ובראסמי באתר שלהם הם קוראים לזה צ'ולי רוק, אבל אפילו הם אומרים שההגדרה לא יושבת בדיוק על ההרכב...
S Shebo6 New member 23/2/05 #21 ובראסמי באתר שלהם הם קוראים לזה צ'ולי רוק, אבל אפילו הם אומרים שההגדרה לא יושבת בדיוק על ההרכב...
M McBlack New member 23/2/05 #22 10x../images/Emo152.gif | זורו | הוא סמיילי מקסים. תזכיר(ו) לי מתישהו לספר לכם סיפור יפה על הסמיילי הזה
10x../images/Emo152.gif | זורו | הוא סמיילי מקסים. תזכיר(ו) לי מתישהו לספר לכם סיפור יפה על הסמיילי הזה
M McBlack New member 24/2/05 #30 *****../images/Emo68.gif מסתבר שהקיצור של הבלונדה זה בלונד ולא |בלונדינית|
M McBlack New member 25/2/05 #32 המצאתי ארנב () () (^_^) ( ) UU נכון דורש מכות? (= <אני מקווה שהוא יעבור בשלום את ההודעה...>
M McBlack New member 25/2/05 #34 =../images/Emo28.gif, מי ידע שהקיצור הוא קסם ו: () () (^_^) ( ) UU = () () (^_^) ( ) UU נכון חמדמוד?
M McBlack New member 25/2/05 #35 אמור להיות שם רווח ../images/Emo10.gif אז הנה קצת רווח שיהיה לך שמייח!!!: -אני רווח!- -גמני- -כלי- -אין לי כוח לעוד רווחים-
אמור להיות שם רווח ../images/Emo10.gif אז הנה קצת רווח שיהיה לך שמייח!!!: -אני רווח!- -גמני- -כלי- -אין לי כוח לעוד רווחים-