הלו סקסית

נוAה

New member
זה בשביל שתרגישי אחת מהחבר'ה ../images/Emo3.gif

אחרת איך תוכלי להזדהות עם הגברגבר האליל שלנו?

דווקא לפי ההודעה שלך זה לא נראה שאת

בורחת אלא מחפשת את זה. אז אל תהיי תמימה פתאום אחרי שעלו עליך. ואני לא רוצה להגיד תרתי משמע
אבל אני מפרגן אחותי.

סופרים1

New member
יפה

אני רואה שאת נכנעת ליצרייך....אמנם בצעדים מהוססים משהו..אבל יש התקדמות.. יפה מג'נוטה....ישר כוח.

magenta73

New member
חזרת?

למה כ"כ מאוחר? איפה היית כל היום? איפה היית כל חיי??? ממש דאגתי. שתדע. לא ישנתי כל הלילה.

בת עולם

New member
תשמע

נכנסתי בגלל ה- 200 תגובות ולא בגלל הסקסית. אני בהחלט סקסית, ותאמין לי, לא בגלל זה מגיע לי חוויה מדהימה עם מישהו שחושב את עצמו למדהים במיטה. אני סקסית ובגלל זה מגיע לי חוויה רצופת תענוגים יום יום עם גבר שישאר איתי גם כשאני לא נראית סקסית. ועוד שאלה: לביישניות ומתוסבכות לא מגיעה להן להנות? אישה ביישנית היא לא סקסית? מסכן אתה שחי בצורה מעוותת כל כך.

סופרים1

New member
בת עולם

א.אני בספק לגבי ההצהרה שלך לעניין היותך "סקסית" ב.ברור שלביישניות ומתוסבכות מגיע גם...רק לא ממני...אני לא סרוגייט.. ג.אם היית מתנהגת יפה...הייתי משבץ אותך באחת הפעמים....(אני בטוח שהיית סותמת את פיך)תרתי משמע.. למרות הכל...אם תתנהגי יפה...אשלח לך אולי גלגל הצלה..

RanDomiZe

New member
שלום סופרים...

כמה דגשים שחשוב שתדע... זה שאתה מובטל ומסיים את היום מול אתרי סקס כאשר אתה מדמיין שהבחורה מולך היא אמיתית,זו בעיה אחת אבל לחשוב שאתה כזה טוב במיטה ועוד לבוא ולזיין את המוח פה על כמה אחת הבחורות הולכת להיות ברת מזל זה כבר מחליא.ראיתי הרבה מסכנים וחסרי ביטחון שבאים לפורומים ומנסים להפוך את עצמם למשהו שהם לא.אבל אתה באמת באמת הגזמת אז עצתי לך היא: א.תמצא חיים. ב.באותה הזדמנות תמצא עבודה. ג.תחסוך לעצמך ולהוריך את המחיר של שישיות קרם גוף שאתה מבזבז באופן שבועי. ד.תחזיר לבלוקבסטר את הסרט שאתה חי בו.ועדיף שזה יהיה אתמול

למעלה