הלו"ז שלי להיום

מעין26

New member
הלו"ז שלי להיום

אז המכשפה החליטה להגיע בכל זאת אתמול בערב וזה אחרי שבבוקר עוד עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית כמובן (שלא נדבר על 3 בדיקות ביתיות בהפרש של יומיים אבל מי סופר). בכל מקרה היום אני אתקשר על הבוקר ואסע למרפאת פוריות כי חייבים לבוא ביום הראשון של המחזור ונראה מה ימליצו לי שם. אני מאמינה שהשלב הבא אחרי האיקקלומין זה זריקות לא? זהו כנראה שאצטרך לעבור לפורום פוריות בקרוב מה שלא חשבתי שיגיע. ואחר כך בצוהרים אני נפגשת אצל רופאה של רפואה משלימה שתמליץ לי איזה טיפול אלטרנטיבי הכי מתאים לנושא הלחץ והשחלות הפולוצסטיות שלי. נכון שהולך להיות לי יום מרתק. ומה הכי מרגיז אותי שכל חודש הסימנים להריון יותר ויותר חזקים אצלי ואז הצפייה יותר ויותר חזקה והנפילה בהתאם. החודש היו לי ממש סימנים לפי הספר עייפות ותאבון וכאב בציצי ואפילו כאב בגב(תודו שזה שווה) אז מה לכל הרוחות קורה אצלי. ומסכן הבעלול שאני כל חודש משגעת אותו עם החודש זה החודש. טוב רק שש בבוקר ואני טוחנת לכם. אם יהיה משהוא מעניין אצל הרופאה אעדכן.

נעמולה

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ ../images/Emo24.gif

צריך להיות אופטימים...יש לך יום יותר מעניין מאשר לרבות מאיתנו... אותי מעניין נושא הרפואה האלטרנטיבית, אז ברור שאני מחכה לעדכון

Galit29

New member
מעיין משעמם היום לא יהיה לך

אבל אני שולחת לך
ים ו
ות ומקווה שיהיו לך בשורות טובות ממש בקרוב. לפעמים צריך לעשות דברים שאנחנו לא מאמינים שנצטרך לעשות, כל אחד שואל את עצמו למה זה מגיע לי, אבל אין ברירה והחיים ממשיכים ואל תעלמי לגמרי לפורום פוריות גם פה נשמח אם תשארי ב
החם והאוהב שלנו.

u z a

New member
מעין את נשארת כאן!

טוב, היום הזה כנראה מאחורייך, מקווה שהלך לך טוב. אני יכולה לספר לך שאני הלכתי למומחה פוריות לאחר שלושת המחזורים הארוכים-ארוכים שלי, ומהטיפול הראשון אצלו זה הצליח! ככה שאולי מרפאת הפוריות עוזרת גם בראש? כאילו "אני עכשיו מטופלת, זה בטוח יצליח". הרופאה האלטרנטיבית זה בכלל טוב לדעתי, ואני בטוחה שאצלה היה לך נחמד. אני מחכה לשמוע מה היא אמרה והמליצה!

מעין26

New member
עידכונים

טוב אז ככה התור שלי למרפאת פוריות הוא מחר בבוקר ואחרי זה אני אוכל לספר לכן מה הוחלט. בכל מקרה הייתי היום במרפאה אלטרנטיבית ודיברתי עם הרופאה שהייתה מקסימה והוחלט על תחילת טיפולי רפלקסולוגיה במשך חודשיים ואם בהמשך לא יהיה שיפור אז נעבור לדיקור סיני. כמובן שהיא ייעצה לי לזרוק את הסיגריות אבל אני עוברת עכשיו תקופה כל כך קשה שאני ממש לא מסוגלת להפסיק לעשן. התפטרתי מהעבודה ואני בולסת כמו חזיר לאחרונה ורק סיימתי ללמוד ואני ממש לא יודעת מה אני רוצה לעשות. מישהיא מחפשת עובדת חרוצה דרך אגב? דרך אגב אמא שלי קנתה לי דבש מלכות שידוע כמעורר פוריות ואאני צריכה ללעוס את זה עד שהטעם עובר. שמעתי מכמה בנות שניסו את זה ונקלטו אז אולי יש בזה משהוא. מנסים כל דרך אפשרית.

מעין26

New member
אמא שלי קנתה את זה בחנות טבע

לא משנה איזה סוג רק שיהיה מלכות ולא דבש רגיל. עכשיו רק נותר לראות אם יש לזה באמת השפעה.

למעלה