הלו הלו

הלו הלו

היי לכולם, אני חדש כאן... האמת שאני מדי פעם מציץ לכם בפורום כבר די הרבה זמן, אבל תמיד התעצלתי מדי להרשם לתפוז. לאחרונה יצא לי לקרוא יותר ויותר וכולכם נשמעים נורא סימפטיים, אז חשבתי שהגיע הזמן. אז שיהיה אחלה ערב, ונשתמע!

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא חמוד ../images/Emo140.gif

שמח שהקדשת זמן לפתוח כרטיס

היי :) nature boy.. כינוי יפה

אתה מוזמן להתרווח על הספה מול הטלביזיה, דייל בנים בלבד יבוא עוד מעט ויביא לך ביסלי בסגנון הבית המקורי שלנו ו.. תרגיש חופשי לספר קצת על עצמך דברים כמו איך קוראים לך, מאיפה באת, בן כמה אתה, מתי יש לך יומולדת.. ואיזה סוג ביסלי אתה הכי אוהב..

../images/Emo88.gifברור !

כנס למאמרי הפורום ותמצא את זה שם ולהצטרפות שלי לי או לרותם מסר

גם גולש

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שברור שאחרי שהתוודית כאן שאתה "מציץ לנו" בפורום, אנחנו מצפים שאתה תראה לנו בעצמך (את כישורי הכתיבה שלך) בפורום
אתה מוזמן לספר עוד קצת על עצמך

הכנסתי הודעה ראשונה ונעלמתי...

פשוט נדפק לי קצת המחשב אתמול, אבל עכשיו הכל תקין. אז קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים המקסימה, והאמת שעל עצמי אין כל כך מה לספר, קוראים לי עידן, בן 22 מגבעתיים. כרגע אני לא עושה יותר מדי בחיים חוץ מלתכנן את ההמשך שלהם ולנסות לחסוך כסף...אני בטוח שאתם יותר מעניינים.

אל תהיה בטוח שאנחנו יותר מעניינים..

יש עדיין כאלה שתקועים בשלב הצבא ואפילו לא יכולים להתחיל לתכנן את החיים שלהם... אהמ, אהמ... *שיעול* חחחח

ויש כאלה

שיהיו תקועים בשלב הצבא עוד הרבה זמן *ש1י1ע0ו2ל*..... אבל במקרה שלי אני אוכל להתחיל לחיות כמו בן אדם בעוד טיפ'לה פחות משנה.

למעלה