הלו :) חדש!

A l o n 1 2 4

New member
הלו :) חדש!

בעודי משוטט במערכת הפורומים קלטתי שיש פורום לתכנית שאני הכי אוהבבב! "קצרים", ישר הכנסתי למועדפים..חיחיח..P: אז , שלום, קוראים לי אלון, בן 17.. אפשר להגיד שאני דיי מכיר כמעט את כל המערכונים של התכנית, כי כולם אצלי על המחשב..חחח וכל פעם שאין מצברוח, או שסתם אני מתגעגע לתכנית אני פשוט רואה איזה פרק לשפר את המצברוח, תאמינו לי זה עובד פלאים.. למרות שכבר נמאס..כי אתה מכיר כבר הכל בעל פה..חחחח בקטנה עוד מעט מתחילה העונה השנייה..מצפה לזה מאוד מאוד, כמו כולנו! :) אז לילה טוב לכולם...! מבטיח להכנס ולהתעדכן מידי פעם.. נ.ב.- קרן מור פשוט...מדהימההה!!!

tamar112

New member
היי אלון../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה...אני תמר...אולי תעזור לי להחיות קצת את הפורום אה? אני גם חושבת שקרן מדהימה...דיברתי איתה פעם...היא מותק ובכלל היא השחקנית שאני הכי אוהבת ומעריה בארץ...ראיתי אותה כמה פעמים ברחוב בנוסף לזה שדיברתי איתה...ובסןף החדש אני כנראה הולכת לראות אותה שוב!!! אבל על דבר אחד אני מתנגדת בכל מאודי! אם אתה באמת אוהב את "קצרים" למה להוריד פרקים מהאינטרנט? קשה להשקיע 50 שח?!?! (אני לא זוכרת יכול להיות שזה עלה 40). זה מסוג הדברים שיכולים להביא לי ת'סעיף...כי אנשים מתפרנסים מזה....אנשים שעשו לך כיף...אז למה לפגוע בהם? שלא נדבר על זה שזה לא חוקי בכלל...תקנה את ה-DVD יש שם פספוסים וגלריית תמונות מהסט...מצחיק לאללה...תקנה תקנה

A l o n 1 2 4

New member
תגובה..

לתמר- אמ..אני לגמריי מסכים איתך, שצריך לקנות את הדי וי די וכל זה... אני למשל מאוד משתדל לקנות אלבומים במקום לצרוב או לקנות מזוייף...קניתי למשל לאחרונה את האלבום של שירי מימון- "שירי מימון", אגב זמרת מדהימהההה, קניתי גם את האלבום ריבירט של ג'ניפר לופז..אני דיי נגד בקטע של הורדות, אבל, לויודע אם אני אתחיל לקנות כל יצירה עכשיו אני פשוט יתרושש וההורים שלי לא נותנים לי להוציא על הדברים האלה כסף, אז מה שנשאר לי זה להוריד את הפרקים באמיול...מצטער אין לי פשוט את התקציב.\= חוצמזה זה לא כזה ביגדיל, גמככה אני יכול פשוט להשים בוידאו הקלטה ואז יהיו לי את הפרקים, רק שפה עשיתי את זה בדרך שונה..חח בכל אופן אחשוב על האופציה של לקנות כשתיהיה העונה השניה של קצרים.. כמה שאלות לי אלייך: 1) הדיוידי הוא לכל הפרקים של העונה או כמה פרקים בכל דיוידי שמחולקים לכמה דיוידיים? 2) ידוע לך במיקרה על מקומות נוספים בהם קרן מור לוקחת חלק?! אני ממש מעוניין ללכת להצגה שלה או משו כזה אם יש בהבימה... יואוווו לפגוש את קרן מור ברחוב, גאדד איזה כייף.חחחח, זה ממש כמו להרגיש כאילו אתה עושה איתה מערכון ברחוב, (יש בקצרים הרבה מערכונים ברחוב...) במסגרת החייאת הפורום..חחח, הייתי מציעה שכל אחד יגיד מערכון שהצחיק אותו והוא זוכר אותו במיוחד!: אני מתחיל...היא איזה מערכון אחד עם ריקי בליך וקרן מור. בוא ריקי מספרת לקרן על איזה וילוןןן מדהייים שראתה "דייי" ומה עוד?! מתצוגה "דיי" במחיר מדהיםםם "דיי" חחח ואז "דיי, דיי שתקי כבר כמה אפשר לשמוע אותך דיי!!" חחח מקווה שזוכרים פה את זה, ואני לא צוחק עם עצמי...חחחחח

tamar112

New member
היי אלון

תשובה לשאלתך הראשונה: יש שני דיוייאים עם כל הפרקים. ולשאלתך השנייה: היא מופיעה בהצגה "אשה בעל בית" בקאמרי שאותה ראיתי 3 פעמים, יש לי את המחזה כתוב ויש לי את הווידאו... בדצמבר הולכת לעלות הצגה חדשה...רק קרן ותיקי דיין..."לילה טוב אמא" היום הזמנתי כרטיסים!!!!!!! אין אני מכורה לקרן...אין לך דיברתי איתה פעם בטלפון, אמא שלי והיא היו ביחד באוניברסיטה...סתם....הלוואי..!!!

tamar112

New member
שלחתי לך מסר אישי שבו היה כתוב

להצביע לקצרים בתחרות מסך הזהב...!!! ותשלח לאנשים שאיתך בפורום ושהם ישלחו וכאלה....טוב? תלחץ כאן כדי להכנס...ותשלח תשלח תשלח.! גם אני אנסה לעשות מס פרסום.... אה...ואם אתה לא רוצה לשים את התעודת זהות שלך תנסה לזייף! בה ביי

יש לך אולי את המערכון ההוא ש...

משתתפת בו יעל פוליאקוב? אני לא זוכרת בדיוק מה היא עושה שם... אבל אני חייבת להשיג את המערכון הזה... אשמח אם תוכל לעזור לי... אפרת!

למעלה