הלו חבובים :)) וחבובות...=)))

moshe alfasi

New member
הלו חבובים :)) וחבובות...=)))

אני חדש פה... אני כותב עם חלק מהאנשים פה בפורום מוסיקה שחורה... המנהל שלכם הזמין אז אמרתי למה לא?! :)) שיהיה לילה טוב למי שפה... ולמי שלא... בוקר או צהריים...:)) סלאמת'ק!

FunkyGiraffe

New member
לההה משה!

טוב תכירו זה משה והוא בן 18 אם אני לא טועה מירושלים [ עוד אחד?!?!? =] ] ברוך הבא אחי
אתה מבסוט מהאלבום של מתיתיהו? הוא אשכרה נהיה פה שיחת היום חח

moshe alfasi

New member
כה כה כה...

משה אלפסי בן 18 מירושלים... :)) והאלבום של מתיתיהו הוא אחד האלבומים הטובים ששמעתי בזמן האחרון.. אחד החזקים והמפתיעים! מקווה להשתלב פה איכשהו...=\

parnar

New member
איפה שאני יושב בד"כ, אין פה כיסאות

אז יושבים על הרצפה

parnar

New member
עקב הצמצומים אנו נאלצים לפטר אדומים

סתםםםםםםםםםם

Shani276

New member
לא לא,תוותר על הסתם.אני רוצה שתגיד

את זה שוב,אבל הפעם בצורה כזאת שהמשפט "נאלצים לשנות משרות אדומים ולהחליפם לכחולים" ישתלב איכשהו.סומכת עלייך.

parnar

New member
לא נראה לי.... המקסימום שאני יכול

לעשות זה להוריד את האדום וזהו. או אדום או כלום, מה בא לך?

מה פתאום לא תשתלב ?? :)

היי, אני יעל בת 15.5 מת"א ואני כבר מאוהבת בך! מה זה החוסר בטחון עצמי הזה? צ'יר אפ האני..

moshe alfasi

New member
היי חבובה...:))

אין לך מה להיות מאוהבת בי... אני לא גרופי של הדג...חחח נעים מאוד יעל...=))

בוא'נה אני בטוח מכירה אותך...

חחחחחחחחחחחחחחח שאלה מוזרה- סבתא ש'ך או מישו גר\ה בקטמון?

moshe alfasi

New member
אממממממממ....

אני הייתי גר בקטמון עד גיל 13 בערך... קטמון ט'... סן מרטין שליטה..חחח עכשיו אני גר בצור הדסה... אחלה מקום... ת'ם מוזמנים לנרגילה...:)) ולמדתי בגבעת גונן שזה בשכונה שם עד י"ב... עכשיו אני מחכה לגיוס ב20 למרץ... עוד חודשיים למנייאק! :)))

FunkyGiraffe

New member
חחחח

גם משה אסרף מהדג גר בסן מרטין ולמד בגבעת גונן [ואל תשאלו אותי מאיפה הידע הזה.. הכל בשמת הכניסה לי למוח! חוץ מסן מרטין כי בדקתי ברישומון
]

moshe alfasi

New member
אני יודע...

נראה לי שאחת מהשכבה שלי היא קורבת משפחה שלו...=\ קיצור אחלה בית ספר...חחחח וסן מרטין כבר לא מפחיד כמו פעם חוץ מהרצח שהיה לפני שבועיים...P=

למעלה