הלו לכולם.....

McBlack

New member
הלו לכולם.....

מאיה, חדשה, 15.5, מכורה למוזיקה ולחיבוקים
ואני צכה מישו שיעזור לי לסווג כמה להקות... <אני פשוט לוידעת לסווג דברים...אני נכת-סיווגים> Adema Apocalyptica symphony x ash 3Doors Down Radiohead Soundgarden Tenacious D (מישו מכיר אותם? הלהקה <צמד> של ג'ק בלאק) Dashboard Confessional HIM CKY Muse Puddle Of Mud אמממ נראה לי שזהו. אה כה ורציתי לוודא שמכירים פה את Grey Daze

McBlack

New member
אני כבר אוהבתותך!!!!!!!

ואין לי מושג מי אתה
איזה שירים שלהם אתה מכיר? <ואיזה אוהב? ואיזה סיגנון הם נחשבים בכלל?>

Dr3am0

New member
אוקיי..

אני שמעתי את כל האלבום שלהם.. וזהו.. פשוט יפה.. הכי אהבתי שם את: Tribute Wonderboy Explosivo והכי הכי:City Hall מלא זמן לא שמעתי אותם.. יודעת מה, יאללה, הם חזרו לפלייליסט

McBlack

New member
אני לא מכירה את סיטי הול ../images/Emo4.gif

אבל פאק, ג'ק בלאק הזה כזה כוסון!!!!! <כנראה שאני הבנאדם היחיד בעולם החופשי שיוציא את המשפט הזה ממנו> ואני אוהבת גם את פרנדשיפ...(= ולא ממש ענית... יש לך מושג איזה סיגנון הם נחשבים?

Dr3am0

New member
הממ..

הייתי מגדיר את השירים שלהם כסופט רוק.. רוק קל כזה, ומצחיק:)

McBlack

New member
רגע

אתה גם בפורום פאוור מטאל! ראיתי את הניק שלך שם מקודם (= אמרת משו על זה שמתנגן לך בראש שיר של dream, לא?

McBlack

New member
האייסיקיו שלי נדפק, כמו של כולם

הרשימה נמחקה לי בלה בלה בלה אומרים לי שזה יתוקן מתישהו בקרוב קיצר אני רק נראית לא מחוברת אבל אני מחוברת, אם אתה שם עכשיו, תשלח לי הודעה למרות שאני נראית אופליין. אני כבר אענה.

ברוכה הבא לפורום../images/Emo140.gif

אממ.. אז ככה: Adema - ניו מטאל Soundgarden -רוק Radiohead - רוק אלטרנטיבי 3Doors Down - רוק Symphony x - מטאל Ash - רוק Apocalyptica - צ'לו מטאל Tenacious D - רוק Muse - רוק אלטרנטיבי CKY - רוק/מטאל Puddle Of Mud - אלט מטאל :)

McBlack

New member
אף פעם לא שמעתי על צ'לו/אלט מטאל

יש לך הגדרות מאיפשהו לסיגנונות? ואני רוצה חיבוקיייייי <כי אני מכורה> לא פרח... מה אני, היפית?!
חיחיחי

אלט מטאל,

זה בעצם מטאל אלטרנטיבי. ובקשר לשני, אין לי כ"כ מושג, סורי. וקבלי
ענקי ממני

Shebo6

New member
חח צ'לו מטאל

אפוקליפטיקה זה שישיית כלי מיתר. יש להם דיסק קוברים למטאליקה וללהקות אחרות, ויש להם חומרים מקוריים. אם הפכתם כלי נגינה קלאסיים למטאל, אז.. אמא'לה. יש בהם משהו מודרני ואולי גוון מחוספס משל הקלאסי, והם לא מוגבלים לחוקים של המוזיקה הקלאסית, אבל זה לא מטאל. אנא ערף קלאסי מודרני, כמה שזה אבסורדי. חח אם את חייבת שם, תשתמשי בצ'לו מטאל, זה נשמע נחמד...

McBlack

New member
בדוגרי ../images/Emo152.gif

זה נשמע כאילו אתה באמת יודע לסווג דברים... חולצות הקיץ שלי עדיין במדף הנוח בארון שלי, ואנחנו כבר באמצע החורף (למה? ככה מיסטר רופ אמר) וצ'לו מטאל באמת נשמע כמו משו אמיתי...וואלה הצלחת לעבוד עליי. בחיים לא הייתי יודעת. יש לך מושג על איזה שירים של מטאליקה הם עשו קאבר?

Shebo6

New member
יש להם דיסק...

Apocalyptica - Plays Metallica By Four Cellos שירים כמו nothing, fade to black... המוכרים מאוד שלהם... הם ממש טובים, כדאי להוריד... ואם את לא משתמשת בתוכנות להורדת דיסקים מלאים (אימיול ביטורנט) תעשי חיפוש אפוקליפטיקה ותורידי את כל השירים שהם שמות של שירים של מטאליקה...

למעלה