הלו"ז שלי לחופש
זהו הלו"ז שלי שאני מתכוון לנסות ללכת אחריו כדי להתאמן בחלומות צלולים. בימים רגילים בהם לא הולכים למסיבה או לפעילות כלשהי:
בערב ללכת לישון ב11 - 12. לכוון שעון לאחר כ4-5 שעות שינה. לנסות ווילד (לאו דווקא כדי להכנס לחלום צלול, אלא יותר כדי להתרכז ולהתאמן), ואז אח"כ להגיד בלב שיהיה לי חלום צלול, ולחזור על איזה משפט כמו "אני עכשיו הולך לישון", "אני מודע בחלומות שלי" "בבוקר אזכור את החלומות", נניח אפשר לחזור על כל משפט כ4 פעמים. הייתי ממליץ גם להגיד אותו בלחישה (לא רק בלב) כשניסיתי את זה שלשום היה לי חלום צלול.
בבוקר אחרי ה4-5 שעות שינה, אפשר לנסות את הדברים הבאים: לרשום את החלומות ביומן חלומות. אני בבוקר הייתי מכוון שעון לעוד 3 שעות למשל למקרה שהווילד לא יצליח, אז ככה אני לא אשן כמו משוגע עד אחה"צ ויהיה לי קל להרדם בערב ולנסות שוב. לסדר את שעות השינה (אפילו שזה חופש). לפי הווילד שניסיתי שלשום, ראיתי שלמרות שהייתי צלול (בחלום שלא כתובצאה מווילד, הייתי עייף וזה אולי בגלל שלא התעוררתי מספיק לכן אני מניח שמידת הצלילות שלנו קשורה למדית הערות שלנו בבוקר, לכן אני הייתי בפעם הבאה מנסה להתעורר לגמרי ולחזור לישון בעזרת ווילד). להיות ער למשך 10 דקות - 15 דקות, בזמן הזה לשטוף פנים, לקרוא משהו על חלומות צלולים או סתם לחשוב ולפנטז על כך שמצליחים ווילד
כשחוזרים למיטה לחזור שוב על משפטים כמו "אני אהיה מודע וצלול ואזכור לייצב את החלום" לחזור על זה כמה פעמים. לנסות ווילד בשיטה שרוצים (למשל שיטת המוסיקה). אם אתם רואים שלא הכי הולך לכם ואתם שוכבים כבר הרבה זמן בלי הרגשה של התקדמות, הייתי מנסה להסתכל לעין השלישית אני יודע שזה משפיע. אבל אם בכל זאת אתם רוצים להפסיק, הייתי מנסה מיילד. חלומות פז, Variety-
זהו הלו"ז שלי שאני מתכוון לנסות ללכת אחריו כדי להתאמן בחלומות צלולים. בימים רגילים בהם לא הולכים למסיבה או לפעילות כלשהי: