הלו חברים ! סיפור ושאלה..

slightly

New member
הלו חברים ! סיפור ושאלה..

הסיפור: הסיבה לכך שלא הייתי כאן כמה ימים היא שהרגשתי מאד לא טוב. במשך שבוע סבלתי מכאבי ראש מאד חזקים שלא הגיבו לשום טיפול, עד שבסוף אישפזו אותי. עשו לי ברור שכלל גם CT מוח (שהיה תקין). הזריקו לי לוריד חומר ניגוד שאותו אסור לקבל במקביל לגלוקופז´ שאני לוקחת. לשם כך הפסיקו לי את הכדורים 12 שעות לפני הבדיקה עד 24 שעות אחרי הבדיקה. עכשיו לשאלה: מה אני עושה כדי לשמור על האיזון ולמנוע השתוללות של הסוכר ? עד מחר אני בלי כדורים. בבית חולים אמרו לי "לא נורא", אבל אני קצת מודאגת. יש לכם רעיון \ המלצה \ פיתרון זמניים ? והסוף של הסיפור: נכון לעכשיו - כנראה שמדובר בדלקת של אחד העצבים שנכנסים למוח. התרופה היחידה שעזרה לי היא פרקודן (מהמשפחה של המורפיום). חג שמח ממני - סוכרתית בהווה ונרקומנית לעתיד ...

עמית 29

New member
פתרון אפשרי

סלייטלי, קודם אני מצטער על מה שאת עוברת בימים אלו... אני בטוח שזה לא קל! לגבי מס´ השעות שאת צריכה להיות ללא כדורי גלוקופז´, ניתן לאכול מזון שאין בו כמעט פחממות ---> המון ירקות ומכל הסוגים כולל אדומים. ללא לחם ושאר מיני הפחממות. אין שום בעיה לגוף להסתדר עם זה ובוודאי למס´ שעות מצומצם. הגוף שלך במקרה כזה ידאג להשלמת החסר (הכבד) אם יהיה חוסר, ומצד שני לא תעמסי סוכר "חיצוני". בהצלחה ושתיהי לנו בריאה!

הי סלייטלי...

אין לי תשובה לשאלה שלך כי אני לא מבינה ממש בנושא הזה אבל אני רוצה לאחל לך שתרגישי יותר טוב...
ושבהודעה הבאה שלך תרשמי לנו שהכול בסדר איתך...
...

לזר

New member
גמר חתימה טובה סלייטלי

עזבי את האיזון זמן מה. העיקר שתתגברי על הדלקת. תרגישי טוב.

איליקו

New member
החלמה מהירה!

היי Slightly, נעדרתי יום וחצי ורק עכשיו נודע לי. אני מקווה שמצבך השתפר ומאחל לך שתחלימי ותחזרי במהרה לקו הבריאות. בקשר לתרופות אל תדאגי. כמו שנאמר כאן אם את אוכלת רק ירקות ולא פחמימות ערכי הסוכר שלך יהיו דומים למצב בו היית לו נטלת כדורים. Slightly, שוב החלמה מהירה ונשמח לראותך במהרה פעילה כבעבר בפורום. אם יש משהו שאנחנו או אני באופן אישי יכולים לעזור אנא אל תהססי לומר לנו. את יודעת שאנחנו כאן כמו משפחה. גמר חתימה טובה, איליקו

slightly

New member
תודה לכולכם

אני מרגישה קצת יותר טוב. הראש עדיין
מתפוצץ
חלק מהזמן, חלק מהזמן מצליחה להתגבר בעזרת הפרקודן. משתדלת לא לקחת יותר מפעם ביום שלא לפתח תלות. צום קל למי שצם. אני לא. גמר חתימה טובה.

לזר

New member
קצת לגבי הפרקודן

אני מניח שכבר קראת עליו, אבל הנה לפניך סיכום מלומד בקישורית תיהיה בריאה ומהר, מהר...

תירץ

New member
התמכרות לפרקודן

לליאה שלום, אני מקווה שאת מרגישה בטוב כעת.
אין סכנה של התמכרות לפרקודן אם את לוקחת אותו בזמן כאבים. הכאבים יפסיקו ואת תוכלי להפסיק אותו ללא שום בעיות. הבעיה היא סטרואידים. אם נותנים לך סטרואידים כנגד הדלקת, והבצקת שנוצרה סביב העצב - זה עלול לגרום לערכי סוכר בשמים. תהיי בריאה וחזקה. שנת בריאות. תירץ. סתם בשביל הסקרנות - היכן את עובדת? עדיין תירץ.

slightly

New member
תודה תירץ

אני מרגישה יותר טוב ולא בזכות הפרקודן. אחרי הכדור השלישי הוא הפסיק להשפיע משום מה אפילו שלקחתי שני כדורים בהפרש של שעתיים זה מזה. מה שכן עזר פלאים זה אקופונקטורה. אחרי טיפול אחד הכאבים חלפו לשעות רבות, אחרי הטיפול השני המצב עוד יותר טוב. כרגע הכאבים ברמה נסבלת. פשוט מדהים איך זה עובד. סטרואידים אני לא לוקחת. סתם בשביל הסקרנות - אני עובדת בפגיה.

alpha31

New member
לא נעים, אבל יש פתרון

והוא תזונה נכונה ותוספות מזון ייחודיות להשבת שיווי המשקל ההורמונלי של גופך. אם תרצי אין זו אגדה!!! זה יעלה לך בשעתיים מזמנך והקשבה.

למעלה