הלו... מישהו בבית......?

שרקייה

New member
הלו... מישהו בבית......?

עשיתן לי חרדת נטישה.
מרגריטה תות...איפה את.... גליה

madam pompadour

New member
עבר על "כוחותינו" סופ"ש קשה..../images/Emo3.gif

אז כפיצוי היא הלכה ל- shopping ואח"כ למס הכנסה. היה מענג
ויש מישהו בבית של מרגריטה תות, רק שהיא כרגע "עסוקה"....

הלו? איז דר אניבאדי אין דר?

עובדת. והיום יום עם לימודים בסוף אז בכלל צריך להספיק הכל בקצת שעות. ואם אני כבר פה, מישהי יודעת מתי חוזר הקיץ?
מאדאמה, מה רכשת? אני מתה לשופינג כבר מלא זמן ואין לי גרוש על התחת (וחבל כי דווקא יש מלא מקום על התחת שלי. רבאכ, קופות גמל שלמות אני יכולה לאפסן שם) מאז שרוקנת אותי בלונדון. ודווקא ניסיתי. יצאתי לעלמה לחנות הזותי שכתבתי עליה למטה ולא היה שם שום דבר מעניין. שרקייה בובי קבלי
ותמסרי אחת גם לאמא.

שרקייה

New member
כבר דאגתי...

בעניין המקום על התחת, אבא שלי היה אומר שאם אפשר לשחק שם פוקר 4 ידיים - אז יופי. ובעניין השופינג - מתאים, קבעי יום ושעה נסתכל בחלונות ונקנח במשהו טוב.
גליה

madam pompadour

New member
מון שרי,עשיתי אחלה "שופינג"......./images/Emo3.gif

בסוף נשארתי עם 2 עופות שלמים מהסופר לבקשת אמא שלי רוצה לדחוף להם כל מיני דברים טעימים בפנוכו...(בעעעעעעעעעע)
לא מצאתי כלום
על "החוויות" במ"ה תרשי לי לדלג מסיבות ידועות
אם על הישבן שלך אפשר לאפסן קופות גמל, אצלי אפשר לנהל את הבורסה on-line.... ד"א, מכירה את אחת המעצבות (ולא מעצבנות) של "עלמה". קוראים לה טליה והיא חמודה לאללה...עושה גם עבודות בית... אם את רוצה הטל' שלה, ידעי אותי. יום בסבבי, כמה שאפשר

יאללה קובעת יום ושעה

יום שלישי אחר הצהריים מתאים? מאדאם? שרקייה? תמי? סיבוב? שקית לאסוף אחריכן אם תעשו קקי על המדרכות - עלי. (מתחיל להישמע לי ששלושתינו יחד יכולות להוציא את המשק ממיתון קופות גמל, פוקר בארבע ידיים ולנהל את הבורסה תמי תחטפי לעצמך נישה או שתתקעי עם מט"ח) מי ספונטנית ומצטרפת לסיבוב דבות מאורגן באיזור המרכז? נראה אתכן.

אני גם רגישה וגם ספונטנית...

ביום שלישי אני מלמדת עד 6 6:30 ואח"כ אני פנויה להובלות. אה מרגריטה, איך אני בשבילך?????

madam pompadour

New member
במחילה מכבודכן...../images/Emo12.gif

נאלצת לקחת Rain Check ליום אחר...
יום ג', לצערי, אי אפשי
דווחו קניות.
ועשו חיים
נ.ב. זה לא ה- Check היחידי שהמאדאם לוקחת או כמאמר חז"ל "אין חבר נאמן כמו כסף מזומן".

מה את פוסטמה? (רטורי נשמה רטורי)

תגידי יום אחר. דריייייייייייייימי בואי גם! מבטיחה לשמור אצלי את הארנק שלך בתנאי שתשמרי את את שלי

madam pompadour

New member
תגידי, את ז'ונה ? (רטורי, אין צורך)

ולמה בדיוק כולן צריכות להתגמש לכבוד המאדאם?! מתאים לכן יום ג', תיפגשו
רק תביאו לי

DREAM111

New member
תהנו דווחו ותגרמו לי לקנא קנאת מוות

אוף מי אמר לי לקנות הכל בתחילת החורף
טוב לפחות יש בגדים חמים לנסיעות של סופי שבוע.

RotemDan

New member
גם אני

יום שלישי אבל זה רע מאוד, אז אם יהיה יום אחר, יותר טוב.

שרקייה

New member
אני בפנים. תקבעי מקום פגישה.

אבל לא מאוחר מדי. יש לי עבודה בלילה. יום מענג שיהייה לך מחר. גליה

למעלה