הלו חברים !

ERerERotem

New member
הלו חברים !

בואו נעסיק אחד את השני עד שאי.אר יעלו על מסך הטלוויזיה שוב... כי "גיא פינס" מרדים אותי... אישית דברו על מש´ו.... נהלו דיון סוער.... AnyThing!

או! או! או! או!

אם היו נותנים לכם לשחק דמות מסוימת, איזה דמות הייתם רוצים לשחק? *בורחת*

ERerERotem

New member
ברוווווווווווווווווווווווווווווווור

שאבי !!! כי אז גם הייתי חמווודה, גם הייתה לי דמות מדהימה... גם הייתי אוהבת לשחק אותה... וגם הייתי מתנשקת עם קרטר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיייי חיייייייי חיייייייייי חיייייייייי !!!!!!!!!!!!!! יכויעקכילדכבנלגחנכועיגלחמנשדלבמלח´יעןידשמלכנגעח´יךכלשחכךלדח !

מיכל ק

New member
לשכוח no way

את האמת שזה מאוד לא מקורי אבל גם אני הייתי רוצה להיות אבי יש הרבה הטבות
מצד שני אבי יש רק אחת היה מעניין להיות דמות שלא קיימת באי אר

חחחחחחחחחחח............./images/Emo6.gif

טוב, נו, זאת, הייתה שאלה קלה מדיי..
גמני רוצה להיות אבי! (משום מה...
) אוף.... אוף............ גמני רוצה להיות שחקנית!
טוב, אני לא בדיוק רוצה אבל אמ... זה יהיה כיף.
לא? טוב, אני לא יודעת מה אם מאורה, אבל אני במקומה הייתי מתחרפנת ברגע שהייתי קוראת את התסריט של לוקדאון...

~*~gaL

New member
אבי :)

סיבות? 1. שיחקה קרוב מאד לסאלי פילד. 2. כמו שכתבו: נישקה את נוח וויילי! וניתן כמובן להוסיף את גוראן! היא נישקה את שניהם! *הלוואי עליי...* 3. הדמות שלה מרתקת ומדהימה והרבה אוהבים אותה.

סולסיטה

New member
אני דווקא הייתי הולכת קרול! ../images/Emo6.gif

מכמה סיבות: 1. היא אחת הדמויות היותר אהובות, יותר טובות ומתוקות, יותר מעניינות ומרתקות ומלאות... בקיצור- אחת מה-דמויות! 2. נו, באמת... לזכות בג´ורג´ קלוני - אני צריכה להסביר בכלל?
3. ג´וליאנה עבדה עם ה-צוות של ER, אנשים שהייתי מתה לעבוד איתם ולהכיר אותם: ג´ורג´
(כבר הזכרתי?), שרי, אנתוני, נואה, אפילו וויבר ואלכס וגם קצת מאורה... כל השחקנים שאני הכי אוהבת ומעריכה ב-ER.

למעלה