הלו!?... הלו?!...

neuron

New member
פיהההההההההההוק

...כזה גדול

גם אני הולכת....התחרפן לי המחשב....

מייקי את מופיעה לי כתשעים ושש והשעות-כאילו באיזה טייםזון אחר..... אמא´לה אולי חייזרים השתלטו לי על המחשב?????? או פסי נוקמת בי מרחוק?????

מייקי69

New member
אני עוזבת את ניורון בשבילה

והיא הולכת ה"פריחה" תחזרי פה מהר !!!!

Michelle1

New member
סתם פחדנים

עושים מסיבת פיג´מות. הבנים ישר בורחים מאשימים את הבנות. נו, אז מה כבר השתנה? שמתם לב, כמה עתיקה זו השאלה?

כולם הלכו לישון../images/Emo1.gif

לילה טוב יקרים תאגרו כוחות למחר שתמשיכו לכתוב ולאהוב
ענת

sweeny

New member
טוב אז...

לא ממש הלכתי לישון - פשוט שקעתי לי בפורום אחר, בדואלים, ובצאטים בינ"ל ולא כל כך שמתי לב שאתם משתוללים פה ואפילו את מייקי פיספסתי - כפי שהיא כבר יודעת
חוצמזה שיש לי דואל יפה, מצגת PPS, למי שירצה שישלח לי כתובת כי הוא גדול מידי להעלות אותו כאן. וכדי שלא יהיו תלונות אז צרור בדיחות קצרצרות: איך צפונית גומרת? "אה כזה..." ואיך היא מזייפת? "אה כזה כאילו..." מה הדבר הכי קשה בחיים? להכניס אותו רך... איך גילו את האש? פינוקיו עשה ביד...

אתם לא נורמלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק נעלתם הדלת, הבעל שלי התעורר! חצי לילה לא ישנתי בגללכם. איך שהדלת נסגרה ישר "צו 8" לאישה! פסי (מישו צריך להגיד לבעל שלי שאחרי 10 שנים הוא צריך להתחיל לבגוד בי או לפחות לאבד עניין או משהו!!!! לא קורא סטטיסטיקה הבנ´דם!)

רק עשיתי הפסקת ../images/Emo96.gif

יש לי אורחים ובישולים על הראש והתיישבתי עם הקפה רק לראות איך ביליתם בלעדי וכבר מזמן נגמר הקפה...
ואני קוראת.. וצוחקת... אם יש משחק שמפחיד אותי זה "אמת או חובה" תמיד אני בטוחה שדווקא לי יתנו משימות "דפוקות" או שאלות מביכות... מזל שלא הייתי פה
דינה.מית מתחת... (פסי, כשתמצאי את המישו הזה תשלחי אותו פה...
)

למעלה