הלו חברה

ביאנה

New member
הלו חברה

זה הרי פורום של ספרות ושירה לא רק שירה, ואני הרי חובבת ספרות מושבעת. חשבתי אולי שניתן להתחיל דיון בנושא ספרים. אני יודעת שיש כמה משתתפים בפורום שכותבים סיפורים ואני מאחלת להם הרבה הצלחה, אך כוונתי היא לספרים, רומנים מוכרים, שיש הרבה מה לדון עליהם. לא מזמן סיימתי לקרוא את ``אשת איש`` מאת שלי יחימוביץ` וזה ספר נחמד מאוד. לא הייתי אומרת מדהים או מטריף משום שיש מה לשפר ולתקן והסיפור עצמו הוא קצת קיטשי. אם תשימו לב להודעה שכתבתי כתגובה לשיער שלי ``בלעדיך`` על איך שניתן לאבד את עצמך מרוב אהבה על זה בדיוק הספר מדבר. יש מישהו שקרא אותו ומעוניין לדבר עליו? אם לא קראתם אז אני ממליצה נ.ב. מישהו פה אוהב את אהרון אפלפלד וקרא את ספריו: ``מכרה הקרח``/``עד שיעלה עמוד השחר``/``מסע אל החורף``/אחר? אשמח לדבר גם עליהם. וגם על הספרים של רם אורן במיוחד על ``אות קין`` המדהים.

*קסנדרה

New member
ביאנה - כל הכבוד !!

ביאנה אשמח שישתפו פעולה, אשמח אם נדון פה בספרים שנקראו, או שיש עליהם המלצה חמה לקריאה מפי אחד/אחת הקוראים. תתחילי ונשתף פעולה איתך קסנדרה

ביאנה

New member
אז אולי

תעני לי את. איזה ספרים את קוראת? אני בטוחה שקראת הרבה ספרים! האם קראת את אשת איש? את אוהבת את אפלפלד? אה ושכחתי גם את אגאטה כריסטי המדהימה. למרות שאני לא אוהבת ספרי בילוש היא הצליחה לכבוש אותי בספריה המדהימים. ואיך בכלל העזתי לשכוח את הארי פוטר הספר שהזכיר לכולם מה הספרות יכולה לעשות. מה שמאוד חבל זה שהיום שוחרי ספרות נחשבים ``חנונים``. אני חושבת שדווקא אנשים שלא אוהבים ספרות מפסידים עולם ומלואו! ואולי אפילו יותר. מה דעתכם?

פרח-בר

New member
רעיון/בקשה - לשיפוטכם...

היי ביאנה, רעיונך נפלא בעיניי !!! לי יש בעייה איני מספיקה לקרוא אז...לצערי הרב לא אוכל להשתתף בדיון מעמיק ביצירות אותן קראת או שאחרים קראו. ואיך בכל זאת אוכל להשתתף??? ברשותך הנה רעיון: אולי תספרי מה אהבת/לא אהבת/הרגיז/הזדהית וכו` ביצירה מסויימת, כלומר תעלי זאת כסוגיה או נושא לדיון בפני חברי הפורום?? צורה כזו של דיון תאפשר, לעניות דעתי, לי ולעוד ברים להביע דעות ואלי לרוץ לקרוא הספרים וכך נצא כולנו נשכרים. רק רעיון... :)

ביאנה

New member
חברה מה קורה לכם

אשמח לדון אתכם על ספרים אבל תגידו אם קראתם או לא ואיזה ספרים קראתם כי אני לא רוצה לדון על ספרים שאף אחד לא מכיר!!!!!!

למעלה