הלו?!?? מה עם "רחובות ניו יורק"???

pumma

New member
הלו?!?? מה עם "רחובות ניו יורק"???

אני חושב שהסדרה "רחובות ניו יורק" יותר מידי זמן בחוץ... חייבים להחזיר את הסדרה הזאת שלפי דעתי הייתה הסדרה הכי טובה ששודרה בערוץ כל מי שחושב כמוני שיגיב...

אני איתך.

אחלה סדרה , שחייבים להחזיר... ראית את העונה השלישית אחרי שאדי מת וג`ייסי ונינה נהפכו לצוות ימ"מ עם המפקח פקר ? זו הייתה חתיכת עונה כל פרק פרק , במיוחד אחרי שנינה חיסלה את הרוצחת של אדי...

אני איתך.

אחלה סדרה , שחייבים להחזיר... ראית את העונה השלישית אחרי שאדי מת וג`ייסי ונינה נהפכו לצוות ימ"מ עם המפקח פקר ? זו הייתה חתיכת עונה כל פרק פרק , במיוחד אחרי שנינה חיסלה את הרוצחת של אדי...

אני איתך.

pumma

New member
בטח שראיתי..

זו הייתה אחלה עונה שבעולם!! תאמין לי כבר לא עושים סדרות כאלה וחבל! אני שונא את כל הסדרות הלא מציאותיות האלה שההוא פתאום מדבר עם האוטו שלו ונותן לו הוראות... בחייאת,על מי הוא עובד? אקיצר, שיחזירו את "רחובות ניו יורק" זו הייתה סדרה אכותית.

pumma

New member
הסיכויים להחזרת הסדרה לפי דעתי...

הם די גבוהים. הרי עבר הרבה מאוד זמן מאז שהסדרה שודרה ואחרי הכל הם יודעים שזו הסדרה הכי טובה שלהם כך ש... אני מקווה לטוב. צריך קצת זמן וסבלנות... דרך אגב סדרות נוספות שאהובות עליי הן ווקר, שירות קרבי, צוות לענין ואם אתה זוכר הייתה סדרה ישנה ששודרה לפני הרבה זמן בשם "חוקי רחוב". זו גם הייתה סדרה חזקה ביותר.

חוקי רחוב

אני לא זוכר... לפני כמה זמן ? אני רואה AXN כבר 5 שנים בערך... ולא ראיתי את הסדרה הזאת... ווקר , זו סדרה שאני חולה עליה... תגיד יש אותה באינטרנט אפשר להוריד פרקים עם תירגום ? כנ"ל שירות קרבי וצוות לעניין... זוכר את כוח מיוחד ? זו הייתה אחלה סדרה.. גם סנטינל לדעתי היה אחלה...

מה?! AXN קיים כבר 5 שנים

הזמן טס

גללללי

New member
ערוץ AXN

קיים כבר כמעט 6 שנים עוד עובדות על הערוץ ניתן לקרוא באתר www.axn.co.il צוות AXN

pumma

New member
חוקי רחוב

אם לא יצא לך לראות חוקי רחוב אז הפסדת בגדול. הסדרה שודרה לפני משהו כמו 6 שנים. סדרה משטרתית עם בלש(שיחק פעם כאפולו קריד מ"רוקי") יכול להיות ראית ואתה לא זוכר. בכל מקרה קשה לי להאמין שתמצא באינטרנט פרקים של כל הסדרות שציינת אבל שווה לך להריץ חיפוש באמיול, קזה, סבבה או כל תוכנה אחרת. אם תמצא תודיע לי.

mg

New member
לגבי ווקר

אין לי מושג. שירות קרבי יש (לפחות היה) באימיול.

סתם מעניין אותי.

אם מישהו ראה אז את העונה השניה של רחובות ניו יורק לפני שאדי נרצח הם היו צוות של ארבעה בלשים... השחקן הראשי של הסדרה שבעה ימים שהיה תחת השם פארקר שיחק שם אז בתור השותף של נינה... ובסוף העונה השניה אדי נרצח . ואז החלה העונה השלישית... אבל העונה השניה הייתה אדירה ביותר... הם חיו תחת פחד מוות אחרי שפארקר נרצח והם פחדו שכל יום הוא האחרון שלהם... והם השתוללו כמו מטורפים... אבל השאלה שלי היא . למה הבמאי המרגיז היה חייב לרצוח את אדי , יום למחרת החתונה שלו עם נינה? הרי אדי התחתן עם נינה... ואז הוא וגייסי נפרדו.. כי אדי היה צריך לעבור לתחנה אחרת... בדיוק כשהם סיימו... להיפרד. אדי נכנס לרכב , (זה היה אחרי שהם סיכלו את השוד בנק שנמשך שני פרקים בקרב יריות מטורף באמצע הרחוב ובמהלכו גייסי נפצע) ואז ג`ייסי מקבל טלפון אדי יוצא מהחניה... ואז אומרים לו... ויליאמס.. אתה הבא בתור... ואז פשוט הרכב של אדי התרומם... למה הסיום המרגיז הזה?

למעלה