הלו, ירושלמים, כלטוֹב אִתכם?
A adipo New member 11/6/03 #3 ../images/Emo10.gif אני חושבת שבפיגוע הזה ירדו לי דמעות, לא רק בשל הפיגוע, אלא בשל הפחד ששנה הבאה אני שם, בירושלים, ולמרות שבכל מקום מסוכן וזה לא ימנע ממני להגיע לעיר האהובה, זה עדיין מפחיד. מאוד.
../images/Emo10.gif אני חושבת שבפיגוע הזה ירדו לי דמעות, לא רק בשל הפיגוע, אלא בשל הפחד ששנה הבאה אני שם, בירושלים, ולמרות שבכל מקום מסוכן וזה לא ימנע ממני להגיע לעיר האהובה, זה עדיין מפחיד. מאוד.
S ST New member 12/6/03 #7 וכבר דאגו להגיד לי היום ../images/Emo29.gif ש"אולי בכל זאת תשארי קל"ב בשנה הבאה? מה יש לך לחפש שם?"
א אוֹחַ New member 12/6/03 #8 ../images/Emo8.gif "בכו לאבלים ולא לאבידה - כי היא למנוחה ואנחנו לאנחה."
א אוֹחַ New member 12/6/03 #9 ../images/Emo5.gif כמובן שצ"ל: ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
ה המוזרה New member 12/6/03 #10 גם ממני נעתקו המלים מה יש לומר? הייתי בלימודים ולא שמעתי על הפיגוע עד עשר בלילה. ולחשוב שרק לפני שבוע היתה הפסגה בעקבה והיה כאן צליל של תקווה לשקט.
גם ממני נעתקו המלים מה יש לומר? הייתי בלימודים ולא שמעתי על הפיגוע עד עשר בלילה. ולחשוב שרק לפני שבוע היתה הפסגה בעקבה והיה כאן צליל של תקווה לשקט.