הלו להירגע אני כאן...

הלו להירגע אני כאן...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יום מקסים יא שרלילית

לא תגיעי לרמה שלי יא תחת .. יא זנזונת אני דאבה מאושרת את "רזה" ואומללה בנתיים לי יש מחזרים ואת נאדה כלום אפס זירו חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח

שמנמנה הדאבה

מחזרים ??? חחחחחחחחח הרשי לי לתקן אותך. לך יש גברים שרוצים לזיין. אלה גברים שייזינו כל דבר שזז (כולל את גרייס). אל תתלהבי יותר מידי כל אישה הכי מכוערת שתהיה תקבל הצעות לסקס. הרי אין נשים מכוערות יש גברים שיישכבו עם כל אחת.

דאבה

החוכמה היא למצוא בחור אחד טוב מאשר 1000 חרמנים שייזינו קוף לבוש בחצאית. לא שאת קופה את סתם דאבה

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

תדעי שדאבות מפנקות מכל הלב. לא כמו הרזות שרק פותחות רגליים וחושבות שעשו את שלהן.חחחח

sinbad69

New member
טושי

מעבר למראה שלך שהוא יפה בעיניי אני באמת נמשך יותר לשכל שלך.את בחורה חכמה בעיניי. בטח מבאס אותך לשמוע שאת חכמה אבל את גם יפה אל תתבאסי.חחח יש הרבה בחורות יפות בתפוז.אבל חכמה כמוך עוד לא יצא לי לראות.את רק בת 18 ואת מסובבת את כל הבלוג על האצבע הקטנה שלך.

sinbad69

New member
גם יעל בר זוהר דאבה.אז מה?

לפחות יש הרבה בשר שאפשר לחוש לא סתם עצמות.חחח יש רק חיסרון אחד בחורה רזה שהאגן שלה צר אז אתה מרגיש אותה יותר שאתה בתוך הגוף שלה .חחחח

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

לא כל גבר שוכב עם כל אחת. אל תלכלכי על הגברים.לא יפה.

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

אם היא הייתה אומרת שהיא סקסית וחטובה גם היית מגיבה ככה?חחח

sinbad69

New member
למה הניק שלך יום מקסים לכולם?

לא עדיף"יום מקסים לכולם"חחחח

סינבאד

אני אוהבת את האמת. "שמנמנה" לא סקסית ובטח לא שמנמנה. היא דאבה שהסיכוי שלה למצוא בחור טוב הוא אפסי. אז היא שוכבת עם כולם ומתפשטת לפני כולם, וחושבת שהיא סקסית. יש לה אותו סקס אפיל כמו לאריק שרון ( סליחה אריק ). הניק המתאים לה זה "מיזרן לכולם".

../images/Emo3.gifחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח איזה תחת יפה יש לאמא שלך...... היא מקבלת מאחורה מערבים נכון ....
מעניין כמה זה עולה לזיין אותה מאחורה חחחחחחחחחח לא לא זה בחינם ...... כי אלו הם הערבים שקיבלו את השטחים.... וזה היה אחד התנאים לפינוי... לזיין את אמא שלך מאחורה ......... חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח ודרך אגב אני הרבה יותר מושכת ממך יא אומללה לכי חפשי לך חיים אחרים ...

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

מה זה בחור טוב בשבילך? יש גם חטובות וסקסיות ששוכבות עם כולם. תיזהרי במילותיך. האמת שהניק שלך מוכר לי משידורי המבוגרים. אני רק לא זוכר אם זו את או מישהי אחרת.

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם-חתיכת גועלית

תמיד שאני חולף על יד המסר הזה אני נשפך מצחוק.חחחחחחחח לא יודע למה?זה עצוב כמה שזה מצחיק אותי.חחחחחחחחח

שמנמנה סקסית מבט מקדימה

היי שמנמנה שמעתי שמחבלי חמ"ס קיבלו 2 אופציות אחת להיפגש איתך והשנייה להתאבד. בינתיים כל מחבל שקיבל את האפשרויות האלה בחר להתאבד.

למעלה