הלו לכולם!!!! מה קורה? אני חדשה בפורום אז...חברה תתחילו לצ'אטט ונכיר בייי!!!!!!!!!!!!!!
א א פ ר ת ו ש היחידה New member 20/4/04 #1 הלו לכולם!!!! מה קורה? אני חדשה בפורום אז...חברה תתחילו לצ'אטט ונכיר בייי!!!!!!!!!!!!!!
ר רעותי המתוקה New member 20/4/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני רעות בת 14.. מאוד מקווה שתהני בפורום כי יש פה באמת באמת אחלה של ילדיםםםם אז זהו.... השתלבות נעימה ממני מכל ה- רעות
ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני רעות בת 14.. מאוד מקווה שתהני בפורום כי יש פה באמת באמת אחלה של ילדיםםםם אז זהו.... השתלבות נעימה ממני מכל ה- רעות
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 20/4/04 #3 ברוכה הבאה!!! היי אני מירי ואני בת 13 וחצי מחיפה!!! אני אשמח להכיר אותך אם בא לך :[email protected] )מסנג'ר( והאיסיקיו לא זוכרת כל כך אני יביא לך אחר כך אם תרצי שתהני פה (זה ברור ) ותדעי שיש פה אחלה ילדים חולה על כולם!!!!!! יש פה גם משחקים כיפיים את כבר תביני!
ברוכה הבאה!!! היי אני מירי ואני בת 13 וחצי מחיפה!!! אני אשמח להכיר אותך אם בא לך :[email protected] )מסנג'ר( והאיסיקיו לא זוכרת כל כך אני יביא לך אחר כך אם תרצי שתהני פה (זה ברור ) ותדעי שיש פה אחלה ילדים חולה על כולם!!!!!! יש פה גם משחקים כיפיים את כבר תביני!