הלו ישראלים בחול

זהר nj

New member
הלו ישראלים בחול

זה מוזר אבל ל מרחק ו לזמן יש את ה מוטיב הזה ש הם מאירים לנו ארועים ..חוויות..נופים..מראות מ נארץ.. פיגוע רודף פיגוע ו אנחנו רחוקים כל כך..ו רואים ש המדינה הכל כך אהובה עלינו נמצאת בבעיה רצינית יש שיר ש מתנגן לי בלב כל שנה עד גיל 14 היינו הולכים עם אמא ל ביית הירוק לטקס... אח..הטקס..צריך ל התלבש יפה..ן לא לצחוק.. וכל שנה ברוריה הייתה עולה ל במה ו שרה את השיר הזה ש משום מה הוא עולה לי בימים האחרונים חיפשתי תמילים של השיר הזה ולא מצאתי אבל את אחד הבתים אני זוכר עד היום כי בבית הזה אמא היתה בוכה ואז לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.. כבר כאבנו אלף צלקות עמוק בפנים הסתרנו אנחה כבר יבשו עיננו מלבכות --אמור שכבר עמדנו במבחן את הגשם תן רק בעיתו ו באביב פזר לנו פרחים ותן לה ל היות שנית איתו .. יותר מזה אנחנו לא צריכים.. יאללה כמה שנים עברו..והכל אותו דבר במדינה הזו.. סאמממאק..אמור שכבר עמדנו במבחן זהר

marsala

New member
גפן בטוח תדע

אני מכיר את השיר וגם את מי ששר אותו למרות שאני לא זוכר את שמו כרגע שיר של כואבים... מוייש

זהר nj

New member
שלמה ארצי..בן 23 או 24

זה היה אחד השירים הראשונים שלו [אני חושב]

זהר nj

New member
גפן??מי זו תזכיר לי...

נראה לי ש היא לא מכירה אותי יותר זהר

Gefen

New member
היי זוהר הינני...../images/Emo140.gif

חזרתי אליכם חברים ..אחרי רביצה ממושכת מול החומר בכלכלה ושבירת ראש שלא מהעולם הזה...עכשיו כשהכל מוכן למשלוח מחר אני יכולה גם לשיר שירים, לפטפט, ולאמר לזוהר שהוא דווקא מוכר לי מאיזשהו מקום אם אני לא טועה
.. אז זוהר, במיוחד בשבילך וגם לכל מעריצי שלמה ארצי, אני מצרפת אתר מושקע במיוחד שמוקדש לזמר הנפלא הזה ...עם מילות כל השירים של כל האלבומים שלו ופירוט אוטוביוגראפי מדהים. אם תכנס לאלבום "אהבתיהם" תמצא את מילות השיר הזה שם.. גפן

זהר nj

New member
הי גפן..

אט אט מתפזר הערפל ואני מתחיל ל היזכר ודרך אגב אני לא בקטע של שלמה ארצי אני בקטע ..של הילדות ו של געגועים לארץ ממ....כן ניזכרתי ..גפן... זהר [בורח]

למעלה