שלום לך אני שני ואמממ תהני לך
B Blue Aura New member 23/1/07 #13 ג'יזוס!../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif סתם, ברוכה הבאה וכל השיט הזה. אני הילה.
ש שוקולד פצפוצים New member 23/1/07 #24 חחח איזה חמודים כולם ואני לא אהיה שיר...כי זה באמת יהיה מבלבל אני אהיה...טוב לא יודעת...תקראו לי איך שבא לכם אוהבת
חחח איזה חמודים כולם ואני לא אהיה שיר...כי זה באמת יהיה מבלבל אני אהיה...טוב לא יודעת...תקראו לי איך שבא לכם אוהבת
ג גליזה New member 23/1/07 #26 אולי שירפוצים?(שיר פצפוצים../images/Emo3.gif)../images/Emo6.gif אנחנו כבר נלמד לתת לך שם חיבה עם הזמן
אולי שירפוצים?(שיר פצפוצים../images/Emo3.gif)../images/Emo6.gif אנחנו כבר נלמד לתת לך שם חיבה עם הזמן
ה הירח מאיר תמיד New member 24/1/07 #29 הלווו? מי זה מדבר?../images/Emo3.gif בכל אופן, אני קרן בת 16 ו8 חודשים מקנדהה
9 999שקד דגן New member 24/1/07 #30 שלום../images/Emo24.gif אל תקבלי רושם מוטעה, אנחנו חבורה די נורמלית...פשוט הכניסו לנו משהו לקפה. נראה לי. אני מקווה היי! אני שקד,16,עפולה,מנשמע?
שלום../images/Emo24.gif אל תקבלי רושם מוטעה, אנחנו חבורה די נורמלית...פשוט הכניסו לנו משהו לקפה. נראה לי. אני מקווה היי! אני שקד,16,עפולה,מנשמע?