תמשיכי להיות רגועה לא מעוצבנת לא

מרוגזת ונינוחה
אבל, כל פעם שאני ניכנסת יש לי לפחות 2 מסרים ופעם אחת ניכנסתי והיו לי 17 מסרים מכה אחת ואני התפקעתייייי מצחוק את רגועה? מבטיחה לך מסר מתוק
תביאי קוביה מתה על שוקולדה

למעלה