הלו? פורום סקס! מה קרה פה? תתעוררו!
מ מוחמד רובינשטיין New member 23/8/06 #10 חיזור זה כיף, כפייתי זה לא כיף ../images/Emo4.gif אפשר להשתיק את הצלצול של הטלפון, לא?
מ מוחמד רובינשטיין New member 23/8/06 #13 אין ספק. אבל האם לא כתבת במקום אחר בשרשור זה ש"לא שווה בשקט"?
נ נוAה של הים New member 23/8/06 #14 ../images/Emo12.gif לא נראה לי שאתה צריך הסבר איפה כן רצוי להרעיש ואיפה לא.. |אייקון של נעל| כי אם אתה אכן צריך, זה אומר שאתה ירוק ולכן נאלץ להגיד לך יפה שלום..
../images/Emo12.gif לא נראה לי שאתה צריך הסבר איפה כן רצוי להרעיש ואיפה לא.. |אייקון של נעל| כי אם אתה אכן צריך, זה אומר שאתה ירוק ולכן נאלץ להגיד לך יפה שלום..
מ מוחמד רובינשטיין New member 23/8/06 #15 אני ירוק כאן, וזו עובדה. מה שכתבתי היה בהומור, אבל אולי לא היה זה הומור מוצלח במיוחד. ומצטער אם פגעתי בך או עשיתי משהו שזיכה אותי באייקון מלבב של נעל.
אני ירוק כאן, וזו עובדה. מה שכתבתי היה בהומור, אבל אולי לא היה זה הומור מוצלח במיוחד. ומצטער אם פגעתי בך או עשיתי משהו שזיכה אותי באייקון מלבב של נעל.
נ נוAה של הים New member 23/8/06 #16 ברור שבהומור לך תקרא שוב, ותראה שיש שם את המילה *לא* לפני הכל.. זה אומר שאתה *לא* נעל. אגב, לא נראה לי שכדאי שתהיה ירוק. אף אחת כאן לא נמשכת לזה..
ברור שבהומור לך תקרא שוב, ותראה שיש שם את המילה *לא* לפני הכל.. זה אומר שאתה *לא* נעל. אגב, לא נראה לי שכדאי שתהיה ירוק. אף אחת כאן לא נמשכת לזה..
מ מוחמד רובינשטיין New member 24/8/06 #18 עכשיו אני מסמיק מנחת ../images/Emo9.gif וזה כבר מעלים לי את הירוק מהפנים...