הלו,מה נהיה?!

z dead

New member
הלו,מה נהיה?!

מה אתם מדברים לי פה על בסטון הדרעק ועל שארס הנשכן,ומה הקשר של משחק הכדורגל של הנבחרת להפועל ירושלים?! ולמה לעזאזל אנשים מדברים פה על מה אוהבים לשתות ואם ליוני ניר יש חברה?! :) דברו על הפועל ירושלים נטו. ובואו כבר נתחיל את השרשור היכרות. הראשון שיענה לשרשור הזה,יצטרך להתחיל אחרי שיתווספו עוד 10 חברים מהפורום לשרשור. אני כמו דני קליין,מזעזע את המערכת. אם לא תתאשתו,תקבלו קנס.

שiש

New member
כלום לא זז פה

אז התחלנו לאלתר. (ותסלח לי, אבל אתה רומז שהחברה שיש או אין ליוני ניר זה לא הפועל ירושלים נטו???
) מה לעשות ששום דבר לא חדש בהפועל וא"א לדסקס שבוע שלם על משחק אחד? הפורום נראה באמת יותר כמו קומונה, אבל אני דווקא לא רואה בזה משהו רע. לפחות לא עד שהפועל תספק לנו קצת יותר אקשן... גם אני בעד להתחיל כבר עם שרשור ההיכרות.

z dead

New member
חשבתי שאתה עושה שתיקה..הפסקת? :)

מה הקשר לנבחרת ישראל בכדורגל להפועל י-ם כדורסל?!

AGENT SHESH

New member
ראשית - הבהרה

הפורום הזה נקרא פורום "הפועל ירושלים", ולא "הפועל ירושלים בכדורסל", אין זו טעות. הפורום מיועד לשתי הקבוצות - כדורגל וכדורסל. דבר שני - אנחנו ישראלים, יש גאוות יחידה כשהנבחרת שלנו מצליחים, ורוצים לשמוח קצת.. אל תדאג, עוד יומיים כולם ישכחו את הנבחרת עד למשחק הבא..

צודק משה!!!

וגם אם זה היה כדורסל אנחנו ישראלים אפילו בפורום כדורסל מדברים על כדורגל! ומה הקשר שתיקה לא הבנתי!!!

Katan18

New member
הלו!!!!!!!!!!!!!!!

אל תתעסק עם חיים בחיים מה ההתקפה הזאת?????? מה זה מפריע לך שמדברים על הנבחרת???????? מה אתה לא ישראלי?????????

z dead

New member
שוב...

מה הקשר...של הפורום הזה לנבחרת הכדורגל?

מה אתה לא מבין????

תרד מהעץ שנתפסתה אתה מדבר בלי קשר בשיא הרצינות. אין לי בעיה איתך אחי אבל למה דוקא אתה שואל את זה! אפילו שוש ראתה חלק מהמשחק שזה הישג בפני עצמו! אז אחי חבל

Katan18

New member
עזוב!!!!!!!!!!!

אתה עושה את עצמך יותר ויותר מפגר אז חלאס.........

שiש

New member
די,נו

ויכוחים מסוג זה הם בטח ובטח לא מנושא הפורום, נכון? דווקא יש משהו בדבריו של z dead זה פורום של הפועל ירושלים, ואין שום קשר לנבחרת ישראל בכדורגל. מצד שני - כשמיובש פה כל כך אני אישית לא מתנגדת לדיבורים אחרים, בעיני זה עדיף על כלום. אפשר לגלוש טיפה מהמסגרת, כל עוד לא מגזימים. כך או כך אין טעם לריב ולהתחיל עם העלבות, אז מהר לעשות שולם שולם לעולם ולהעביר נושא.

AmiTutiT14

New member
כנס שניה ותקרא תהודעה...

אני לא כועסת עליך שאתה לא נכנס הרבה לפורום, זכותך, ולכן אני מבינה למה אתה חושב ככה. אם תהייה כאן המון, אז תבין שהפורום הזה הוא בעיקר פורום חברתי ושבימי ראשון מדברים פה כמעט רק על כדורסל. בשאר ימות השבוע מדברים גם על כדורסל אבל מערבים הרבה צחוקים ונושאים חברתיים אחרים וזה מה שמיחד את הפורום שלנו. יש גבול כמה שאפשר לדבר על אותו דבר במשך שבוע שלם, כשכמעט אין חדשות בנושא. אז במקום להשאיר את הפורום שומם ויבש, אנשים פותחים הודעות יותר כלליות שקשורות בספורט ולכדורסל בעקיפין, ובכך לא רק שמפסיקים את השממה, גם הופכים את הפורום למגובש יותר. ואני מרגישה גאה ש-2 מהדברים שאמרת שאנחנו מדברים עליהם אני העלתי (באסטון-פרעה וחברה של יוני
) תהייה בטוח שבכל פעם שלמישהו יש רעיון לדיון בנושא הפועל ירושלים נטו, הוא ישר מעלה אותו. בכל מקרה, אני מקווה שהבנת ממה הדיונים האלה נובעים ושהם נקודה חיובית לגמרי

z dead

New member
חצופה

:) הייתי לפניך בפורום הזה. בכלל...אני יכול להיות אבא שלך :) עדיף פורום יבש מאשר פורום סטייל מכבי :)

Katan18

New member
אבאל`ה!!!!

לך תטפל בילדים שלך ותעזוב אותנו בשקט!

Katan18

New member
אבאל`ה!!!!

Katan18

New member
אבאל`ה!!!!