הלו חביבות תחרות גילגולים. שרשרו את הדוליז. התפקדונה שופטות. השלב הבא הוא ימא הביינים.
ז זוהר נוגה New member 11/1/06 #1 הלו חביבות תחרות גילגולים. שרשרו את הדוליז. התפקדונה שופטות. השלב הבא הוא ימא הביינים.
מ מדאם פוטיט New member 11/1/06 #3 הא../images/Emo10.gif לא הכנתי אפשר קצת הארכת זמן? נו אני יודעת שזה חוצפה מצידי אבל..?
K kesemotek New member 11/1/06 #6 ../images/Emo85.gif נאממ סורי על הבורות אבל... מה אני אמורה לעשות? נוו אל תצחקוו אני אף פעם לא הייתי שופטת
../images/Emo85.gif נאממ סורי על הבורות אבל... מה אני אמורה לעשות? נוו אל תצחקוו אני אף פעם לא הייתי שופטת
B BiDriL New member 11/1/06 #8 ../images/Emo185.gifממש בוקשי היה זמן ../images/Emo12.gif אני אתחיל עכשיו..אבל לא היה זמן באמת.
B BiDriL New member 11/1/06 #9 ../images/Emo185.gif11 ימים.זה נורא מעט. תפתחי עוד שבוע וחצי ככה. יש המון לחץ בבצפר ואי-אפשר להספיק
ז זוהר נוגה New member 11/1/06 #12 אני מצטערת חיכיתי שלו"ח יפתח כדי לשאול אתכן, אבל לו"ח לא נפתח, וחשבתי שיכעסו עליי ויגידו שהייתי צריכה לפתוח קודם
אני מצטערת חיכיתי שלו"ח יפתח כדי לשאול אתכן, אבל לו"ח לא נפתח, וחשבתי שיכעסו עליי ויגידו שהייתי צריכה לפתוח קודם